Autor Tema: Predsjednički Izbori 2010.  (Posjeta: 373828 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Točkica

• Iskusni član
  • Spol: Ženski
Odg: Predsjednički Izbori 2010.
« Odgovori #240 : Prosinac 14, 2009, 11:22:45 poslijepodne »

Ispravak netočnog navoda, Joža:

Što se tiče Mikšića ... Svaka čast njegovom kapitalu ako voli domovinu neka investira, zaposli i uživa u svom biznisu i blagostanju, kao pravi domoljub.

Čini se da baratate sa informacijama o kojima očito malo znate. Mikšića osobno uopće ne simpatiziram, ali istine radi treba navesti da je on 2005. godine otvorio tvornicu biorazgradive lastične ambalaže u Belom Manastiru i tamo zaposlio hrpu ljudi. Vele da je tvornica jedna od najmodernijih takvih tvornica.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #241 : Prosinac 15, 2009, 12:04:11 prijepodne »
Kako će se Pusića držati pravne države kada je glasala za arbitražu, oliti protiv međunarodnog prava?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #242 : Prosinac 15, 2009, 07:48:07 prijepodne »
Vidim da je Pusicka veoma popularna ovdje, pa eto , popricajte s njom ovdje :

http://www.forum.hr/showthread.php?t=500546&page=8

;D

http://www.jutarnji.hr/vesna-pusic-jaca-je-od-hebranga/405566/

vidim da je sve popularnija i ovdje, možete i Vi popričati snjom bez brige, ona nije zatvorena za razgovore s bilo kim.

« Zadnja izmjena: Prosinac 15, 2009, 07:52:33 prijepodne JosipJoža »

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #243 : Prosinac 15, 2009, 07:50:45 prijepodne »

Ispravak netočnog navoda, Joža:

Što se tiče Mikšića ... Svaka čast njegovom kapitalu ako voli domovinu neka investira, zaposli i uživa u svom biznisu i blagostanju, kao pravi domoljub.

Čini se da baratate sa informacijama o kojima očito malo znate. Mikšića osobno uopće ne simpatiziram, ali istine radi treba navesti da je on 2005. godine otvorio tvornicu biorazgradive lastične ambalaže u Belom Manastiru i tamo zaposlio hrpu ljudi. Vele da je tvornica jedna od najmodernijih takvih tvornica.

gospa Točkice,

imam i te informacije, možda se nisam dobro izrazio, neka nastavi dalje investirati i otvarati tvornice dalje i zapošljavati ljude, uživati u svom biznisu i blagostanju. Ali hvala lijepa u svakom slučaju na brizi. Živjeli!

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #244 : Prosinac 15, 2009, 10:23:14 prijepodne »
Iz dana u dan svatko od vas poštovani forumaši,na ovaj ili onaj način iznese svoje mišljenje o nekom od kandidata ,za budućeg predsjednika. Neki uredno navijaju za svoje favorite,što nije za zamjeriti,a neki sakrivaju svoje simpatije ili nisu još odabrali svojeg favorita.
Osobno ni u jednom kandidatu ne vidim osobu koju bi želio za predsjednika,bez obzira na njihovu brojnost .U razgovoru sa ljudima kroz svakodnevni kontakt čuo sam jedno razmišljanje koje mi je bilo zanimljivo.
 Razgovor je skrenuo na izbore i nekolicina je izjavila da će dati svoj glas onome koji ima šestero djece…..ali da se sad ne mogu sjetiti imena,ali su upamtili da čovjek ima puno djece i da bi po njihovom sudu morao biti poštena osoba.
Dakle od svih mogućih poruka i obećanja kojima nas zasipaju sa svojih mitinga i plakata,ljudi se ipak i dalje nadaju poštenju.drugo ,nikoga ne zanima program ,obećanja ili nešto slično,ne ljudi se ipak nadaju nečem životnom,svakidašnjem,nečem što uvijek ima vrijednost…..poštenju.
Osobno mislim da će se ipak razočarati,(ja jesam već davno)ali mi je to djelovalo zanimljivo.
I da na kraju mislim da ću na izborima listić zaokružiti tako da bude nevažeći,baš kao što mi djeluju i kandidati .
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #245 : Prosinac 15, 2009, 12:03:49 poslijepodne »
Hm, da se neki cigic kandidiral ili sipac, imali bi kandidata sa 6 ili vise djece:)

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #246 : Prosinac 15, 2009, 12:15:25 poslijepodne »
Citat:
Hm, da se neki cigic kandidiral ili sipac, imali bi kandidata sa 6 ili vise djece:)

Romi nemaju veze sa tim!

http://www.vecernji.hr/vijesti/biografija-predsjednickog-kandidata-josipa-jurcevica-clanak-46651

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #247 : Prosinac 15, 2009, 12:20:17 poslijepodne »
opa, 7 komada! jel su svi njegovi?

