Bilaj, dajte Vi to nama prevedite, nismo mi svi tak pametni da se služimo engleskim.

Dakle da se vratim i ja malo na ovu temu,
Bilaj kako bilo da bilo, cigarete će biti skuplje u BiH i Srbiji, te će biti manja razlika u cijeni kod njih i kod nas, te je automatski manji prostor da se cigarete ilegalno vraćaju u Hrvatsku(kao do sada, zbog prevelike razlike u cijeni)te se ilegalno prodaju na hrvatskom tržištu.(od čega proračun i tako nije imao ništa)
Tko će što platiti i po kojoj cijeni to će biti dogovor između kupca i prodavača/proizvođača.
Ako to vrijedi za HR onda vrijedi i za sve druge EU zemlje kad je uvoz u BiH i Srbiju u pitanju.
TDR uživa veliki ugled u tim zemljama i ima svoje konzumente, bez obzira na cijenu tko puši će popušiti i tu višu cijenu,(tko će je platiti, baš me briga)
Teoretski svi se mogu proći cigareta, što i je trend, pa će se TDR zatvoriti?
A što se tiče i TDR i njenog poslovanja, kako posluje, kako je uništila tvornicu u Zagrebu, zabole me lijevo koljeno.
Ako ova država bude ovisila o TDR jaoj njoj.
Konditoraj je već druga priča kao i svaka druga proizvodnja. No za TDR me stvarno zabole čuperak na glavi.
No trebati će se više truditi i onda će manageri trebati i zaraditi svoju plaću a ne dobivati je na lipe oči, kak je bilo do sada. Pogledaj strane firme i pogledaj naše, tko se koliko trudi, čast i nekim našim izuzetcima koji su prepoznali i naučili boriti se na tržištu.