Autor Tema: Završeni pregovori s EU!  (Posjeta: 343758 )

0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Završeni pregovori s EU!
« Odgovori #555 : Veljača 04, 2012, 11:44:55 prijepodne »
Jel ti pročitaš tekst koji "tako senzacionalno" piše braniteljski portal ?  Prenosiš gluposti koje netko našvrlja na portalu i onda se pozivaš na "provjerene" informacije. (a nije ti to prvi put)  Spominju se likvidacije nevinih hrvata i to od strane talijanskih državnih organa (vojske i policije) ??? Daj malo razmisli, drži li to vodu ?  Ili ovi tvoji, na koje se pozivaš ne znaju što je likvidacija ili pišu gluposti (a ti prenosiš.)

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #556 : Veljača 05, 2012, 05:35:53 poslijepodne »
Pa tvoji sigurno najbolje znaju što su to likvidacije... tebi, dapače, ništa što se ne slaže sa tvojim unaprijed utvrđenim stavovima nije ni dobro, ni istinito, ni relevantno. Daj malo promisli o toj činjenici - pa onda reci tko je tu glup. Ako i o tome nemaš unaprijed stvoren stav.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #557 : Veljača 05, 2012, 05:48:41 poslijepodne »
Oprosti, ti si očigledno bedast, jer očito nisi razumio što sam ja napisao...

http://www.braniteljski-forum.com/forum/content.php?r=8046-Talijanska-vlada-osnovala-ratni-sud-protiv-nevinih-Hrvata

Talijanska vojska i policija, čuveni carabinieri i financijska policija, prijete likvidacijom nevinim Hrvatima u Italiji.

Sledgehammer, daj još jednom pročitaj kaj si napisal (prenesel članak), odnosno, da ti odmah velim tko je glup ili treba još netko da da ti to veli,  te potvrdi isto što i ja mislim?

To kaj si ti razočaran em što su tvoji izgubili izbore em kaj idemo u EU, prestani gnojiti i daviti sve po redu s raznim lažima o organiziranim prijetnjama likvidacijom hrvatima i to na državnom nivou.  Doduše, ima i kod nas takvih kretena, koji svašta blebeću, oni bi zatvarali i ubijali, ali sva sreća kaj ih više nitko ne shvaća za istač ... potrošena roba ...
« Zadnja izmjena: Veljača 05, 2012, 05:51:10 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #558 : Veljača 06, 2012, 01:02:16 poslijepodne »
Što mislite kakve bi bile naše šanse da se drznemo štititi svoje interese i misliti svojom glavom? Proklete bile budale koje su nas uvodile u tu tiraniju, i budale koje su za to dale svoj glas... sve izdajice i svi koji rade protiv Hrvatske!

Baš se lijepo izražavaš. Jel tak i doma pričaš? Ili na poslu? Ili je to tak spešl za javnost i kolege sa foruma?

Nebum te opominjal jer je to Mlačanin očito videl i procjenil da te se ne mora sankcionirat, ali da je to po ikakvoj normi dobrog ponašanja - nije.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #559 : Veljača 06, 2012, 01:08:01 poslijepodne »
Ovo smatram samo jako velikom revoltom i žalom za mnogim stvarima koje smo propustili učiniti. Ne vjerujem da baš stoji tak čvrsto iza svega, ali iščitavam veliki bijes.
Ma nek se srdi kolko oče, ali kaj ti misliš da svako može ovdje ljude koji imaju drugačiji politički stav nazivati budalama i izdajicama? I javno proklinjati takve ljude? Da li to pada pod demokraciju i slobodu govora? Ili je to obično vrijeđanje jednog prostaka i dokazivanje svog vlastitog primitivizma?

Kako bi nam izgledal forum kad bi se tak svi izražavali i vrijeđali? Mislim - ak jedan Sledgehammer more tak, onda svi tak mogu, on ne bu iznimka. Onda ajmo svi tak počet sa vrijeđanjima i diskusijom na takvom nivou, od kojeg baš i nismo daleko, moram priznati.

Evo, ja ga neću ni opomenuti pošto poštovani kolega moderator ne vidi da se tu kaj treba delati, ali pozivam vas onda sve da se na isti način i istom mjerom obraćate na forumu. Baš da vidim kome kućni odgoj to ne dozvoljava, a ko to ne dela samo iz razloga da ga se ne sankcionira ovdje na forumu.

Evo, upravo sam del anketu pa da vidimo kaj kolege forumaši o tom vele. Navalite!

