Autor Tema: Homofobija u Hrvatskoj  (Posjeta: 201262 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Homofobija u Hrvatskoj
« Odgovori #210 : Studeni 24, 2013, 03:58:29 poslijepodne »
Nebitno je da li je izvor Dnevno ili nekakav poludnevno, svejedno - poanta je da su navodi koje su dali TOČNI I ISTINITI; a to je jedino na što se možeš referirati.

Ako znaš da su neki navodi lažni, nije problem da nas rayuvjeriš sa činjenicama i argumentima (koji nisu tvoje mišljenje).

Ako znaš da se u Norveškoj, Njemačkoj, Švicarskoj ili Danskoj situacija prikazuje netočno i lažno, slobodno daj kontraargumente.

Ja znam da je to točno, jer imam i ženine rodbine (udana za Danca, živi u Kopenhagenu), i naše kumove (Švicarska), i svoje prijatelje (Njemačka, Austrija, Švedska, Italija, Švicarska, Nizozemska...) koji žive po podosta tih zemalja, i sami su mi potvrdili da je na Dnevno navedeno - ISTINA.

Tako da me živo zabole gdje je napisano da je demokratsko pravo države da oduzima rodsiteljima djecu kako bi ih poklonila pederima, jer isti, iz nekog "nepoznatog" (ali sigurno zdravog, normalnog, prirodnog, lijepog...) razloga djecu ne mogu imati, pa je normalno da im se pomogne u njiuhovoj silnoj boli jer im je čmar, eto, neplodan... pa gdje ćeš normalnije i demokratskije nego da se dijete oduzme njegovim prirodnim, biološkim, roditeljima i pokloni pederima da jadni ne pate!!??

Ukoliko bi se i ti složio da se tebi oduzme dijete u ime liječenja duševnih boli pederčina, i ako bi ti to smatrao pozitivnim, onda glasaj, i ja slažem da svi koji se sa time slažu glasaju PROTIV... no ako niste za to, nemoj mi više prodavati dvoličnu, pokvarenu, lažljivu retoriku koje se sam ne bi pridržavao... čkomi i ne seri više, jer ni ti ni tebi slični ne možete znati gdje su granice zahtjeva i proklamiranih "sloboda" na koje su pederi sve spremni ići, a realni vanjski slučajevi i praksa, deja vu u više zemalja i društava, ona ista koja je počela kako i kod nas žele započeti, ta praksa i relanost govore da bi bilo tako kako ja kažem, a ne tako kako se ti zavaravaš...

Stoga, ako se slažeš sa svim najgorim konzekvencama izmišljene ugroženosti pedera, glasaj protiv. No ako se ne slažeš, a drugima bi uvaljao to zlo (našoj djeci i potomcima), onda nisi drugo doli zlonamjeran, dvoličan, pokvaren lik. Ili si samo lažov koji sjedi na dvije stolice i misli da može kontrolirati tu situaciju.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #211 : Studeni 24, 2013, 04:22:10 poslijepodne »
Što na ovo kažete vi svi licemjeri koji se zalažete za njihova prava????

Neka guze vašu djecu i neka vama oduzimaju djecu da bi se ista dala pederima (to je praksa već u Norveškoj i još nekim zemljama), koji jadni, ne znam zašto, ne mogu imati svoju djecu...

Tko je za to da sutra bude legalno da se hetero-parovima oduzima djeca i daje homićima na usvajanje, jer je to zbog njihove duševne boli u redu, neka glasa PROTIV; svi ostali su dvolična licemjerna lažljiva govna...

Da ne bi neki ovakav zgodni buzorant završio sa baseball-palicom zabijenom u šupčinu, onako - do graničnika na rukohvatu... pa neka laprda o svojim pravima koliko hoće... skupa sa dvoličnim budalama koje - kako same navode "nisu pederi" - ali bi im dale glas...

http://dnevno.hr/vjera/vjera-i-kultura/105691-iz-proglasa-homoseksualaca-obiteljska-zajednica-biti-ce-ukinuta-sodomizirat-cemo-vase-sinove-drscite-hetero-svinje.html
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #212 : Studeni 24, 2013, 04:59:48 poslijepodne »
Ako znaš da su neki navodi lažni, nije problem da nas rayuvjeriš sa činjenicama i argumentima (koji nisu tvoje mišljenje)

