Autor Tema: Lokalni izbori 2012.  (Posjeta: 99458 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline plemenitashica

• Skoro pa pravi član
Odg: Lokalni izbori 2012.
« Odgovori #45 : Ožujak 06, 2013, 01:54:43 poslijepodne »

Citat:
plemenitashica"Umorna sam od porbe za pogrešne osobe, malo za promjenu želim da se netko za mene bori."

A jel?...a ostali koji ne dijele tvoje mišljenje ?..kaj s njima?..a i ja pitam svašta p ti si iz HNS-a!!!!!!!....
Muha - to nije moja izreka, rečenica je u navodnicima, a ne citiram samu sebe. Kaj vam se ne sviđa ta poruka?

Ostali koji ne dijele moje mišljenje - oni ne dijele moje mišljenje i kaj bi s njima trebalo?
Ja nisam iz HNSa i to jako dobro znate.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #46 : Ožujak 06, 2013, 03:56:04 poslijepodne »

Citat:
plemenitashica"Umorna sam od porbe za pogrešne osobe, malo za promjenu želim da se netko za mene bori."

A jel?...a ostali koji ne dijele tvoje mišljenje ?..kaj s njima?..a i ja pitam svašta p ti si iz HNS-a!!!!!!!....
Muha - to nije moja izreka, rečenica je u navodnicima, a ne citiram samu sebe. Kaj vam se ne sviđa ta poruka?

Ostali koji ne dijele moje mišljenje - oni ne dijele moje mišljenje i kaj bi s njima trebalo?
Ja nisam iz HNSa i to jako dobro znate.

Briga me jel si citirala ili nisi...briga me jesi li iz HNS-a ili nisi...kažeš da nisi ja ti hm/vjerujem :-*Nije sve to iz potrebe da meni/nama čistiš dušu stalnim ispovijedanjem, već stalnim izvrtanjem"prljavoga rublja", prikazuješ nas koji mislimo drukčije genetskim idiotima.  moraš znati također, da s druge strane postoje ljudi koje tjera jednostavan entuzijazam, volja i netrpeljivnost prema nepravdi, nepoštenju i nemoralu. to nisu plaćeni ljudi i prestani mjeriti po sebi, po svojoj stranci i po metodama svoje ekipe. jednom kada u ovoj državi počnu pucati kosti, zglobovi i kičme i kada se tvoja ekipa konačno osjeti ugroženom ni tada to neće biti plaćeno. odi sad u svoju središnjicu i pokušaj tamošnjim bahatim pohlepnim profiterima objasniti da ljudi pišu i da zaista nisu za to plaćeni, već pišu jednostavno zato jer misle drugačije od vas.

Offline plemenitashica

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #47 : Ožujak 09, 2013, 11:16:15 poslijepodne »
........moraš znati također, da s druge strane postoje ljudi koje tjera jednostavan entuzijazam, volja i netrpeljivnost prema nepravdi, nepoštenju i nemoralu.

Ja moram znati??? Ja? Pa cijeli život se borim protiv nepravde i laži. I cijeli život me proglašavaju buntovnom i ako hoćete zločestom jer se ne ustručavam reći svakome kaj ga ide.

....
to nisu plaćeni ljudi i prestani mjeriti po sebi, po svojoj stranci i po metodama svoje ekipe.

Iznad mi  "hm..vjerujete" da bi me nakon druge rečenice ponovno ugurali u stranku? Zašto? Kaj vam je to fetiš ili ne znate razgovarati i prihvatiti da nisu svi po stranakama?
Dakle, moram prihvatiti da nisu ljudi plaćeni, ali vi ne morate?
Muha - nikad mi nitko nije niti ponudio biti članom stranke jer znaju (ako me imalo poznaju ili čitaju) da uopće ne odgovaram profilu ljudi u strankama jer nisam poslušnik i vrednujem rad i drugih stranaka ako mi se sviđa i obratno ne vredujem, kritiziram ili ako hoćete pljujem.

Mjerim ljude po sebi? Je, često je tako, zato jer se nadam da nisu svi iskvareni i licemjerni, no svako malo se razočaram.
Moja ekipa je moja uža obitelj, baš nitko drugi. I za njih znam da će stati iza mene, nitko drugi.

jednom kada u ovoj državi počnu pucati kosti, zglobovi i kičme i kada se tvoja ekipa konačno osjeti ugroženom ni tada to neće biti plaćeno.

