Autor Tema: nekorektnost Radimira Čačića prema policijskom službeniku na Markovom trgu  (Posjeta: 11812 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline logoraš

• Ja samo gledam
  • *
  • Spol: Muški
Neznam da li ste gledali snimku na Novoj TV kako Radimir Čačić nakon što ga policajac upozorava da se nepropisno parkirao na Markovom trgu i da bi trebao maknuti auto, jednostavno oglušio na upozorenje, kao da zakon i propisi za njega ne važe.
Mišljenja sam da se nije smio tako ponašati, jer kao pravi političar i uzoran građanin trebao je maknuti auto, a ne kako je odgovorio policajcu "napiši mi kaznu", ignoriravši ga pritom, kao da mu se ovaj nije niti obratio, a i sam zna da je što se tiče prometnih prekršaja oslobođen plačanja, budući ima imunitet.
Zar je to normalno ponašanje jednog političara.
Imam osječaj da zakoni važe samo za nas obične smrtnike.
A zamislite kako se tek ponašaju kad nema kamera.
Mišljenja sam da bi se trebao ispričati prvo tom istom policijskom službeniku, a zatim i javnosti!!!!!
mika

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: nekorektnost Radimira Čačića prema policijskom službeniku na Markovom trgu
« Odgovori #1 : Listopad 29, 2009, 03:50:11 poslijepodne »
Citat:
Mišljenja sam da bi se trebao ispričati prvo tom istom policijskom službeniku, a zatim i javnosti!!!!!
Za ispriku treba imati malo srama ,a i kulture,prije svega kulture ,koja očito ne stanuje kuda naša glavata gospoda stoluju i gaze.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #2 : Listopad 29, 2009, 04:55:02 poslijepodne »
Iš'o bi on meni na hlađenje u Đorđićevu, na 24 sata, zbog nepoštivanja službene osobe, pa bi drugi put bolje razmislio kaj laprda i kak se ponaša.
Općepoznata je stvar da je Radimir Čačić jedna vrlo bahata i bezobzirna osoba, pa me njegovo ponašanje ne čudi ni najmanje.
Čudi me da ga HNS trpi tolike godine, jer definitivno je on jedan od glavnih razloga što stranka već godinama nema bolje rezultate na izborima.

Uglavnom kad pitaš ljude zakaj ne glasaju za HNS, odgovor bude "joooj kad vidim onog bahatog Čačića smuči mi se". I u pravu su ljudi kad ne žele takvoga čovjeka birati.
Ovakvim bezobzirnim ponašanjem prema policajcu, Čačić zapravo pljuje u facu cijelom narodu, jer onaj tko ne poštuje zakone ove države Hrvatske i ljude koji taj zakon provode, nema kaj tražiti u Hrvatskom Saboru.
Skup s onom pametnjakovićkom s bezbroj prezimena koja je na istom mjestu policajca namjerno skoro zgazila.
Gade mi se takvi likovi.

HNS kaj čekate, menjajte te nikogoviće :-X
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #3 : Listopad 29, 2009, 05:38:59 poslijepodne »
Mislim da sam o tom Čačiću rekao već puno i previše, pogotrovo kada su mi dežurni stranački vojnici na ovom forumu tumačili zašto bi on bio bio superioran predsjednik... a ja sam im rekao brdo stvari, od kojih je i ovaj primjer samo odraz pravog karaktera tog krupalije... Čačić je obično dvolično lopovsko bahato govno.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #4 : Listopad 29, 2009, 05:53:08 poslijepodne »
Ovaj primjer možemo sagledati dvosmjerno:

1. Naravno ponašanje jedne javne osobe, posebno političara, koji svojim primjerom  i ponašanjem treba biti uzor svakom građaninu u primjerenom ponašanju i pravilima ponašanja, ovdje je odaslana suprotna poruka, koja se uostalom u ovoj zemlji odašilje godinama i ne samo od Čačića, pa se mi čudom čudimo zašto su poremećeni sustavi vrijednosti na svim razinama, u svim institucijama, u školi, na ulici, vrtiću, pa i u crkvi čak i da ne nabrajam dalje.

2.  Ovaj primjer jednako tako pokazuje i onu drugu stranu ponašanja institucija i službenih osoba prema javnim osobama, posebice prema političarima,
    dakle da sam ja ili Vi bili u pitanju u najmanju ruku bi bili prisiljeni od strane policijskog službenika maknuti se isti tren, platiti kaznu ili biti privedeni.
    Dakle ovaj primjer pokazuje i strah institucija od političara, možete misliti kad je neka još opasnija situacija u pitanju, gdje je i kriminal ili korupcija u pitanju, pa zato i nikakvo čudo da nam se oko nas događa sve ovo što nam se događa, opet iz razloga poremećenih sustava vrijednosti, jer očito ni pred zakonom nismo svi isti, niti nam je svima isto dozvoljeno.
Policijski službenik je trebao i morao u ovom slučaju poduzeti sve kao da sam i ja bio u pitanju ali nije nažalost.To je jednako tako pitanje za ministra policije, što Čačićevu krivnju ne opravdava, naravno.