... rado ću te rayuvjeriti, kako ti veliš ... slike i članak koje je Mlačanin prenio sa portala dnevno.hr gdje, kako oni kažu vidimo leševe ljudi, katolika koji su izgorjeli u crkvi  ... da si malo bolje pratio i čitao u svezi tog događaja, mogao si i sam vidjeti gdje je "pušiona" a takvih primjera ima koliko hoćeš.   Radilo se o krađi goriva iz cisterne koje se prevrnula, došlo je do eksplozije, te je izgorjelo najmanje 200 ljudi.   
Da su kojim slučajem napisali da se to dogodilo tu negdje na Baniji, vjerujem da bi bilo genijalaca koji bi i to popušili te bi bili spremni započeti rat. 

... U svezi tvog izražavanja ...   maži si to na kruh.

A za kraj jedan vic ...

Dogovaraju se carinici što da kupe kolegi za rođendan ...
Da mu kupimo kožnu garnituru?
Malo je, ostali će u glas ...
Da mu kupimo auto ?
Ma i to je malo.
A stan ?     Malo je i to.
A da ga pustimo da sam odradi smjenu ... ?
... e to je previše !!!

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #213 : Studeni 24, 2013, 07:59:51 poslijepodne »

Pod krinkom građanske inicijative „U ime obitelji“ zapravo se skrivaju kreatori konzervativnog političkog programa stranke HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, ustvrdili su predstavnici kampanje „Građani glasaju protiv“ iznijevši na konferenciji za medije u Kući ljudskih prava "obrazloženu manipulaciju referendumskom inicijativom koju u svrhu isključivo vlastitog političkog pozicioniranja provodi jedna marginalna politička opcija".

Budući da niti na jednim izborima – od parlamentarnih 2011. preko lokalnih i europskih 2013. godine ta radikalna desna politička opcija nije mogla okupiti podršku građana, članovi Hrasta odlučili su svoj program ljepše „upakirati“ i kamuflirati ga u tzv. građansku inicijativu U ime obitelji, upozorili su Građani glasaju protiv na konferenciji i u priopćenju za medije.

Lideri, javna lica i podržavatelji inicijative – Željka Markić, Krešimir Planinić, Krešimir Miletić, Ladislav Ilčić, kao i članovi njihovih poRODica, ujedno su i lideri te kandidati političke stranke HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, naime, kako je istaknula Nives Miošić, predstavnica kampanje Građani glasaju protiv, programatske odrednice stranke, dostupne na službenoj internetskoj stranici uključuju:

-         zabranu abortusa – „Hrast će se zalagati za izmjene postojećeg Zakona o zdravstvenim mjerama iz 1978. g., za zakonsku zabranu abortusa, uključujući i pravo u izvanrednim okolnostima“.

-         zabranu medicinski potpomognute oplodnje – „Hrast ne podržava medicinski potpomognutu oplodnju koja se obavlja različitim tehnikama...“

Iz toga proizlazi da referendumsko pitanje o kojem će birači zapravo odlučivati 1. prosinca glasi:

JESTE LI ZA TO DA SE U USTAV REPUBLIKE HRVATSKE UNESE ODREDBA PREMA KOJOJ JE BRAK NERASKIDIVA ZAJEDNICA ŽENE I MUŠKARCA, U KOJOJ ĆE BITI ZABRANJEN POBAČAJ I ONEMOGUĆENA MEDICINSKI POTPOMOGNUTA OPLODNJA?

Predstavnici kampanje „Građani glasaju protiv“ pitaju se bismo li u nedjelju uopće izlazili na referendum da su pokretači „inicijative“ bili iskreni prema biračima u svojim namjerama. Također su napomenuli da je Katolička crkva uoči parlamentarnih izbora 2007. agitirala za Ivu Sanadera, što ukazuje da su njihove političke prosudbe potpuno pogrešne.

