Autor Tema: Afere  (Posjeta: 262937 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: Afere
« Odgovori #360 : Srpanj 12, 2012, 09:35:23 poslijepodne »
A ovo je afera u nastajanju:

http://www.vecernji.hr/vijesti/novokmeta-predlozili-v-d-gl-ravnatelja-hdz-napustio-sjednicu-clanak-429874

Prije napuštanja sjednice HDZ-ovci su zamjerili što o kandidatu čitaju iz medija te kako on ima osam godina iskustva, a uvjet je deset godina, na što im je Beus rekao da se ne trebaju gledati godine staža upisane u radnoj knjižici nego biografija

Ovaj boldan dio mi je najstrašniji. Opet se prekrajaju procedure samo za opet nekoga.

Na našu žalost, ništa novoga na ovim našim prostorima, a sve to ujedno pokazuje totalnu neozbiljnost ( kako oni vole sebe nazivati ) uvaženih saborskih zastupnika i koliko drže do izborne baze,uz čiju su pomoć došli na mjesta za spavanje. A trebali bi služiti svome narodu, a ne ga i dalje osiromašivati sa svojim odlukama i zakonima koje donose.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Jaguar

• Gost
« Odgovori #361 : Srpanj 12, 2012, 09:51:16 poslijepodne »
Istine radi, izbor vd ravnatelja je Izbor TV djelatnika na HTV-u, koji su predložile sve "zaraćene" opcije na HTV a koji je Ministrica Zlatar uvažila, iako je bilo pritisaka na nju da postavi neke druge ljude.

No svaka joj čast odolila je svim pritiscima, to treba svakako pozdraviti.
To se događa možda i po prvi put da Ministrica ima svoje ja u odnosu na neke.
Nisam siguran kako ste upoznati dobro s cijelom problematikom, što potvrđuju i Vaši komentari.
Inače ne bi davali takve komentare. Novokmet je prijelazno rješenje kratkog, jako kratkog daha, do jeseni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #362 : Srpanj 16, 2012, 01:36:56 poslijepodne »
Zoran Milanović mora dati ostavku ako ne objasni sumnjive poslove brata Krešimira Milanovića

Premijerov brat Krešimir Milanović je uoči parlamentarnih izbora prodao blokiranu tvrtku Magnitudo d.d. supruzi tadašnjeg predsjednika Uprave Hrvatske pošte, protiv kojega je USKOK provodio istragu. Istraga je, po svemu sudeći, u međuvremenu zaustavljena.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ne_izjasni_li_se_o_poslovima_svoga__brata_milanovic_mora_dati_ostavku_/842953.html

Jaguar

• Gost
« Odgovori #363 : Srpanj 16, 2012, 10:12:21 poslijepodne »
Prije bi i vrednije bilo da podnese ostavku ukoliko ne obznani javnosti Ugovor DT s RH o kupoprodaji hrvatskih telekomunikacija, to bi morala biti njegova moralna obaveza prema građanima koji su ga birali a i svima ostalima, jer taj Ugovor se drži u tajnosti od kad je DT ušao u RH a itekako je u interesu svih građana RH, jer je njihova imovina "poklonjena" pod sumnjivim okolnostima, problem DTK mreže, predplate itd.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #364 : Srpanj 17, 2012, 02:27:47 poslijepodne »
Prije bi i vrednije bilo da podnese ostavku ukoliko ne obznani javnosti Ugovor DT s RH o kupoprodaji hrvatskih telekomunikacija, to bi morala biti njegova moralna obaveza prema građanima koji su ga birali a i svima ostalima, jer taj Ugovor se drži u tajnosti od kad je DT ušao u RH a itekako je u interesu svih građana RH, jer je njihova imovina "poklonjena" pod sumnjivim okolnostima, problem DTK mreže, predplate itd.

Isto tako je moralna obaveza zastupnika da budu na svojim radnim mjestima, a nisu , u Saboru. Veliš da imaju drugog posla? Isto tako , valjda i Milanović ima drugog posla pa ne stigne na sve strane.
Nije da branim Milanovića, jer se on sam ionako cijelo vrijeme sakriva od javnosti, dok turbo popularni Gazimir javnosti upućuje odluke vlade.
Znam da je sve već malo otrcano i dosadno, ali ne mogu vjerovati da gospodin Leko i dalje sramotno brani te iste zastupnike,koji ne dolaze na sjednice i prijeti im elektroničkom evidencijom.
Kao da se oni toga boje!?
Pa sve su si lijepo poriktali zakonima i odlukama, da nitko za ništa ne odgovara,sve dok mi to uredno plačamo!
Ako ne žele dolaziti na sjednice neka ih se smijeni!!
Ali da , zaboravio sam da se to ne može!!!
Ma može,može,samo dok to narodu dojadi, a ja se nadam da ipak hoće.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #365 : Srpanj 17, 2012, 04:00:51 poslijepodne »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #366 : Srpanj 19, 2012, 12:48:40 poslijepodne »
'Euroskeptični britanski parlamentarci spriječit će ulazak Hrvatske u EU!'

