Prije bi i vrednije bilo da podnese ostavku ukoliko ne obznani javnosti Ugovor DT s RH o kupoprodaji hrvatskih telekomunikacija, to bi morala biti njegova moralna obaveza prema građanima koji su ga birali a i svima ostalima, jer taj Ugovor se drži u tajnosti od kad je DT ušao u RH a itekako je u interesu svih građana RH, jer je njihova imovina "poklonjena" pod sumnjivim okolnostima, problem DTK mreže, predplate itd.
Isto tako je moralna obaveza zastupnika da budu na svojim radnim mjestima, a nisu , u Saboru. Veliš da imaju drugog posla? Isto tako , valjda i Milanović ima drugog posla pa ne stigne na sve strane.
Nije da branim Milanovića, jer se on sam ionako cijelo vrijeme sakriva od javnosti, dok turbo popularni Gazimir javnosti upućuje odluke vlade.
Znam da je sve već malo otrcano i dosadno, ali ne mogu vjerovati da gospodin Leko i dalje sramotno brani te iste zastupnike,koji ne dolaze na sjednice i prijeti im elektroničkom evidencijom.
Kao da se oni toga boje!?
Pa sve su si lijepo poriktali zakonima i odlukama, da nitko za ništa ne odgovara,sve dok mi to uredno plačamo!
Ako ne žele dolaziti na sjednice neka ih se smijeni!!
Ali da , zaboravio sam da se to ne može!!!
Ma može,može,samo dok to narodu dojadi, a ja se nadam da ipak hoće.