«Iako je referendum najdemokratskiji oblik izjašnjavanja naroda, on se i u prošlosti često zloupotrebljavao. Postoji niz primjera da su referendumi bili korišteni kao sredstvo manipulacije građana u svrhu postizanja političkih ciljeva, potvrde preuzimanja vlasti ili promjena granica: primjerice, Napoleon I. i njegov nećak Louis Bonaparte, odnosno Napoleon III. u 19. stoljeću ili Hitler u 20. stoljeću», istaknuo je Damir Agičić, profesor europske povijesti 19. stoljeća na Filozoskom fakultetu u Zagebu.

http://www.24sata.hr/news/iza-u-ime-obitelji-skriva-se-stranka-jos-opasnijih-namjera-342459

« Zadnja izmjena: Studeni 24, 2013, 08:01:22 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #214 : Studeni 24, 2013, 08:28:54 poslijepodne »
Nebitno je da li je izvor Dnevno ili nekakav poludnevno, svejedno - poanta je da su navodi koje su dali TOČNI I ISTINITI; a to je jedino na što se možeš referirati.

Ako znaš da su neki navodi lažni, nije problem da nas rayuvjeriš sa činjenicama i argumentima (koji nisu tvoje mišljenje).

Ako znaš da se u Norveškoj, Njemačkoj, Švicarskoj ili Danskoj situacija prikazuje netočno i lažno, slobodno daj kontraargumente.

Ja znam da je to točno, jer imam i ženine rodbine (udana za Danca, živi u Kopenhagenu), i naše kumove (Švicarska), i svoje prijatelje (Njemačka, Austrija, Švedska, Italija, Švicarska, Nizozemska...) koji žive po podosta tih zemalja, i sami su mi potvrdili da je na Dnevno navedeno - ISTINA.

Tako da me živo zabole gdje je napisano da je demokratsko pravo države da oduzima rodsiteljima djecu kako bi ih poklonila pederima, jer isti, iz nekog "nepoznatog" (ali sigurno zdravog, normalnog, prirodnog, lijepog...) razloga djecu ne mogu imati, pa je normalno da im se pomogne u njiuhovoj silnoj boli jer im je čmar, eto, neplodan... pa gdje ćeš normalnije i demokratskije nego da se dijete oduzme njegovim prirodnim, biološkim, roditeljima i pokloni pederima da jadni ne pate!!??

Ukoliko bi se i ti složio da se tebi oduzme dijete u ime liječenja duševnih boli pederčina, i ako bi ti to smatrao pozitivnim, onda glasaj, i ja slažem da svi koji se sa time slažu glasaju PROTIV... no ako niste za to, nemoj mi više prodavati dvoličnu, pokvarenu, lažljivu retoriku koje se sam ne bi pridržavao... čkomi i ne seri više, jer ni ti ni tebi slični ne možete znati gdje su granice zahtjeva i proklamiranih "sloboda" na koje su pederi sve spremni ići, a realni vanjski slučajevi i praksa, deja vu u više zemalja i društava, ona ista koja je počela kako i kod nas žele započeti, ta praksa i relanost govore da bi bilo tako kako ja kažem, a ne tako kako se ti zavaravaš...

Stoga, ako se slažeš sa svim najgorim konzekvencama izmišljene ugroženosti pedera, glasaj protiv. No ako se ne slažeš, a drugima bi uvaljao to zlo (našoj djeci i potomcima), onda nisi drugo doli zlonamjeran, dvoličan, pokvaren lik. Ili si samo lažov koji sjedi na dvije stolice i misli da može kontrolirati tu situaciju.

Za njega (koko-vg) ne vrijede nikakvi argumenti i on ih stalno zaobilazi. Nije važno dali je to istina ili ne, on stalno teše po svome. Ima protuargumenata za njegovo pisanje dovoljno na drugim temama, ali to zaobilazi u velikom luku. Tako da je najbolja akcija ignor. Pogledaj njegove postove, puni su grešaka, koje ne vidi, a kod drugih se uvijek izruguje. narciosid do kraja. Uostalom , samo gubim vrijeme i moram sam sebe kazniti kad ga spominjem . :)
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Master

• Gost
« Odgovori #215 : Studeni 25, 2013, 11:21:44 prijepodne »

Pod krinkom građanske inicijative „U ime obitelji“ zapravo se skrivaju kreatori konzervativnog političkog programa stranke HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, ustvrdili su predstavnici kampanje „Građani glasaju protiv“ iznijevši na konferenciji za medije u Kući ljudskih prava "obrazloženu manipulaciju referendumskom inicijativom koju u svrhu isključivo vlastitog političkog pozicioniranja provodi jedna marginalna politička opcija".

