Mile Sale ... a tko je u ono vrijeme (kad se gradio tržni centar bio gradonačelnik ...?) Moja baka pokojna ? Da nije možda Beus ili morti Lučić ? Tko je prodao Žužiću Velkom (da ne velimo, poklonio ?) Možda opet netko iz HNS-a ili SDP-a ?
Da razjasnimo, u vrijeme gradnje tržnice bio je HDZ na vlasti i njihov gradonačelnik. Tvoja pokojna baba je možda u to vrijeme još bila u partizanima ili gdje već.
Kad Već pitaš tko je prodao Velkom evo direktnog odgovora tko.
Prodao ga stečajni upravitelj MArinko Paić. Stečaj je pokrenuo i proglasio SDP-HSS-HSLS koacilija koja je u to vrijeme bila na vlasti.
A sad pitanje tebi kao vrsnom stručnjaku za imovinsko-pravne odnose, dali bi to mogao Marinko Paić prodati da nije proglašen stečaj?
U svezi televizije ... Barišić je bio u sukobu interesa (da li je danas, ne znam ...) U isto vrijeme je bio vlasnik obje televizijske postaje na goričkom terenu. (podaci sa trgovačkog suda su već bili prezentirani na ovom forumu) Opet toliko o tvom "znanju".
Evo malo opet ona stara "kurva o poštenju, a neznalica o znanju".
Naravno da će Barišić biti upisan kod trgovačkog suda jer je po funkciji bio predsjednik uprave TVGorice. Mislim da se ovdje praviš malo "krešo" jer nije bilo riječi oko toga nego tko je ulupao gradske novce za samopromociju?
Osnivanjem TVGorice i ulupanjem silne love a da grad uopće nije vlasnik mislim da je slučaj za ODO.
A toliko o tvom "znanju"
Kolilko su dugo delali kružni tok u Mičevcu ne znam, ali zato sam po Gorici imal prilike vidjeti kako "kvalitetno i brzo" delaju udarnici iz Komunalca ... Ništa brže ni kvalitetnije nego prije. Misliš da, od kad je Barišić gradonačelnik, nekakav Pepek ili Joža, drži lopatu malo drukčije ?
Nije bit držanja lopate nego naputka za rad od strane nadređenih koje bilo da se okretište mora završit dva dana prije loko izbora na kojima je izgubio Picula, "krešo"
O plačenim studijama za prometno rješenje grada Gorice se također već pisalo na ovom forumu (kad si ti još pisao pod drukčijim nickom) pa se sad praviš blesav, fol, ne znaš niš o tome ...
Dok je on barem pokušao riješit problem prometa Picula je sa plastičnim bagerima ismijavao sve to i naravno da je nagrađen na izborima za svoj humor, građani su rekli što misle o njegovom humoru

A po pitanju crnih fondova ... kaj treba tu još neka dodavati ? gledaj bilo koju televiziju, čitaj bilo koje novine, dnevne ili tjedne (ne uređuju ih ni Beus ni Lučić) pokušaj zbrojiti koliko njih je zbog takvih fondova (također iz koje su stranke) imaju plačeni "odmor" u Remetincu ?
Što se tiče fondova u pravu si, još ostaje samo da se vidi tko stoji financijski iza Velikogoričkog obzora , pa Turopoljskog Domeka i sličnih umtvorina iz PR mašinerije Beusa.
Naravno da te pitam jer nitko ne zna ni kolika je naklada tih izuzetno kreativnih rješenja polupismenih pijanaca i političkih kreatura.
Koliko ste PDV-a platili na tiskanje?
Koliko je platio PDV-a nakladnik?
pa redom i lako se utvrdi otkud novac, nije to problem utvrdit.
Znam reći ćeš da to građani sami financiraju vlastitim donacijama itd, floskulama ali i opet mora se utvrdit porijeklo novca i za donacije, pa tako i za te kreativne uratke koji služe isklučivo za zadovoljavanje egotripa Beusa, Lučića, Miće i ostalih.
A u svezi interneta ... ispada da je Picula bio pikzibner u svezi svima ovima tvojima koje ti ja spominjem ...
Ne gospodine GREGOR, Picula je zasad na prvom mjestu po pitanju mobilnog interneta.