Upozorio sam i na trenutak pristupanja pregovorima.
Upozorio sam i na trenutno stanje u EU kao i naš trenutak ulaska, dakle vrlo otovoreno i realno.
Ako se vratiš nekim mojim ranijim postovima, upozorio sam i na složenost situacije u EU u ovom trenutku, kao i to da ćemo vidjeti za 2-3 mjeseca kako će se sve to raspetljati, taman do referenduma, sljedeća stvar rekao sam da je dobro da je referendum pomjeren za 2 mjesec( opa Vesna Pusić) upravo iz svih tih razloga, kao i da se građani mogu više i bolje upoznati s prednostima i nedostacima, te bolje odlučiti na referendumu.
I kaj bi ti još?
@Muha što se tiče ljubavi i voljenja, sigurno više nego ti i takvi koje podržavaš a koji su na svakom koraku krali i pljačkali Hrvatsku. Možeš mi lijepiti etikete kakve hoćeš, nemam komplekse te ili bilo koje druge vrste.
Da je HDZ ostao na vlasti sve bi ti bilo u redu i ne bi s*ao toliko, no nije i tebi je to problem, meni nije.
Pusti neka dokažu mogu li ili ne, nemožeš donositi sud prije nego što su i preuzeli Vladu uopće. Kaj je tebi?
Mogu razumjeti svačiji oprez, pa kada je i ova nova Vlada u pitanju, ali toliko sračkanja, ni ti nisi možda svjestan da su izbori odavno prošli. Halo Muha, kukuriku koalicija je pobijedila, probudi se iz svog sna.