Jel vi to meni prijetite?

odi sad u svoju središnjicu i pokušaj tamošnjim bahatim pohlepnim profiterima objasniti da ljudi pišu i da zaista nisu za to plaćeni, već pišu jednostavno zato jer misle drugačije od vas.

Na ovaj dio odgovor je cijeli komentar iznad ovog citata.
Ali ponovit ću: moja središnjica je moja uža obitelj.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #48 : Ožujak 10, 2013, 06:36:00 poslijepodne »
Citat:
plemenitashica
Ja moram znati??? Ja? Pa cijeli život se borim protiv nepravde i laži. I cijeli život me proglašavaju buntovnom i ako hoćete zločestom jer se ne ustručavam reći svakome kaj ga ide.
Boriš se za krive ljude, one koji nemaju niti morala niti poštenja, žalosno je to da svi oko tebe to vide osim tebe..podržavaš i veličaš spužvu boba, skockanog i njegovu ženu, Jaguara i slč. i onda se čudiš ko pura dreku...

Citat:
plemenitashica
Mjerim ljude po sebi? Je, često je tako, zato jer se nadam da nisu svi iskvareni i licemjerni, no svako malo se razočaram.
He..ako gledaš i mjeriš po sebi to nije dobro, točnije krivo..po tebi bi tako svi morali voljeti GBR-a jer ako to ne čine nisu normalni...

Citat:
plemenitashica
Jel vi to meni prijetite?
Ne, ja samo iznosim svoje mišljenje ..jel to zabranjeno???...

Citat:
plemenitashica
Ali ponovit ću: moja središnjica je moja uža obitelj.

Ako je tvoja središnjica tvoja obitelj što čisto sumnjam onda si ti u hebenom problemu...

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #49 : Ožujak 11, 2013, 09:36:11 poslijepodne »
Nastavljamo dobar posao - Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije…
 Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, na službenom je predstavljanju potvrdio svoju ponovnu kandidaturu, na predstojećim lokalnim izborima, za funkciju koju uspješno obnaša već 12 godina. Kandidat HSS-a, kojem su potpisom Sporazuma o političkoj suradnji podršku dali čelnici HDZ-a, HSP-a dr. Ante Starčević, DC-a, BUZ-a i ZS-a uvjeren je kako će svi žitelji Zagrebačke županije znati prepoznati njegov dosadašnji rad i pružiti mu priliku završiti započete projekte. Zamjenici župana Rudolf Vujević i Damir Tomljenović, obojica iz HDZ-a, također se ponovno kandidiraju za svoje sadašnje funkcije.
http://velika-gorica.org/hrvatska/hrvatska/nastavljamo-dobar-posao-stjepan-kozic-zupan-zagrebacke-zupanije-ulazi-u-utr

STANARI OPĆINE UPOZORILI:
 Načelnica Križa želi nadvožnjak koji nas ugrožava
U poduzetničkoj zoni ništa nije izgrađeno, nema posla i u Križu nema kanalizacije, a načelnica ništa ne poduzima, optužuju građani
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/nacelnica-kriza-zeli-nadvoznjak-koji-nas-ugrozava_321272

" Gledala sam, kao i vi, kako se 12 godina pod vlašću sadašnjeg, bolje reći dosadašnjeg župana, novac troši i sve ću reći kad kažem da je to HSS d.o.o, a ne Zagrebačka županija. Nakon 12 godina mogu samo konstatirati da se u Zagrebačkoj županiji ništa nije napravilo osim što je služila kao tvrtka dosadašnjeg župana za čijeg se mandata utrostručio broj zaposlenih, a Županija je postala HSS d.o.o. ", rekla je Posavec Krivec.
http://www.hns-vg.com.hr
http://www.sdpvg.org
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
Odg: Ivan Grubišić u Velikoj Gorici
« Odgovori #50 : Ožujak 12, 2013, 11:14:19 poslijepodne »
wwwg tablice

Offline plemenitashica

• Skoro pa pravi član
Odg: Ivan Grubišić u Velikoj Gorici
« Odgovori #51 : Ožujak 18, 2013, 08:40:00 poslijepodne »

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #52 : Ožujak 18, 2013, 10:41:58 poslijepodne »
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #53 : Ožujak 20, 2013, 06:46:24 poslijepodne »
Još jen luzer koji sada skuplja plitke bodove rogoboreći protiv svog ex-poslodavca...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline plemenitashica

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #54 : Ožujak 23, 2013, 01:13:38 poslijepodne »
http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/6318/osnovan-krug-saveza-don-ivana-grubisica-u-velikoj-gorici.aspx
Do to zna... Trebala si biti.  ;)

Jesam kao gost, ali sam morala otiti pa nisam čula do kraja. Mislim da su birali ljude za listu za lokalne izbore. Ali samo mislim, nisam u toku.