Budući da niti na jednim izborima – od parlamentarnih 2011. preko lokalnih i europskih 2013. godine ta radikalna desna politička opcija nije mogla okupiti podršku građana, članovi Hrasta odlučili su svoj program ljepše „upakirati“ i kamuflirati ga u tzv. građansku inicijativu U ime obitelji, upozorili su Građani glasaju protiv na konferenciji i u priopćenju za medije.

Lideri, javna lica i podržavatelji inicijative – Željka Markić, Krešimir Planinić, Krešimir Miletić, Ladislav Ilčić, kao i članovi njihovih poRODica, ujedno su i lideri te kandidati političke stranke HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku, naime, kako je istaknula Nives Miošić, predstavnica kampanje Građani glasaju protiv, programatske odrednice stranke, dostupne na službenoj internetskoj stranici uključuju:

-         zabranu abortusa – „Hrast će se zalagati za izmjene postojećeg Zakona o zdravstvenim mjerama iz 1978. g., za zakonsku zabranu abortusa, uključujući i pravo u izvanrednim okolnostima“.

-         zabranu medicinski potpomognute oplodnje – „Hrast ne podržava medicinski potpomognutu oplodnju koja se obavlja različitim tehnikama...“

Iz toga proizlazi da referendumsko pitanje o kojem će birači zapravo odlučivati 1. prosinca glasi:

JESTE LI ZA TO DA SE U USTAV REPUBLIKE HRVATSKE UNESE ODREDBA PREMA KOJOJ JE BRAK NERASKIDIVA ZAJEDNICA ŽENE I MUŠKARCA, U KOJOJ ĆE BITI ZABRANJEN POBAČAJ I ONEMOGUĆENA MEDICINSKI POTPOMOGNUTA OPLODNJA?

Predstavnici kampanje „Građani glasaju protiv“ pitaju se bismo li u nedjelju uopće izlazili na referendum da su pokretači „inicijative“ bili iskreni prema biračima u svojim namjerama. Također su napomenuli da je Katolička crkva uoči parlamentarnih izbora 2007. agitirala za Ivu Sanadera, što ukazuje da su njihove političke prosudbe potpuno pogrešne.

«Iako je referendum najdemokratskiji oblik izjašnjavanja naroda, on se i u prošlosti često zloupotrebljavao. Postoji niz primjera da su referendumi bili korišteni kao sredstvo manipulacije građana u svrhu postizanja političkih ciljeva, potvrde preuzimanja vlasti ili promjena granica: primjerice, Napoleon I. i njegov nećak Louis Bonaparte, odnosno Napoleon III. u 19. stoljeću ili Hitler u 20. stoljeću», istaknuo je Damir Agičić, profesor europske povijesti 19. stoljeća na Filozoskom fakultetu u Zagebu.

http://www.24sata.hr/news/iza-u-ime-obitelji-skriva-se-stranka-jos-opasnijih-namjera-342459
Da se skrivaju onda ih ne bi ti tak pametan i objektivan pronašel.Nego nisi odgovorio na pitanje kome bi radije dao svoju djecu na usvajanje!?

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #216 : Studeni 25, 2013, 12:38:20 poslijepodne »
Aleksandrom Štulhoferom [/b]napravili smo savršen dizajn lutki koji su samo na prvi pogled ženskoga roda pošto im između nogu strši penis! Naručili smo veliku količinu lutki pošto očekujemo pomamu od svih Vas, naših vjernih sljedbenika.Našu inicijativu podržao je i Željko Jovanović kojemu ovim putem zahvaljujemo na velikoj podršci te se uskoro nadamo kako će lutke biti sponzorirane od strane države te implementirane u vrtiće diljem Republike Hrvatske. Zajedno za Vašu djecu!

