Mile Sale, govoriš o famoznoj sjednici na kojoj se u isto vrijeme na terasi prikazivao film o takozvanim "braniteljima" u režijo VŠO iz Demokratskog Trgovačkog Centra ?
Mala ispravka na terasi se prikazivao "one man band show" program gospodina Lučića, koji je tada bio evidentno pod utjecajem alkohola, i njegovo vrijeđanje bez obzira tko bio nasuprot njega.
evo ti pa pogledaj što je bilo na terasi.
Cuga je tugaDa??Llegalno preuzimanje vlasti???
Vi možete tvrditi tupiti ,govoriti što god mislite,moj stav je jasan i iza njega stojim,to nije u redu,nije i nikad neće biti,bilo u politici,ili u bilo kojoj drugoj sferi.Ja tvrdim de je Ožboltica prevarila građane grada Velike Gorice tom trgovinom.Prodala se za par fotelja.To je moj stav i nitko ga nemože promijeniti.
Toliko o pismenosti na koju se pozivate.
Vaš stav nema ništa sa legalnim pravilima koje vladaju u RH.
Gospoša VŠO ili netko drugi u vijeću je osvojio na legalan način mandate na izborima, što se za Vas ne može reći, i kao takva ima pravo glasovati kako želi.
Nasilne metode, koliko sam upoznat ne podržava ni HNS pa je stoga još više čudnije Vaše ponašanje koje se može vidjeti na vudeo klipu. U pretprošlom postu ste rekli da vidite nezadovoljne građane oko sebe ? Gospođo Vama prvi s lijeve strane je pripadnik Foruma mladih SDP-a kao i ostatak ljudi koji su se tada zatekli u predvorju vjećnice nitko ali baš nitko nije bio slučajni prolaznik i da nije pripadnik ni jedne političke opcije.
Nemate stranke,osobe ili bilo čega drugog što bi me kupilo bilo čime ,nikada nitko nije kreirao moje mišljenje,ništa nisam ni dobila od stranke niti sam ikada ušla u tu stranku sa tom idejom.Eto toliko,a vi si mislite što želite
To je Vaša verzija, ali činjenice nisu na Vašoj strani.
Ako niste sa idejom ili vizijom ušlu u političku opciju koji je onda Vaš motiv političkog djelovanja?
Gospođo samo da Vas uputim, ljudi se okupljaju u političkim strankama oko programa i program je ta spona koja spaja članstvo, što znači program je neka vrsta ideje kako nešto učiniti boljim ili ljepšim. Sad sa Vas pitam ako niste ušli sa idejom znači nije Vas ni zanimao program, pa koji su onda Vaši motivi?