Autor Tema: Rat još traje (za neke)  (Posjeta: 81378 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Rat još traje (za neke)
« Odgovori #60 : Studeni 22, 2011, 11:45:50 prijepodne »
Pa za dobar dio toga je kriv i SDP i ostale članice koalicije. BTW, iz SDPa i HNSa su potekli Mesić i Josipović, dva predsjedbnika koji su napravili nemjerljivu štetu Hrvatskoj.

A svojim zakonskim rješenjima u razdoblju 2000-2004 su napravili i jako puno štete braniteljima i hrvatskom puku.

Lučin je otpustio preko 3000 ljudi bez nekog kriterija, eto - njemu se učinilo dobra fora otpuštasti ljude, jer se onda može hvaliti da je nešto "poduzeo", a obećali su smanjenje zaposlenika u državnim službama. Umjesto 3000 ljudi, nakon mjesec dana su primili u službu 1500 aboliranih četnika i milicajaca SAO Krajine, posebice u istočnoj Slavoniji - to je nama naša crvena borba dala, i pametna rješenja SDPa. Prokleti bili!

Uglavnom, primjera neznanja, nestručnosti i velike štetnosti SDPa na hrvatsku stvarnost i dignitet ima koliko hoćeš, i nemoj svirati stvari o kojima nemaš puno pojma. Treba čitati i misliti svojom glavom, a ne slušati partiju kako moraš govoriti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #61 : Studeni 22, 2011, 12:02:36 poslijepodne »
Očito amnezija čini svoje, kada su Banke u pitanju, zaboravili smo Gluminu banku, zaboravili smo ortake, petog ortaka a ortaka ima i dan danas još.

Ja ne kažem i nikada nisam ni tvrdio da i ovi koje nabrajaš nisu krivi, ili da nisu nešto krivo napravili.
No ti njima koji su krivi 2% stavljaš na teret više nego ovima koji su krivi 98 % .
Tko govori svojojm glavom i nepristrano, vidljivo je iz aviona.
A da je krivica 2% veća od 98"% to možeš uvjeravati svoje doma. Mene ne. Ako ti je to motiv da me svrstavaš u neku stranku, u redu ako ti je tako lakše, samo neka ti bude lakše, jer tvoje razmišljanje te vidno opterećuje. Ja s tim nemam problema, na tvoju žalost.

Apropo predsjenika Josipovića, Hrvatska nikada do sada nije imala uljuđenijeg i pametnijeg predsjednika, ponosan sam da me predstavlja izvan Hrvatske.
Joj zamisli samo da smo kojim slučajem dobili Bandića za predsjednika? Ajme gospe moja!

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #62 : Studeni 22, 2011, 12:41:46 poslijepodne »
Za onaj dio koji u postu spominje Sledgehammer krivi su svi političari koji su do sada bili na vlasti i u oporbi !
Ni jedni ni drugi nisu branili, zastupali, opravdali nacionalni interes, nego su se koristeći rat, poratno stanje, neriješeno pitanje branitelja, pitanje agresora i žrtve, koristili za osobni probitak, ostajanje na vlasti. Kitili se sa lažnim povlasticama, dobivali status branitelja u podrumima dok se osobe koje su to pravo istinski zaslužile, srame reći da su branili Hrvatsku.
Tu je kriv i SDP, ako to treba reći nije problem, bez obzira kaj se @ jaguar neće sa tim složiti. Imali su priliku i oporba i vladajući, no nisu ništa uradili!
To su činjenice i treba im pogledati u oči, priznati i krenuti nakon toga ponovno. Pokušati da to ponovno , sada bude ipak bolje.
A to se može ! 
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #63 : Studeni 22, 2011, 12:51:21 poslijepodne »
Vidiš da se ne bu priznal da je bubnul glupost, i ne bu, kolko god ga ti dalje tupil.

Zar isitinu trebamo trebamo ušutkati.
Ti baš ne voliš interpunkciju, ha? Jel bar znaš kaj to je? Ak znaš, onda ti više nem niš rekel.  ;)

