Autor Tema: Lokalni izbori 2012.  (Posjeta: 99350 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Master

• Gost
Odg: Lokalni izbori 2012.
« Odgovori #150 : Svibanj 23, 2013, 09:11:04 prijepodne »
Srbofili su na koljenima....! :D

... čitam tvoje pisanje te sad shvaćam da imaš mozak !           

...ma koliko god da je mali, ali je tvoj, pa te srećom ne shvaćam ozbiljno.

Zakaj si se ti osjetil prozvanim?Pa niko te ni spomenul nije.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #151 : Svibanj 23, 2013, 03:55:10 poslijepodne »
Master, kao što sam i napisao ... izgubljen si u prostoru i vremenu. (Tko ne misli isto kao ti, taj je srbin ???)   ... ali žali Bože pisanja i tebi objašnjavanja, kao i još nekima.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Master

• Gost
« Odgovori #152 : Svibanj 23, 2013, 04:59:26 poslijepodne »
Master, kao što sam i napisao ... izgubljen si u prostoru i vremenu. (Tko ne misli isto kao ti, taj je srbin ???)   ... ali žali Bože pisanja i tebi objašnjavanja, kao i još nekima.
Da, hm, pa su slike s zastavama fotomontaža,posjet Srbiji i Vučića Hrvatskoj snovi koje brkam sa stvarnošču.Srbofili nisu Srbi.
Govor Aleksandra Vučića u Glini 1995.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #153 : Svibanj 23, 2013, 05:49:49 poslijepodne »

a kakve ja veze s time imam ? 

Ti i tebi slični ćete (ako poživite) i za 50 godina još uvijek živjeti u ratu i tražiti neprijatelje svuda oko sebe.

:'(
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #154 : Svibanj 23, 2013, 08:52:03 poslijepodne »
Nećemo - do tada ćemo vas sve zatući.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #155 : Svibanj 23, 2013, 09:27:39 poslijepodne »
jel ti to prijetiš kao dotepenec u  Turopolje, kao carinik ili kao nekulturna kreatura koja misli da je pametnija od svih drugih (o brzini da i ne govorim) ?   Pazi samo da ti se takve stvari ne obiju o glavu.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #156 : Svibanj 24, 2013, 12:00:43 prijepodne »
Pobjeđuje svatko tko je biran, gubi svatko tko je birao
 Lud i zbunjen opet imaju svoj show
I tako ukrug, do sljedećih izbora, gdje ćemo opet maknut ove koje smo sad izabrali da bismo ih zamijenili onima koje smo prošli put eliminirali. S obzirom na to, može se reći da u ovoj zemlji na svakim izborima stvarno pobijede svi. Ukratko, pobjeđuje svatko tko je biran, a gubi svatko tko je birao
...Likovati može jedino Zlo, glavom i bradom, jer je prevladalo. Ljudi se s birališta ne vraćaju s osjećajem da su upravo napravili nešto dobro za sebe i svoj život, nego da su upravo spriječili veće zlo i za dlaku izbjegli (o)veću katastrofu.
http://haler.blogger.ba/
wwwg tablice

Master

• Gost
« Odgovori #157 : Svibanj 24, 2013, 07:30:55 prijepodne »

a kakve ja veze s time imam ? 

Ti i tebi slični ćete (ako poživite) i za 50 godina još uvijek živjeti u ratu i tražiti neprijatelje svuda oko sebe.

:'(
Imaju oni koje zagovaraš.Ovim prijemom četnika su pokazali da nemaju minimum tolerancija spram vlastitog (ako uoče je njihov) naroda.

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #158 : Svibanj 24, 2013, 09:12:37 prijepodne »
Laburisti postaju sve više stranka slična HNS-u, klijentelizam...

Nenad Unukić: Nepotrebna ostavka (u) nepotrebnoj stranci

Predsjednik zagrebačkih Laburista i potpredsjednik stranke Hrvatskih laburista Branko Vukšić, na izboru za gradonačelnika Zagreba osvojio je 1,96 posto glasova. Odmah u ponedjeljak podnio je ostavku na funkciju potpredsjednika Laburista.

- Iako su korijeni neuspjeha Hrvatskih laburista u Zagrebu daleko dublji i kompleksniji od moći i utjecaja jednog makar i visoko pozicioniranog člana stranke, osjećam odgovornost za loše rezultate na lokalnim izborima – napisao je Vukšić u svom priopćenju. Ostavkom, Vukšić automatski prestaje biti član Predsjedništva i Nacionalnog vijeća Stranke.