[url=http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/105925-jovanovic-poput-sotonske-sluge-pod-svaku-cijenu-mora-sodomizirati-hrvatsku-djecu.html]http://www.dugineboje.com/index2.php

Došlo je vrijeme da Vašu djecu od malih nogu učimo što je normalno!
Pitate se kako: uz transvestitne lutke! U suradnji s Aleksandrom Štulhoferom napravili smo savršen dizajn lutki koji su samo na prvi pogled ženskoga roda pošto im između nogu strši penis! Naručili smo veliku količinu lutki pošto očekujemo pomamu od svih Vas, naših vjernih sljedbenika.Našu inicijativu podržao je i Željko Jovanović kojemu ovim putem zahvaljujemo na velikoj podršci te se uskoro nadamo kako će lutke biti sponzorirane od strane države te implementirane u vrtiće diljem Republike Hrvatske. Zajedno za Vašu djecu!

[url]http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/105925-jovanovic-poput-sotonske-sluge-pod-svaku-cijenu-mora-sodomizirati-hrvatsku-djecu.html]http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/105925-jovanovic-poput-sotonske-sluge-pod-svaku-cijenu-mora-sodomizirati-hrvatsku-djecu.html]http://www.dugineboje.com/index2.php

Došlo je vrijeme da Vašu djecu od malih nogu učimo što je normalno!
Pitate se kako: uz transvestitne lutke! U suradnji s Aleksandrom Štulhoferom napravili smo savršen dizajn lutki koji su samo na prvi pogled ženskoga roda pošto im između nogu strši penis! Naručili smo veliku količinu lutki pošto očekujemo pomamu od svih Vas, naših vjernih sljedbenika.Našu inicijativu podržao je i Željko Jovanović kojemu ovim putem zahvaljujemo na velikoj podršci te se uskoro nadamo kako će lutke biti sponzorirane od strane države te implementirane u vrtiće diljem Republike Hrvatske. Zajedno za Vašu djecu!

[url]http://dnevno.hr/vijesti/hrvatska/105925-jovanovic-poput-sotonske-sluge-pod-svaku-cijenu-mora-sodomizirati-hrvatsku-djecu.html

Jovanović poput sotonske sluge pod svaku cijenu mora sodomizirati hrvatsku djecu?Ovih dana brzinom munje internetom se širi tekst objavljen na portalu dugineboje.com u kojem se određena skupina ljudi zahvaljuje ministru Jovanoviću na podršci prilikom nabavke transvestitskih lutaka za koje se nadaju da će se uskoro primjenjivati u dječjim vrtićima. Riječ je o lutkama dvospolcima, odnosno barbikama i lutkama s muškim spolnim udom s kojima bi se hrvatska djeca s vremenom trebala igrati u vrtićima spoznajući tako svu 'prirodnu' krasotu različitosti iza koje se krije ni manje ni više nego sodomiziranje djece od najranije dobi.
---------------------
Ako se usprotivim da moji unuci uče kako želi gospodin ministar i homoseksualci sa njim na čelu, tada sam ja netolerantan i homofob?!

A sad ja pitam te pametne "heterofobe" ili kako da ih nazovem na ovom forumu, kako tumačiti njihovo ponašanje_ministra i njegove homiće - kada vrše teror nad mojim potomcima? Toje u redu!?
I to samo zato jer je on ministar i bedast?

Neka slobodno uči svoju djecu kako želi, ali da meni natura nekaj protiv volje, uvjerenja i slobode odabira..... nebu išlo! [/url]
« Zadnja izmjena: Studeni 25, 2013, 12:45:55 poslijepodne Mlačanin »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #217 : Studeni 25, 2013, 01:33:54 poslijepodne »

Daj više sjašite moroni sa vlastitim umišljajima i tumačenjima - sada više niti pitanje koje je od slova do slova definiorano nije to, nego je neko drugo??  :P :P :P

Koliko ja vidim, mi glasamo za definiciju braka u Ustavu RH; a ne za nikakve stranke, tako da je i ovaj pokušaj te opskurne grupice "znalaca" iz "Građani glasaju za nešto što ni sami ne znaju za što glasaju" još jedan popljugander u prazno, pokušaj spinanja vrlo jasnog pitanja i jasne poruke luzerima...

Pa čak i da je tako, ZA će pobijediti, tek toliko da svi ti "demokrati" i ini kriminalci popljugaju, iako se ne treba nadati da će se, silno napredni, odseliti iz ove rigidne, zaostale države koju mrze više od bilo koga... to je sloboda koju ćete uvijek moći uživati, ako Bog da nećete se dugo premišljati...