Ne, istinu ne trebamo ušutkati, ali ti to ne ponavljaš iz razloga jer je istina ušutkana. Ona nije ušutkana, nego nikog više ne interesira kaj je koko-vg jednom bubnul, a ti po tom jašeš ko da je to jedino kaj mu imaš za prebacivati. Jadno. Zapitaj samoga sebe koji su ti motivi tvog neprestanog ponavljanja jednog te istog. Kad to učiniš, shvatićeš da to nisu nimalo pozitivni motivi, kolko god ti njih sad umataš u te neke pozitivne izraze kao "istina". Ti znaš svoje, on zna svoje, i to je to. Zaboravi. Bit će bolje za tvoje zdravlje, a i za kvalitetu ovog foruma.
A gdje si zaboravio "BRE"? Ili ti je ta lektura promakla u brzini?
Ti očito nisi iz Turopolja. Ti vjerojatno veliš i Sisvete, i smiješ se Turopoljcima kad vele Sesvete, ha?
I nisi zapazio da Turopoljci vele i druge riječi malo ... skraćenije? Recimo "belo", a ne bijelo?
A dal si zapazio da bu neki (pravi) Turopoljac rekel "bre"? Ja nis. Možda se samo tebi ko sugovorniku rugaju?
Citat:
Jaguar - činjenično, najveći zločin je napravio SDP prodajom banaka, a time i šasne da se ikada oporavimo, strancima. Krađa se može namiriti - no ako nema otkuda (a zahvaljujući prošloj "uspešnoj" koaliciji, koja se raspadala jedno 34 puta u 3 godine) - kako će se namiriti? Tako da to ispada najveći zločin protiv Hrvatske, posljedice koje traju i danas.
Nis upoznat u detalje ko je banke prodal, vjerujem da se to dogodilo u razdoblju vladavine SDPja, ali ko je iza toga stajal - ja ne znam. Možda su HDZovci to započeli, a ovi to završili, isto kak su i "samo dio HTja" prodali Nijemcima, a ko zna kak je stvarno bilo u njihovom ugovoru. Osim toga, ja nemrem reći da je to bio najveći zločin protiv Hrvatske, kolko god to imalo jake posljedice na naš životni standard.
A kaj je sa INAom? HTjom?

I ne kužim, ak si tak "neutralan", da jašeš samo po crvenima. Nisi ti niš neutralan, nego imaš neki pik na crvene. Samo nemoj zaboraviti da su ovi "plavi" skoro svi prije bili crveni, tak da bi njih mogel kritizirati iz dva razloga: kaj su prije delali dok su bili crveni, i kaj sad delaju dok su plavi. I najednom pobožni, kad im paše u računicu. Za mene su crveni bar manje licemjerni, ak niš drugo.
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2011, 12:53:43 poslijepodne BobRock »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #64 : Studeni 22, 2011, 12:57:40 poslijepodne »
Tu je kriv i SDP, ako to treba reći nije problem, bez obzira kaj se @ jaguar neće sa tim složiti. Imali su priliku i oporba i vladajući, no nisu ništa uradili!

Mlačanin oporba je imala mogućnost samo kroz rad Sabora, zna se tko je obnašao izvršnu vlast.
No kad je i rad Sabora u pitanju, podsjećam kako je donešen štetan zakon o ništetnosti i kakav rezultat donosi braniteljima, treba li da podsjećam kako i što je oporba zastupala.

Takve odnose u Saboru, gdje je oprba mogla doprinijeti, smo imali sve godine i dok su se vladajući cerekali oporbi dok su istovremeno donosili-izglasavali glupe i štetne zakone, zato nedam za pravo takvim tvrdnjama.
Kaj je Vama svima, ko da ste svi obolili od amnezije, pa ljudi moji prisjetite se malo rada Sabora, ja ne zaboravljam tako brzo, kao što nisam zaboravio ni ortake, dok neki koji danas govore o bankama, ortaci im nisu ni u primisli, zaboravili su sve.

Iako naglašavam, nema politike koja neće učiniti neku grešku pa tako i SDP samo je pitanje čini li se to namjerno, svjesno, radi osobne korsiti i u kojoj mjeri, je li to 5% ili 95%.

Nije isto 5% i 95% i pokušajte napraviti razliku po djelima i greškama ili nedjelima.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #65 : Studeni 22, 2011, 01:35:29 poslijepodne »
Rekao je i Josipović da će zakon o ništetnosti poslati na ustavni sud pa još uvijek ništa nije napravio.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #66 : Studeni 22, 2011, 01:41:32 poslijepodne »
Nije isto 5% i 95% i pokušajte napraviti razliku po djelima i greškama ili nedjelima.
S ovim se slažem. Treba razlikovat koga ćemo zatvoriti na 5, a koga na 50 godina. No možda se nađe koji i da se oslobodi, a koji i za električnu stolicu?   ;)

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #67 : Studeni 22, 2011, 01:46:20 poslijepodne »
Rekao je i Josipović da će zakon o ništetnosti poslati na ustavni sud pa još uvijek ništa nije napravio.
Reko je i Obama da bu ukinul Guantanamo. Jedno je puno obećat, a drugo je moći ispuniti obećanje. I to nije niš posebnog za Hrvatsku, toga ima svugdje u svijetu - kaj ne znači da se treba tolerirati, ali ništa posebnog.