Offline Alen

• Iskusni član
    • VG Dnevnik
« Odgovori #5 : Listopad 29, 2009, 10:23:37 poslijepodne »
Čačić se postavio kao da je posao kojeg ide obaviti u Vladu misija zbog koje je njegov prekršaj trivijalan i nije vrijedan njegove pažnje. No, da je on posao kojeg je krenuo obaviti shvatio toliko važnom misijom došao bi dovoljno rano da može sparkirati auto na nekom prikladnom mjestu i pješice na vrijeme doći do Markovog trga. Nigdje nije gorjela vatra.
The will to greatness clouds the mind
Consumes the senses, veils the signs
We each are meant to recognize.
(VNV Nation)

http://twitter.com/alenf
http://twitter.com/vgdnevnik

Offline Martina 1

• Učim se pisati
  • **
  • Život je samo jedan, proživi ga najbolje što znaš.
« Odgovori #6 : Listopad 29, 2009, 10:42:26 poslijepodne »
Ma taj Čačić je jedno retardirano govno. Gadi mi se.
Turopolje u mom srcu zauvijek.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #7 : Listopad 30, 2009, 06:05:05 poslijepodne »
Ma taj Čačić je jedno retardirano govno. Gadi mi se.

Martina 1,
ako to tako mjerite, onda smo mi u dreku do grla, zbog takvih i sličnih.

Offline Martina 1

• Učim se pisati
  • **
  • Život je samo jedan, proživi ga najbolje što znaš.
« Odgovori #8 : Studeni 04, 2009, 09:32:58 poslijepodne »
Pa kaj nismo ???
Turopolje u mom srcu zauvijek.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #9 : Studeni 04, 2009, 10:02:39 poslijepodne »
Nigdje nije gorjela vatra.

Je.

Gorela je suha slama u njegovoj pokvarenoj bahatoj glavi... gledao sam ga jučer u Otvorenom... između Njavre, Popijača, Vidoševića i Jurčića, te tematike ekonomije i Podravke, on brije najglasnije i najviše, toliko da su ovima u studiju bilo već neugodno, jer on njima tumači osnovne pojmove... ta njuška stvarno ima problema sa egom... možda bi ga par godina u ćeliji sa nekim crncem i portorikancem naučilo pameti...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #10 : Studeni 04, 2009, 10:29:57 poslijepodne »
Očigledno dotični na svima nama ostavlja isti dojam, ne samo sad (radi parkinga) neg već duže vrijeme.  Meni se čini da bi sav stari ofucani politički gard iz svih stranaka trebalo poslati v ropotarnicu i možda bi nam onda sunce konačno zasjalo ko narodu u cjelini.

Offline Goričanka

• Veteran
« Odgovori #11 : Studeni 05, 2009, 08:43:43 prijepodne »
I ja sam ga gledala u Otvorenom,  i zbilja je žalosno kako ta narcisoidnost i egocentrizam s vremenom sve više rastu umjesto da padaju.
Prije sam se trudila slušati kaj govori (nije glup čovjek i puno toga što kaže drži vodu), jer probam biti objektivna, pa kao neću ga samo zbog stila diskreditirati, ali to mi je sve teže u njegovom slučaju.
Stalno se javlja, upada svima u riječ, afektira, prenemaže se, i naravno najpametniji je  ???
Što je stariji to je gori.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #12 : Studeni 05, 2009, 11:28:07 prijepodne »
(nije glup čovjek i puno toga što kaže drži vodu)

Pa to se može reći za 99% njih, sa mnogima sa kojima sam razgovarao ostavljali su dojam vrlo inteligentnih i pametnih ljudi, koji se stvarno kuže u ono o čemu briju, no problem nastaje iz par stvari:

1. sve što znaju pada u vodu kada dobiju priliku to znanje pokazati u praksi, i
2. čudno je kako dolaskom na vlast više ništa ne znaju, a kada prijeđu u oporbu opet znaju sve...

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #13 : Studeni 05, 2009, 12:31:26 poslijepodne »
Tih 1% se valjda odnosi na Jurčića, on jedini ima potrebno znanje.

Offline dobola

• Skoro pa pravi član
  • Imagine
« Odgovori #14 : Studeni 05, 2009, 03:56:43 poslijepodne »
Mišljenja sam da je najveći krivac u cijeloj ovoj situaciji djelatnik PU koji je pisao kaznu i Zagreb Parking d.o.o. koji nije uklonio vozilo sukladno važećim propisima Grada Zagreba i Holdinga. Dakle, moj zaključak je da je Radimirko ( varaždinski sinek s prebivalištem po potrebi ) najmanje kriv jer je parkirao svoje vozilo u žurbi i misleći da će biti zaštićen od eventualne krađe ukoliko isti parkira ISPRED PARLAMENTA.

Neki dan je jedan visokopozicionirani oporbeni čelnik u Kongu parkirao svoje vozilo na magareći pogon ispred drvene štale koja služi kao privremeni parlament jer pravi se zida već 5 godina. Dežurni policajac je uredno pristupio čelniku, upozorio ga na prekršaj i kad je shvatio da ovaj ne reagira ( možda nije čuo) pozvao kolegu pa su ga tako namlatili sa drvenim preventivnim dijelovima uniforme da je čelnik doslovno oćelavio. Na kraju su mu uzeli magarca i natjerali ga, pazi ovo, da pojede 10 banana odjednom. Poznata novinarka CCCRN-a rekla je da se napokon u banana državi počinju primjenjivati preventivne mjere radi stabilizacije demokracije u tranziciji. Mislim da se novinarka zvala PlemePita PotPiračkoj Gradičinko. Ili Lukavečki, ne sjećam se.
Ko to tamo peva?