jel ti to prijetiš kao dotepenec u Turopolje, kao carinik ili kao nekulturna kreatura koja misli da je pametnija od svih drugih (o brzini da i ne govorim) ? Pazi samo da ti se takve stvari ne obiju o glavu.
Ooooo, obožavam primitivne kretene koji misle da više vrijede od bilo koga jer je tu starosjedilac - nabijem ti to znaš na kaj?? Skupa s tobom i svime što to predstavlja - mislim na sve one stvari i ljude koji nisu "dotepenci"?? To je zadnji puta nešto značilo tamo negdje u ranu jesen 1874.-e... kaj ti više vrijediš jer si izlegel u tom "velegradu" VG?? Ili jer si Turopoljec?? Nemoj me nasmijavati... kada bude bilo koji Turopoljec meni nekaj poklonio - osobito činjenicu da živim na NJEGOVOM, živim od NJEGA, on mi plaća život i uzdržava me, ili da mu zbog bilo čega moram njemu biti zahvalan - tada buš u pravu... problem je kaj to nebu NIKAD.
Kao drugo, to nije nikakva prijetnja, ti si prevelika neznalica da bi uopće znao što prijetnja je i što ista mora sadržavati da bi bila prijetnja (a to je kazneno djelo). No da umjesto lajanja čitaš barem osnovne zakone, bio bi pametniji.
Kao treće, ne spominji ničije zanimanje, ja nisam ovdje kao nikakva profesionalna osoba, već isključivo kao privatna osoba, forumaš. I nisam carinik nikada bio niti budem.
Kao četvrto, kaj bi se to meni moglo obiti o glavu?? Tvoje serendanje i cvilenje BobRocku u pozadini u kojem preklinješ da me kazni, ti kao i svaka šupačka babuskara uredno cmoljiš i prijavljuješ... koja si ti smiješna i otužna kreatura bez jaja i mozga.... tu glumiš facu a u pozadini tužakaš i kenjkaš, sliniš... daj se zatuci i poštedi svijet gluposti!! I molim te da mi se to obije o glavu (ovo nije prijetnja - po Bobovim kriterijima, ti možeš kaj hoćeš, ti si "njegov"...)... nije prijetnja jer je nisi konkretizirao, iako forma paše. Kao indicija može uvijek poslužiti.