Nekad, kad dojdeš na neku poziciju, tek onda shvatiš, da nekaj ni tak lako kak ti se prije činilo.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #68 : Studeni 22, 2011, 01:50:31 poslijepodne »
Reko je i Obama da bu ukinul Guantanamo. Jedno je puno obećat, a drugo je moći ispuniti obećanje. I to nije niš posebnog za Hrvatsku, toga ima svugdje u svijetu - kaj ne znači da se treba tolerirati, ali ništa posebnog.

Nekad, kad dojdeš na neku poziciju, tek onda shvatiš, da nekaj ni tak lako kak ti se prije činilo.

Jučer su mu novinari postavili to pitanje.
Odgovorio je da je sve u pripremi i vjerujem da se dobro priprema jer ipak je predsjednik pravnik i to dobar.
Dakle ne žuri i sigurno se želi dobro pripremiti kao predsjednik i pravnik, kako bi taj zakon i oborio na ustavnom sudu. I to je za razumjeti, ne trči pred rudo, što respektiram.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #69 : Studeni 22, 2011, 01:58:34 poslijepodne »
Odgovorio je da je sve u pripremi i vjerujem da se dobro priprema jer ipak je predsjednik pravnik i to dobar.
Dakle ne žuri i sigurno se želi dobro pripremiti kao predsjednik i pravnik, kako bi taj zakon i oborio na ustavnom sudu. I to je za razumjeti, ne trči pred rudo, što respektiram.
Oliti što je napravio- ništa.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #70 : Studeni 22, 2011, 02:04:52 poslijepodne »
Oliti što je napravio- ništa.

Što ne znači da neće. Nije on cirkusant kao većina u saboru koja donosi zakone koji padaju na ustavnom sudu, kaj Vam predsjednik liči na cirkusanta?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #71 : Studeni 22, 2011, 04:53:07 poslijepodne »
A da je krivica 2% veća od 98"% to možeš uvjeravati svoje doma.

Kao i ti svoje da je takav postotni omjer.

Možda i je - jer dugoročne posljedice, one loše, čine možda toliku krivicu - ali za SDP.

BTW, nikakva Glumina i ortaci nisu ni izbliza napravili toliko štete kao rasprodaja bankarskog sektora - koji je u to ime do sada iz Hrvatske isisao desetke milijardi eura.

Drugim riječima - niti jedna krivica, kolikogod eksponirana bila, nije ni blizu onoj koja je prošla relativno "lišo" - a to je rasprodaja budućnosti ove zemlje. Na koju svoj nečasni potpis stavlja SDP.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #72 : Studeni 22, 2011, 04:58:57 poslijepodne »
jer ipak je predsjednik pravnik i to dobar.

Bolje bi mu bilo da je kao dobar pravnik oborio srpsku nadležnost nad zločinima počinjenima u drugim zemljama, konkretno Hrvatske i BiH...

Uuuuups - pa on to nije ni pokušao!!!

Ajjjooooojjj, dobrog li predsjednika, vrhunskog li pravnika!!

Jaguar

• Gost
« Odgovori #73 : Studeni 22, 2011, 09:46:45 poslijepodne »
jer ipak je predsjednik pravnik i to dobar.

Bolje bi mu bilo da je kao dobar pravnik oborio srpsku nadležnost nad zločinima počinjenima u drugim zemljama, konkretno Hrvatske i BiH...

Pa o tome se i radi to je trebalo pravno pobiti a ne donositi zakon o ništetnosti.
U tom slučaju bi se branitelji mogli slobodno kretati i biti slobodni  a ovako?

Koji dio ti nije jasan?
Ili si ti sretan što su branitelji zarobljeni i ne smiju van granica, pa i oni bi možda putovali negdje kao i ti ili ja.
Samo pokazuješ i dokazuješ svoje desničarsko sljepilo, šta košta nek košta ali ako su crveni u pitanju može i duplo koštati, koga briga.
I o tome sam ranije pisao, koliko su vladajući cirkusanti cirkusirali, pokazuje se da je i braniteljima DOSTA!

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
Odg: Rat još traje
« Odgovori #74 : Studeni 22, 2011, 10:40:36 poslijepodne »
Novi velikosrpski memorandum (VIDEO)

Predsjednica Helsinškog odbora Srbije Sonja Biserko komentirala je za CD odluku i strategiju Vlade Srbije o povezivanju Srba u regionu, oslonjene na novi memorandum SANU.

Gđa Biserko detaljno je analizirala dokument za koji kaže da i dalje gaji patronstvo Srbije nad Srbima u regionu.

Izvor: www.facetv.ba

Objavljeno: 20 listopad, 2011 - 12:42 
http://www.braniteljski-portal.hr/sadrzaj/video-vijest/12588

Ponavlajne...
wwwg tablice