Offline plemenitashica

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #55 : Ožujak 23, 2013, 01:44:05 poslijepodne »
Na linku o Romani sam ugledala nositeljicu liste Laburista za VG.

"Kao treća stranka u Hrvatskoj po potpori građana, smatraju da svojim programima mogu pomoći u pokretanju stvari s mrtve točke.

– Uskoro ćemo, sigurno već u trećem mjesecu, izaći s programom i započeti kampanju – najavila je predsjednica goričkih laburista.

Laburisti će na izbore izaći s listom za Gradsko vijeće te gradske četvrti i mjesne odbore, a ne namjeravaju imati svog kandidata za gradonačelnika.
K tome, neće podržati nijednog kandidata za gradonačelnika.

– Najvjerojatnije se nećemo miješati u kampanju za gradonačelnička – zaključila je naš razgovor Ljiljana Matezović."

http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/6209/laburisti-bez-kandidata-za-gradonacelnika.aspx

Moje mišljenje je da laburisti ne budu dobili ni približno glasova kao na parlamentarnim izborima. Ne mislim samo na VG nego općenito.
Nemaju svojeg kandidata za gradonačelnika ali nikoga neće podržati???? A još se niti ne zna koji su kandidati.

Zakaj stranke imaju osjećaj da trebaju nekoga poduprijeti pa da će ih članstvo ili čak i njihovi glasači poslušati?

Kaj je mislila pod "treći mjesec"??? Treći od čega?
Ako je riječ o mjesecu ožujku - am je taj mjesec pri kraju.

Offline Ljudevit Kaj

• Jezerača
Odg: Lokalna zebirajna 2013.
« Odgovori #56 : Ožujak 25, 2013, 11:29:53 poslijepodne »
Međimurje, 05.03.2013., br. 3019.

Penzionerska za-novet-ajna

Do zebirajna vse sami med i mleko

Oni žele vlast, a to je, bez ikakve sumnje, velika slast. Potvrdilo se to nebrojeno puta u ovom našem sustavu. Izabranom dužnosniku sljeduje pristojna naknada, mogućnost zbrinjavanja obitelji i rodbine, utjecaj i čast vladanja. Dobivaju i njegovi stranački drugovi jer koga će drugog namjestiti na razna podložnička mjesta ako ne njih? Ta, zajedno su se izborili za pobjedu.

Piše: Ivica (Ivek) Žiškovič

Krenula je kampanja za lokalne izbore. Zasad još to je samo faza isticanja kandidata. Uskoro će i lijepljenje plakata, radijski i televizijski spotovi, cijele novinske stranice s kojih će nam se s osmijesima i našminkanim pozama nuditi budući načelnici, gradonačelnici i župani. Ulog je - za njih, velik, a uloženo će pokušati. mnogostruko naplatiti. Oni žele vlast, a to je, bez ikakve sumnje, velika slast. Potvrdilo se to nebrojeno puta u ovom našem sustavu. Izabranom dužnosniku sljeduje pristojna naknada, mogućnost zbrinjavanja obitelji i rodbine, utjecaj i čast vladanja. Dobivaju i njegovi stranački drugovi jer koga će drugog namjestiti na razna podložnička mjesta ako ne njih? Ta, zajedno su se izborili za pobjedu.

