Hahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budali prolazi život u veselju - tako i tebi. Nemaš pojma, kurčiš se kao da si sa tom izmišljenom diplomicom primio Boga za jaja, a drugo osim prodavanja pokvarenih i kontekstualnih principa - ne znaš. Guraš se u sve i svašta, iako o tome pojma nemaš, no tvoja glupost se ogleda - između ostaloga - u činjenici da se praviš i držiš najpametniji apsolutno u svemu, čak i u stvarima u kojima si potpuni dudek, a drugima je to posao kojeg su odslušali i položili na fakultetu, i u tim stvarima su dugogodišnji profesionalci. No niti ta činjenica tebe ne smeta da briješ da se sve puši...
Da nema interneta i Googlea -
u čemu i leži sve tvoje "znanje" koje tu serviraš (jer osobno, da ti netko ugasi komp, ti nebi znao ni okrenuti se oko sebe...) - ti bi šutio i ne bi napisao niti riječi.
Zato nas prestani maltretirati sa tvojim silnim rezultatima guglanja i copy-paste "znanjima" kojima raspolažeš - rekoh ti već da ja tebi neću srat o administraciji hotelskog servera, no i tebi preporučam da prestaneš srati u gurati kljuku baš u svaku guzicu, jer si daleko u bilo kojem znanju da bi to mogao raditi.
Ako nešto ne znaš iz osobnog iskustva i osobnog znanja, bolje zatvori gubec... barem ćemo imati jako dugo vremena mir u 99% tema na forumu. Jer ovo c/p preseravanje koje prodaješ je ipak malo previše.Prestani biti džukela koja samo vreba iza plota kada ću ja ili neka druga određena osoba nešto reći, a da bi ti mogel istrčati i lajati sve u šesnaest. Jer to i je, preočito, smisao tvojeg boravka na forumu. Da laješ - jer na poslu ili doma ne smiješ ni pisnuti. Utješno je jedino kaj takvih šupaka znam malo više... možete osnovati i klub. Ti bi mogel biti i predsjednik - kao šupčina s najvećim promjerom.