Vidiš da se ne bu priznal da je bubnul glupost, i ne bu, kolko god ga ti dalje tupil.
Zar isitinu trebamo trebamo ušutkati.
Ti baš ne voliš interpunkciju, ha? Jel bar znaš kaj to je? Ak znaš, onda ti više nem niš rekel.

Ne, istinu ne trebamo ušutkati, ali ti to ne ponavljaš iz razloga jer je istina ušutkana. Ona nije ušutkana, nego nikog više ne interesira kaj je koko-vg jednom bubnul, a ti po tom jašeš ko da je to jedino kaj mu imaš za prebacivati. Jadno. Zapitaj samoga sebe koji su ti motivi tvog neprestanog ponavljanja jednog te istog. Kad to učiniš, shvatićeš da to nisu nimalo pozitivni motivi, kolko god ti njih sad umataš u te neke pozitivne izraze kao "istina". Ti znaš svoje, on zna svoje, i to je to. Zaboravi. Bit će bolje za tvoje zdravlje, a i za kvalitetu ovog foruma.
A gdje si zaboravio "BRE"? Ili ti je ta lektura promakla u brzini?
Ti očito nisi iz Turopolja. Ti vjerojatno veliš i Sisvete, i smiješ se Turopoljcima kad vele Sesvete, ha?
I nisi zapazio da Turopoljci vele i druge riječi malo ... skraćenije? Recimo "belo", a ne bijelo?
A dal si zapazio da bu neki (pravi) Turopoljac rekel "bre"? Ja nis. Možda se samo tebi ko sugovorniku rugaju?
Jaguar - činjenično, najveći zločin je napravio SDP prodajom banaka, a time i šasne da se ikada oporavimo, strancima. Krađa se može namiriti - no ako nema otkuda (a zahvaljujući prošloj "uspešnoj" koaliciji, koja se raspadala jedno 34 puta u 3 godine) - kako će se namiriti? Tako da to ispada najveći zločin protiv Hrvatske, posljedice koje traju i danas.
Nis upoznat u detalje ko je banke prodal, vjerujem da se to dogodilo u razdoblju vladavine SDPja, ali ko je iza toga stajal - ja ne znam. Možda su HDZovci to započeli, a ovi to završili, isto kak su i "samo dio HTja" prodali Nijemcima, a ko zna kak je stvarno bilo u njihovom ugovoru. Osim toga, ja nemrem reći da je to bio najveći zločin protiv Hrvatske, kolko god to imalo jake posljedice na naš životni standard.
A kaj je sa INAom? HTjom?
I ne kužim, ak si tak "neutralan", da jašeš samo po crvenima. Nisi ti niš neutralan, nego imaš neki pik na crvene. Samo nemoj zaboraviti da su ovi "plavi" skoro svi prije bili crveni, tak da bi njih mogel kritizirati iz dva razloga: kaj su prije delali dok su bili crveni, i kaj sad delaju dok su plavi. I najednom pobožni, kad im paše u računicu. Za mene su crveni bar manje licemjerni, ak niš drugo.