Jaguar

• Gost
« Odgovori #560 : Veljača 06, 2012, 01:21:33 poslijepodne »
BobRock da mi platiš svaki post 100 eur, ne bi se spustio na taj nivo. :o

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #561 : Veljača 06, 2012, 09:33:24 poslijepodne »
Ti se niže i nemreš spustiti nek kaj jesi.

Lažeš, ignoriraš, praviš se grbav kada te se nešto pita, daješ glas za kriminalce i za propast ove države. To je za mene veća uvreda od bilo koje uvrede - jer radiš protiv ove zemlje, njezina naroda i budućnosti naše djece.

I baš me briga ako ti se ne sviđa kak ja pišem - dokaži mi da ikaj kaj sam napisao o našoj politici i EU ne stoji, da lažem, da nije istina i da ti znaš bolje, konkretnije, argumentiranije i točnije - i poslije me pošalji u materinu, i ja ću još otići sa foruma (na kojemu ionako nemaš više s kime razgovarati, od ljudi koji su pisali pitam zakaj ne pišu, pa vele - za koga? za koka ili jaguara? kaj si ti lud? Velim - dečki, imate i pravo...).

Ni ja zato nemam volju boriti se protiv tih prodanih jugonostalgičara i stranački formatiranih vojničića. Da su za ovu Hrvatsku dali koliko je pod noktom crno, ne bi se tako preseravali. Ovako samo zloupotrebljavaju pravo za koje su se izborili oni po čijim grobovima pljuju, dajući glas onima koji borbu ovog naroda za slobodu i samostalnost ne mogu prevaliti preko usana, kojima je pomirba sa onima koji istodobno za nas ne daju ni govno, i kojima se ta crvena žgadija bezočno uvlači u čmar u nado neke nove srboslavije, najvažniji životni i politički zadatak - kojeg rade gazeći po leševima i za naše novce...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Jaguar

• Gost
« Odgovori #562 : Veljača 06, 2012, 10:18:50 poslijepodne »
...[/b] (na kojemu ionako nemaš više s kime razgovarati, od ljudi koji su pisali pitam zakaj ne pišu, pa vele - za koga? za koka ili jaguara? kaj si ti lud? Velim - dečki, imate i pravo...)...

Naravno kad si sve forumašice i forumaše potjerao s ovog foruma, s kojma je bilo ugodno i pristojno komunicirati jednako i kad smo se slagali i kad nismo, treba ti biti čast, što imaš koko-vg i mene još uvijek ovdje, inače bi se morao svaditi sam sa sobom  8)

Sve ostalo rečeno, prihvatiti ću kao komplimet, kako kaže ona narodna, nije važno što se priča nego tko priča. :-*

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #563 : Veljača 06, 2012, 11:05:51 poslijepodne »
Bez obzira na mnoge nepodobštine i bezobrazne odgovore, Sledgehammeru se ne može svaliti sva krivnja . Ne slažem se i ne odobravam njegov naćin pisanja uvijek, a i ne moram. Ali da je puno puta u pravu je, to je istina. Zato će reći onu narodnu, " Nikad se jedan konj sam ne riće u štali"
Pa sad kaj god vi ostali mislili čovjek je puno puta znao biti grub, možda namjerno vulgaran,ali u pravu!
Zato je i dobio najviše kazni i opomena od svih ostalih!
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #564 : Veljača 07, 2012, 03:40:59 poslijepodne »
kako kaže ona narodna, nije važno što se priča nego tko priča. :-*

Narod je oduvijek bio glup; zato su ga svi gazili i zato je imao kriminalce koji su ga vodili. Mene bi bilo sram da mi je to kompliment. Blago tebi kada tebi je.

Narod će se opametiti kada nu neće biti bitno tko govori, nego što se govori, je li to istina, treba li posvetiti tome pažnju. Obazirati se na to TKO govori je razina žutog tiska i Red carpeta. Hvala, moj IQ je ipak daleko iznad toga.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #565 : Veljača 07, 2012, 03:41:48 poslijepodne »
Poslušajte u miru, ima se što čuti, a probrani sa sivom tvari između ušiju imaju i o čemu promišljati.

Globalni Kaos - 5.2.2012 - Marko Francišković

Offline Ljudevit Kaj

• Jezerača
Savršeni pregovori z EU!
« Odgovori #566 : Veljača 08, 2012, 10:17:16 poslijepodne »
Savršeni pregovori z EU!

Dok sam minuli tjeden poslušal naše političare, kak ove na vlasti, tak i one vu opoziciji, kak so falili Evropo vu štero smo se unda ravnali, a vu nedeljo smo si kupili i karte za cug, furt mi se motala po glavi misel kak so braća Grim i Hans Kristijan Andersen pravi pučkoškolci, kaj se dotikavle bajki, štere so nam, kak biračkom telu, spripovedali naši vrli političari. Brzčas smo jiv i zato zebrali kaj nam bodo prepovedali, ali ne bajke. I ne morajo nam kazati meseca vu vodi, jerbo ak smo vu krizi ne znači gda ne znamo gde je mesec.

