Nebitno je da li je izvor Dnevno ili nekakav poludnevno, svejedno - poanta je da su navodi koje su dali TOČNI I ISTINITI; a to je jedino na što se možeš referirati.
Ako znaš da su neki navodi lažni, nije problem da nas rayuvjeriš sa činjenicama i argumentima (koji nisu tvoje mišljenje).
Ako znaš da se u Norveškoj, Njemačkoj, Švicarskoj ili Danskoj situacija prikazuje netočno i lažno, slobodno daj kontraargumente.
Ja znam da je to točno, jer imam i ženine rodbine (udana za Danca, živi u Kopenhagenu), i naše kumove (Švicarska), i svoje prijatelje (Njemačka, Austrija, Švedska, Italija, Švicarska, Nizozemska...) koji žive po podosta tih zemalja, i sami su mi potvrdili da je na Dnevno navedeno - ISTINA.
Tako da me živo zabole gdje je napisano da je demokratsko pravo države da oduzima rodsiteljima djecu kako bi ih poklonila pederima, jer isti, iz nekog "nepoznatog" (ali sigurno zdravog, normalnog, prirodnog, lijepog...) razloga djecu ne mogu imati, pa je normalno da im se pomogne u njiuhovoj silnoj boli jer im je čmar, eto, neplodan... pa gdje ćeš normalnije i demokratskije nego da se dijete oduzme njegovim prirodnim, biološkim, roditeljima i pokloni pederima da jadni ne pate!!??
Ukoliko bi se i ti složio da se tebi oduzme dijete u ime liječenja duševnih boli pederčina, i ako bi ti to smatrao pozitivnim, onda glasaj, i ja slažem da svi koji se sa time slažu glasaju PROTIV... no ako niste za to, nemoj mi više prodavati dvoličnu, pokvarenu, lažljivu retoriku koje se sam ne bi pridržavao... čkomi i ne seri više, jer ni ti ni tebi slični ne možete znati gdje su granice zahtjeva i proklamiranih "sloboda" na koje su pederi sve spremni ići, a realni vanjski slučajevi i praksa, deja vu u više zemalja i društava, ona ista koja je počela kako i kod nas žele započeti, ta praksa i relanost govore da bi bilo tako kako ja kažem, a ne tako kako se ti zavaravaš...
Stoga, ako se slažeš sa svim najgorim konzekvencama izmišljene ugroženosti pedera, glasaj protiv. No ako se ne slažeš, a drugima bi uvaljao to zlo (našoj djeci i potomcima), onda nisi drugo doli zlonamjeran, dvoličan, pokvaren lik. Ili si samo lažov koji sjedi na dvije stolice i misli da može kontrolirati tu situaciju.