Master

• Gost
« Odgovori #218 : Studeni 25, 2013, 04:16:18 poslijepodne »
Referendum će proči a ova vlada pasti...jupiiiiii  ;D

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #219 : Studeni 26, 2013, 12:27:38 poslijepodne »
To sve i je odraz neznanja i neiskustva Vlade pa su se primali poslova kojima nisu dorasli i svrstavali se uz filozofije kojima nisu dorasli i koje ne razumiju, sluganski prodaju zemlju stranim interesnim i lobističkim grupama koja takvim tuljanima može prodavati spike kakve god pomisle i izmisle...

Zato je i pitanje na referendumu neslužbeno i pitanje povjerenja ovoj Vladi, koja je zagrizla prevelik orah za njihove krnjave čvalje, ponajviše zato jer su se služili retorikom za koju se nisu zapitali ima li u istoj ikakve istine, smisla i pokrića u narodu, njegovim interesim,a tradiciji, moralu i mentalitetu... onoliko koliko su i bili svjesni, toliko im se to uklapalo u sveukupno antihrvatstvo i rasturanje, uništenje ove zemlje pod krinkama demokracije i ljudskih i tržišnih sloboda...

Zato cijela klika političara, potpomognuta medijskim sluganima iz YUtarnjeg, Indexa, 24sata i još par sličnih lokalnijih karaktera (Novi list...) neumorno navija, spina i mulja nebi li ljudima u glavi okrenuli osnovne prirodne postavke, no kolikogod je ovaj narod mlitav, tupav i priglup, ove stvari bi mu mogle biti jasne puno bolje negoli su na to računali političari...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #220 : Studeni 26, 2013, 12:30:28 poslijepodne »
Loool, netko živi u vrijeme Napoleona i nama drvi kako smo zaostali… još jedan spin i proziran pokušaj, sada čak i doslovnog preinačivanja vrlo jasnog referendumskog pitanja… koga briga za tumačenja, mi glasamo za pitanje, ne za osobe, ne za stranke, ne za ništa osim zdravog Ustava‼ I mogu se ti bolesnici više napljugati sa svojim lažima…

============================

Iako je referendum najdemokratskiji oblik izjašnjavanja naroda, on se i u prošlosti često zloupotrebljavao. Postoji niz primjera da su referendumi bili korišteni kao sredstvo manipulacije građana u svrhu postizanja političkih ciljeva, potvrde preuzimanja vlasti ili promjena granica: primjerice, Napoleon I. i njegov nećak Louis Bonaparte, odnosno Napoleon III. u 19. stoljeću ili Hitler u 20. stoljeću», istaknuo je Damir Agičić, profesor europske povijesti 19. stoljeća na Filozoskom fakultetu u Zagebu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #221 : Studeni 26, 2013, 01:17:01 poslijepodne »

Još malo dokaza kako se u laži i prijevarnom ponašanju (koji su odraz panike) pliva kao riba u moru, koliko se služe lažima, prijevarama i pokvarenošću... da ne velim da tu ima elemenata kaznenih djela komada nekoliko, samo što u DORHu ne sjede pravnici koji poznaju zakon, barem ne u onom dijelu da za ista djela, bez obzira na nacionalnost ili drugi interes, trebaju isto i reagirati...

Ovo je letak koji su pederi počeli dijeliti po nekim lokacijama u Zagrebu, ralunajući na naukost i zbunjenost dobrog dijela birača, pa im se na ovaj način, lažima i obrnutom retorikom, podvaljuje pogrešan odabir pod onaj pravi, uz prigodno tumačenje...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #222 : Studeni 27, 2013, 10:39:10 prijepodne »
Ne da ga dijele, nego se postavio i jumbo plakat.

Master

• Gost
« Odgovori #223 : Studeni 27, 2013, 11:41:56 prijepodne »
Uoči referenduma

Bolesna maržnja udruga i udrugica svaki dan je sve očitija!

Master

• Gost
« Odgovori #224 : Studeni 27, 2013, 01:53:47 poslijepodne »
Raos o bolesnoj pederskoj ideologiji.mp4
Direktan pristup problemu  ;D
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2013, 01:56:28 poslijepodne Master »