Čim so se prebrojili glasi, posle nedeljnoga referenduma, mam se zazvedilo gda smo mi Međimorci skorom vsi za to kaj bodemo zutra vu Evropi. Skorom 76 procentov naših ljudi je dalo svoje glase za Unijo, tak gda po temo zgledi gda smo mi nejspametneši ili pak nejbedasteši vu Lepoj našoj. Ne bi štel reči gda nam bode hudo, ali nejsam niti siguren kak nam bode dobro, očem reči, gda nam bode bole nek nam je ve. Pitate me zakaj? Nebrem veruvati gda nam bode bole, a onima šteri so nutri jim je huje. Napriliko, bunijo se Grkljani, Talijani so na robo provalije, Španjolci i Portugalci nebrejo plačati kaj so dužni, Mađari so si zeli tuliko zajma gda je več i ono kaj imajo pod zemljom deto pod hipoteko, Rumunji se bunijo i krčijo po vulicaj, a Bugari so stiha i sam jamrajo. A mi i dale mislimo gda bode nam bole. Ne kanim nikomo jemati nado. Velijo naši stareši gda nada hmira zadja, ali ipak hmerje, na vse zadje. Nekaj drugo mene gvinta: zakaj se Evropa tuliko bori za nas i zakaj joj mi trebamo? Dugo sam si o temo gruntal i jedino kaj mi je spametno ostalo na pameti je to gda nas oni nucajo kaj restiramo Evropo na sastavne djelove. Vsima vam je poznato gda smo mi restirali Austrougarsko, a posle i Jugoslavijo, a to ovi vu Evropi znajo. Brzčas jim nešči takši treba.

Nebrem, a kaj vam ne bi povedal: ovo leto, 9. januara, smo preslavili spomenden na to kaj smo se, mi Međimorci, oslobodili Mađarov i pripojili se nazaj Hrvaškoj, svojoj materi zemlji, a več 22. januara smo nazaj potepli svojo slobodico i odišli vu Evropo. Jako dugo smo bili svoji na svojemo.

Zvir:
Citat:
Međimurske novine, br. 855, 27. sečna 2012.
Obečali so nam i deli vu plan 21, a ve bodemo dobili 25!!!??
Piše: Jožek radnik
http://www.forumgorica.com/kajkavski/hr-kaj-ne-lepa-nasa-kajkavska-tiskajne/msg41683/?topicseen#msg41683 
« Zadnja izmjena: Veljača 08, 2012, 10:30:11 poslijepodne Ljudevit Kaj »
Švicarsko-nemački TV i radijski modél za spâs nestandardizéranoga kajkavskoga (čakavskoga)
(kajkavska, čakavska i štokavska inačica članka):
http://www.forumgorica.com/kajkavski/hrvacki-trojezicni-pluralizem-ili-sto-jenoumle/msg23549/#msg23549

Bilaj

• Gost
« Odgovori #567 : Veljača 11, 2012, 06:21:38 poslijepodne »
Danas sam na provjerenom slušal kako su subliminarne poruke korištene u reklamama za EU te navodili su par primjera toga.

Dodatno naveli su da je isto zakonom zabranjeno, ali očito vladi je u cilju bilo da svi glasaju za pa makar se koristili i nezakonitim stvarima.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #568 : Veljača 11, 2012, 06:54:53 poslijepodne »
... veliš da su navodili par primjera .... ?  koji su to ?

Daj prvo objasni ljudima kakve su to poruke ...

Krešimir Mišak :

"To su poruke koje percipiramo ispod praga svjesnosti. Dakle, naša svevideća percepcija ih uoči, ali mi nismo toga svjesni. Tu se krije opasnost, jer tako upijamo namještene ideje ili osjećaje, a da toga nismo ni svjesni. Te ideje i osjećaje doživljavamo kao da su naši, mada oni to nisu. Riječ je o vrlo sofisticiranoj metodi manipulacije, jer ima li uspješnije manipulacije nego kad manipulirani misli da radi po svojoj volji? "

http://blog.vecernji.hr/misak/2010/05/16/subliminalne-poruke-oko-nas/

Bilaj

• Gost
« Odgovori #569 : Veljača 12, 2012, 04:46:45 poslijepodne »
Ne vidim na stranicama Nove TV emisju da se može pokrenuti. Možda treba malo vremena da je stave na stranicu.