Deklaracija o ništavnosti referenduma je dokaz da hrvatski narod nije dragovoljno pristupio Uniji i poslužit će našim nasljednicima, ako ih uopće bude, da za stotinu godina vide što se u stvari dogodilo – ističe dr. Srećko Sladoljev, jedan od potpisnika 'Deklaracije o ništavnosti referenduma'.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/euroskepticni_britanski_parlamentarci_sprijecit_ce_ulazak_hrvatske_u_eu/855985.html

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #367 : Srpanj 21, 2012, 02:36:47 poslijepodne »
  Sanader se umorio, dobio mjesec dana godišnjeg da ode uživati na more

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/sanader_se_umorio_dobio_mjesec_dana_godisnjeg_da_ode_uzivati_na_more/860469.html

Samo neka paze, još ih na kraju bude tužil da mu moraju isplatiti i K15 za ovu godinu!!

Sramota.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #368 : Srpanj 25, 2012, 02:56:10 poslijepodne »

Bezbolno rješenje neumskog pitanja

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
wwwg tablice

kruno

• Gost
« Odgovori #370 : Listopad 05, 2012, 10:57:56 poslijepodne »
Kaj nije Beus nekad radil u hostelima ili tako nešto?

Offline kuntakinte

• Jezerača
« Odgovori #371 : Listopad 05, 2012, 11:22:16 poslijepodne »
U ferijalcima.
wwwg tablice

Offline kuntakinte

• Jezerača
Odg: Kompilatori z Policijske akademije
« Odgovori #372 : Studeni 22, 2012, 11:32:47 poslijepodne »
SUSPENDIRANI NASTAVNICI
 OTKRIVAMO, NA LISTI SRAMA 26 POLICAJACA
Drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić Vaso prepisao diplomski od početka do kraja!
 Glavni tajnik HDZ-a prepisao je diplomski rad 2009.
Interna revizija MUP-a na Policijskoj akademiji u Zagrebu, što je najviša razina školovanja za policajce u Hrvatskoj, otkrila je falsificirane diplomske radove. Nastavnici Visoke policijske škole, Franjo Magušić i Mato Pušeljić, zbog toga su udaljeni iz službe.
http://www.jutarnji.hr/na-listi-srama-26-duznosnika-mup-a-drugi-covjek-hdz-a-prepisao-diplomski-od-pocetka-do-kraja-/1067935/

Pitam se zakaj nigdo ni prepisal "diplomski" za "obrtnička zanimanja koja su potrebna na tržištu, poput strojobravara, elektroinstalatera, tokara, kuhara, obućara i sl." ..?
"Vaso prepisao diplomski od početka do kraja"- a mogel ga je fotokoperati.  ;D
wwwg tablice

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #373 : Studeni 23, 2012, 12:51:45 poslijepodne »
Baš mi je drago i za Magušića i za Pušeljića, obojica su seronje malo jači... neke su puštali na telefonski poziv, drugima su gulili kožu od iživljavanja (iako obojica, ruku na srce, imaju "goli kurac" od predmeta, iliti predaju predmete koji ispunjavaju teoretsku formu, nikada nikome isto neće trebati u nikakvom poslu, praksi ili znanju)... od početka studija sams ve predmete dao od prve, i onda je došao Pušeljić (predmet "Organizacija policije") i natjerao me da prekinem taj niz... jebiga, za mene nitko nije zvao jer nisam nikada ikoga za to ni tražio... pa su kod njega ispiti izgledali kao u onom vicu - za Ivicu: kada je potonuo Titanik? Za Maricu: koliko je poginulo ljudi? I za malog Jovicu: reci nam imena, prezimena i adrese poginulih?...

BTW, rijetki se od njih iskreno mogu kititi nazivom "policajca", jer to nikada nisu bili i nikada radili, no baš takvi kvazipolicajci daju ružnu sliku o svima nama...

http://www.radio101.hr/podcast.php?id=153720
« Zadnja izmjena: Studeni 23, 2012, 01:18:34 poslijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

kruno

• Gost
Odg: Kompilatori z Policijske akademije
« Odgovori #374 : Studeni 23, 2012, 11:25:23 poslijepodne »
"Vaso prepisao diplomski od početka do kraja"- a mogel ga je fotokoperati.  ;D

Pa vjerojatno je samo napisao prvu stranu a ostale je kopirao