Iz dana u dan svatko od vas poštovani forumaši,na ovaj ili onaj način iznese svoje mišljenje o nekom od kandidata ,za budućeg predsjednika. Neki uredno navijaju za svoje favorite,što nije za zamjeriti,a neki sakrivaju svoje simpatije ili nisu još odabrali svojeg favorita.
Osobno ni u jednom kandidatu ne vidim osobu koju bi želio za predsjednika,bez obzira na njihovu brojnost .U razgovoru sa ljudima kroz svakodnevni kontakt čuo sam jedno razmišljanje koje mi je bilo zanimljivo.
Razgovor je skrenuo na izbore i nekolicina je izjavila da će dati svoj glas onome koji ima šestero djece…..ali da se sad ne mogu sjetiti imena,ali su upamtili da čovjek ima puno djece i da bi po njihovom sudu morao biti poštena osoba.
Dakle od svih mogućih poruka i obećanja kojima nas zasipaju sa svojih mitinga i plakata,ljudi se ipak i dalje nadaju poštenju.drugo ,nikoga ne zanima program ,obećanja ili nešto slično,ne ljudi se ipak nadaju nečem životnom,svakidašnjem,nečem što uvijek ima vrijednost…..poštenju.
Osobno mislim da će se ipak razočarati,(ja jesam već davno)ali mi je to djelovalo zanimljivo.
I da na kraju mislim da ću na izborima listić zaokružiti tako da bude nevažeći,baš kao što mi djeluju i kandidati .