Citat:
Dragovoljac je od ljeta 1991. g. Jedan je od osnivača i zapovjednik dragovoljačke postrojbe, koja je u jesen 1991. g. postala Vod za dokumentarno i informativno djelovanje Glavnog stožera HV-a (NG 9385).

Jaki dragovoljac, vec u jesen su se maknuli sa bojista... hm, a di su ratovali uopce?

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #248 : Prosinac 15, 2009, 12:27:32 poslijepodne »
Citat:
opa, 7 komada! jel su svi njegovi?

Citat:
Dragovoljac je od ljeta 1991. g. Jedan je od osnivača i zapovjednik dragovoljačke postrojbe, koja je u jesen 1991. g. postala Vod za dokumentarno i informativno djelovanje Glavnog stožera HV-a (NG 9385).

Jaki dragovoljac, vec u jesen su se maknuli sa bojista... hm, a di su ratovali uopce?

Nije moj favorit i ne želim ulaziti u detalje. Stavio sam link da vidite o kome se radi ,a ne da navijam za dotićnog gospodina.

Offline domovinesin

• Skoro pa pravi član
    • hsp velika gorica
« Odgovori #249 : Prosinac 15, 2009, 02:37:03 poslijepodne »

što više o mikšiću čujem, simpatičniji mi je. čovjek sam financira svoju kampanju pa je zato i skromniji od "velikih" igrača koji nemilice troše novce nas poreznih obveznika ili privatnika kojima će biti dužni. mikšić pak skromno pokazuje da se može voditi i kampanja s malo novca i puno dobre volje. a i izgradio je tvornicu biorazgradive ambalaže u belom manastiru i time pokazao da se može i proizvoditi ako se hoće.velika je to razlika ako pogledamo ostale kandidate koji su u životu najviše proizvodili i prodavali maglu.
Tu ne cede malis sed contra audentior ito

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #250 : Prosinac 15, 2009, 05:03:14 poslijepodne »
Greska... nisu je proizvodili, to je komplicirano, uvazaju je iz kine, samo ljepe svoje naljepnice na kinesku maglu

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #251 : Prosinac 15, 2009, 06:17:38 poslijepodne »
Znam da nije tema ali jel netko zna kaj je to bilo na vijeću?..čujem da Zdraveka nisu potvrdili u povjerenstvo za povrat imovine...jel to istina??...i kak je to moguće ak se zna da imaju većinu u vijeću..?..he..he...konačno se razotkriše...

Offline branko

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #252 : Prosinac 15, 2009, 06:30:36 poslijepodne »
kaj bi ti potvrdio takvog lika za bilo kaj ?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #253 : Prosinac 15, 2009, 07:24:17 poslijepodne »
Znam da nije tema ali jel netko zna kaj je to bilo na vijeću?..čujem da Zdraveka nisu potvrdili u povjerenstvo za povrat imovine...jel to istina??...i kak je to moguće ak se zna da imaju većinu u vijeću..?..he..he...konačno se razotkriše...

da gospon muha, čuli ste....

http://www.forumgorica.com/gradonacelnik-gradsko-vijece-i-mjesni-odbori/gradonacelnik-glavom-i-bradom-nepatvoren-kao-takav/30/

vjerojatno odavde, pa ne imadeste šta lijepog i novog napisati za Bandića pa ajde da zagadite malo temu, bez obzira što postoji tema za ovo, ništa čudno od Vas, da konačno se razotkriše, očito nije bilo gradonačelnika na sjednici, koji je i donio odluku, postavio odluku u službeni glasnik grada a onda njegovi vijećnici, kao miševi kada mačke nema, budu suzdržani, što znači protiv izglasavanja prijedloga i odluke gradonačelnika. Očito je dogovor ovaj put pao u snijeg.
Tko se tu sada otkriva i politizira, ponovo po tko zna koji put, neka građanstvo procijeni.

btw. gospon branko, što Vi znadete o tom liku, (g.Zdravko Lučić plemeniti) uopće, da možete smisleno komentirati tog lika?