A što ćemo mi, birači, dobiti? Za trajanja kampanje -med i mlijeko. Već unaprijed svatko u svom mjestu može naslutiti kakva će obećanja padati. Izgradit će se to i to, novac samo što rijekama neće poteći, tvornice će nicati poput gljiva, a da o cestama, vrtićima i inim drugim objektima ne govorim. Naravno, svega toga bit će samo ako pobijedi „naša" opcija, govorit će nam. Oni drugi odvest će vas u još veću bijedu i siromaštvo. Stoga, glasajte za „nas" jer upravo mi smo ti koji će ostvariti vaše želje i potrebe. I tako, ponovo ćemo na to nasjesti, kao i na svim prethodnim izborima. Vrlo brzo oni će zaboraviti svoja obećanja, a kad ih se bude na to podsjetilo, odgovorit će vam: Ako smo vas iznevjerili, kaznite nas na idućim izborima! A dotle će četiri godine bezbrižno vladati jer, bez obzira na (ne)sposobnost, praktično je vrlo teško smijeniti ih prije isteka mandata.

Ne kukati, već rikati do nega

Kažem – vladati, jer riječ vlast je načešća u vokabularu gotovo svih pojedinaca i stranaka uoči izbora. Uglavom ih samo to zanima. Rijetko se govori o upravljanju u naše ime i s nama. Oni nas, birače i građane, brzo zaboravljaju i vladaju u ime svoje stranke, svoje političke opcije. Tako je to kad živimo u partitokratskom sustavu. najteže, međutim, pada što se, u pravilu, neće rješavati vitalni životni problemi naših ljudi, a to je, prije svega, stvaranje uvjeta za rad i zapošljavanje. To nije u našoj nadležnosti, reći će. To ponavljaju na svim razinama vlasti. A onda će još uslijediti i packe, kako ih je nedavno podijelio predsjednik Ivo Josjpović svojom rečenicom da bi umjesto kuknjave trebalo zasukati rukave! Ne znam kako drugi, ali Međimurci kukaju zato što nemaju gdje zasukati rukave. Po meni, trebali bi rikati, da ih se do neba čuje.
Švicarsko-nemački TV i radijski modél za spâs nestandardizéranoga kajkavskoga (čakavskoga)
(kajkavska, čakavska i štokavska inačica članka):
http://www.forumgorica.com/kajkavski/hrvacki-trojezicni-pluralizem-ili-sto-jenoumle/msg23549/#msg23549

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #57 : Ožujak 27, 2013, 07:54:44 poslijepodne »
moraš znati također, da s druge strane postoje ljudi koje tjera jednostavan entuzijazam, volja i netrpeljivnost prema nepravdi, nepoštenju i nemoralu. to nisu plaćeni ljudi i prestani mjeriti po sebi, po svojoj stranci i po metodama svoje ekipe. jednom kada u ovoj državi počnu pucati kosti, zglobovi i kičme i kada se tvoja ekipa konačno osjeti ugroženom ni tada to neće biti plaćeno

Prekrasno rečeno... taj sam!!  ;) ;) ;)
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline kuntakinte

• Jezerača
Odg: Kandidacijske i zbirne liste za izbore za mjesnu samoupravu
« Odgovori #58 : Travanj 06, 2013, 08:36:21 poslijepodne »
Kandidacijske i zbirne liste za izbore za mjesnu samoupravu
http://www.gorica.hr/2013/04/kandidacijske-i-zbirne-liste-za-izbore-za-mjesnu-samoupravu/

http://www.gorica.hr/dokumenti/ms-2013-liste.zip

Zanimlivo "štivo", če ne des a onda za dve-tri lete...
V Bapču, Gustelnice, Sopi, Strmcu i Vukomeriču neizvesno do samoga kraja, borba prsa u prsa, krf do kolena. Na Kozjače čupavo prek previše. Petrovine kolinje i borba do zajdnega; tri nezavisne liste protiv ostatka sveta. Bukovčaku politika nikoga ne * 2%, samo jena lista i to nezavisna a na liste samo zlatna generacija- ludi saka vam čast.

Da bu zišla večnička lista?
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #59 : Travanj 08, 2013, 10:57:23 poslijepodne »
HSP Velika Gorica predao liste kandidata za lokalne izbore
5.4.2013.
...Treba napomenuti da je HSP na ove izbore izišao potpuno samostalno iako je bilo pregovora s HČSP-om. Iako do te koalicije nije došlo, želimo im, svakako, da ubilježe dobre izborne rezultate.
http://www.hsp.hr/hsp-velike-gorice-predao-liste-kandidata-za-lokalne-izbore/

-

http://www.facebook.com/hsls.ogranakvelikagorica

Hsls je žif!
wwwg tablice