Ali, Laburistima uopće nije stalo do lokalnih izbora. Dok se stranačka vrhuška predvođena Lesarom razletila po Hrvatskoj za parlamentarne izbore, agitirala i ostvarila svoje ciljeve – ulazak u Sabor, danas se Lesaru i Vukšiću fućka za stranku – ne treba im, jer su oni ušli u Sabor. Bilo bi fer da nakon ovakve stranačke izdaje i Lesar i Vukšić ne samo da daju istavke u stranci, nego da daju Laburistima i mandat saborskih zastupnika na raspolaganje. To bilo fer i pošteno.

Ovako, Vukšićeva ostavka je samo igrokaz pred malom stranačom scenom i nešto malo javnosti koja čita novine. Laburistima u Saboru stranka više ne treba. Dapače. To je samo opasnost, jer ih stranka može opozvati…

Nenad Unukić / Hop.hr

http://hop.hr/nenad-unukic-nepotrebna-ostavka-u-nepotrebnoj-stranci/#comment-5

Offline tromblon

• Iskusni član
  • HVO
« Odgovori #159 : Svibanj 24, 2013, 09:24:57 prijepodne »
jel ti to prijetiš kao dotepenec u  Turopolje

Kaže koko-bg  :D

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #160 : Svibanj 24, 2013, 11:01:04 prijepodne »
jel ti to prijetiš kao dotepenec u  Turopolje

Kaže koko-bg  :D

... žali Bože truda komentirati tvoje pisanje.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #161 : Svibanj 24, 2013, 05:27:08 poslijepodne »
jel ti to prijetiš kao dotepenec u  Turopolje, kao carinik ili kao nekulturna kreatura koja misli da je pametnija od svih drugih (o brzini da i ne govorim) ?   Pazi samo da ti se takve stvari ne obiju o glavu.

Ooooo, obožavam primitivne kretene koji misle da više vrijede od bilo koga jer je tu starosjedilac - nabijem ti to znaš na kaj?? Skupa s tobom i svime što to predstavlja - mislim na sve one stvari i ljude koji nisu "dotepenci"?? To je zadnji puta nešto značilo tamo negdje u ranu jesen 1874.-e... kaj ti više vrijediš jer si izlegel u tom "velegradu" VG?? Ili jer si Turopoljec?? Nemoj me nasmijavati... kada bude bilo koji Turopoljec meni nekaj poklonio - osobito činjenicu da živim na NJEGOVOM, živim od NJEGA, on mi plaća život i uzdržava me, ili da mu zbog bilo čega moram njemu biti zahvalan - tada buš u pravu... problem je kaj to nebu NIKAD.

Kao drugo, to nije nikakva prijetnja, ti si prevelika neznalica da bi uopće znao što prijetnja je i što ista mora sadržavati da bi bila prijetnja (a to je kazneno djelo). No da umjesto lajanja čitaš barem osnovne zakone, bio bi pametniji.

Kao treće, ne spominji ničije zanimanje, ja nisam ovdje kao nikakva profesionalna osoba, već isključivo kao privatna osoba, forumaš. I nisam carinik nikada bio niti budem.

Kao četvrto, kaj bi se to meni moglo obiti o glavu?? Tvoje serendanje i cvilenje BobRocku u pozadini u kojem preklinješ da me kazni, ti kao i svaka šupačka babuskara uredno cmoljiš i prijavljuješ... koja si ti smiješna i otužna kreatura bez jaja i mozga.... tu glumiš facu a u pozadini tužakaš i kenjkaš, sliniš... daj se zatuci i poštedi svijet gluposti!! I molim te da mi se to obije o glavu (ovo nije prijetnja - po Bobovim kriterijima, ti možeš kaj hoćeš, ti si "njegov"...)... nije prijetnja jer je nisi konkretizirao, iako forma paše. Kao indicija može uvijek poslužiti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #162 : Lipanj 03, 2013, 12:43:59 prijepodne »
od danas je i sluzbeno..balkanska metropola ostaje i dalje balkanska.

Master

• Gost
« Odgovori #163 : Lipanj 03, 2013, 08:07:33 poslijepodne »
od danas je i sluzbeno..balkanska metropola ostaje i dalje balkanska.
Misliš zatucana komunistička???

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #164 : Lipanj 04, 2013, 01:01:50 prijepodne »
Svi levo samo Senna pravo.
wwwg tablice