Sve junak do junaka!!
Moralne vertikale koje svojim životom svjedoče za svoju domovinu. Još samo da imaju obitelj..................
... zašto mislite da su manje domoljubi od vas ? Već mi je pun kufer svih onih koji su poplavili po prsima od hrvatstva ... tko ne misli kao oni, a oni misle kako kažu s Kaptola ... taj nije hrvat, automatski je srbin ... odvratno. Da vas nabrojim koji tako mislite a pozivate se na Dnevno.hr ...

Da vam ponovim još jednom ... smatrao sam vas pametnijim, ali ništa od toga.
a o moralnim vertikalama koje spominjete ...
http://www.vecernji.hr/knjige/predrag-raos-suzavcem-ozlijedio-zenu-905586Vrijeđanjem, spominjanjem pederske propagande, a na kraju i fizičkim napadom u kojem je suzavcem iz spreja direktno u oči poprskana administrativna tajnica hrvatskog centra PEN-a koja je završila i u bolnici, počela je konferencija za tisak hrvatskog centra PEN-a i Hrvatskog društva pisaca o nedjeljnom referendumu.
– Nemate pravo govoriti o toj temi, a ja imam – urlao je književnik Predrag Raos, član HDP-a, koji je više puta pokušao spriječiti da se vodstvo dviju udruga obrati brojnim novinarima. Predragu Matvejeviću je vikao “puši k…”, Nadeždi Čačinović “baba, kuš”. Mučna situacija završila je u hodniku vile Arko na Gornjem gradu kada je Raos suzavcem pošpricao predsjednika HDP-a Nikolu Petkovića, ali i nesretnu tajnicu te novinare, nakon čega je stigla policija te privela Raosa.
Ne ograničenju prava
– Incident koji se dogodio posljedica je osobnih problema Predraga Raosa, ali i znak da kod nas nešto nije u redu s javnom raspravom – rekla je N. Čačinović, predsjednica PEN-a, istaknuvši da je PEN uvijek protiv ograničenja tuđih prava.
Nikola Petković istaknuo je da organizatori referenduma vješto manipuliraju kampanjom izjednačavajući brak i obitelj. Mani Gotovac zatražila je da se 48 milijuna kuna, koliko će nas stajati referendum, odmah uloži u gradnju dječjeg doma, vrtića ili odjela za novorođenčad u Vukovaru koji neka se zove U ime obitelji.
Laž i licemjerje
– Ne želim glasovati za laž i licemjerje – poručuje Mani Gotovac. Damir Karakaš je kao pisac, Ličanin, otac dvoje djece i dragovoljac poručio da se glasa protiv, dok se Velimir Visković zapitao koje je sljedeće referendumsko pitanje, je li to zabrana umjetne oplodnje ili abortusa. Zoran Ferić referendum je nazvao prijevarom i političkom smicalicom, dok je Vjeran Zuppa istaknuo da se referendumom katolički moral provodi sredstvima državnog prava.