gospa Goričanka,
napisao sam ranije već da je Bandić imao više Jamboplakata u Bosni nego Vesna Pusić u Hrvatskoj. Slučajno sam i vozio jednu rutu po jednom dijelu Bosne i uvjerio se u ono što su mi prijatelji govorili, plakat na plakatu, čovjek ne vjeruje u ono što vidi, kao da se natječe za predsjednika Bosne a ne predsjednika Republike Hrvatske.
Prosim Vas, a i sve ostale građane da ipak izađu na izbore, zakon je takav kakav je, dok se ne promijeni, jer neizlaskom na izbore upravo omogućujete građanima, druge, suvereno priznate države da odlučuju o Vašoj sudbini u Vašoj državi.I to se potvrđuje već na nekoliko zadnjih izbora, prema tome i kod sledećih parlamentarnih izbora dobro razmisliti tko su ti koji su u stanju, imaju političku volju taj i takav zakon promijeniti. Svaka čast građanima Bosne i Hercegovine ali neka oni biraju svojeg predsjednika a našega ćemo birati mi.
Postavlja se naravno i pitanje kod prosječnog građanina Bosne i Hercegovine, nije li to direktno miješanje republike Hrvatske u unutarnje uređenje suvereno priznate države Bosne i Hercegovine?
To je ona briga o Hrvatima u Bosni o kojoj slušamo već dva desetljeća, koja se tim istim Hrvatima obija o glavu sve više i više.
Prestanimo biti licemjeri i pomozimo Hrvatima u Bosni ali onako kako oni i trebaju pomoć a ne ovako da im svaki put, nakon svakih izbora u Hrvatskoj presjedne, makar i oni sami tamo bi to trebali već jednom za svagda shvatiti.