Ti se niže i nemreš spustiti nek kaj jesi.
Lažeš, ignoriraš, praviš se grbav kada te se nešto pita, daješ glas za kriminalce i za propast ove države. To je za mene veća uvreda od bilo koje uvrede - jer radiš protiv ove zemlje, njezina naroda i budućnosti naše djece.
I baš me briga ako ti se ne sviđa kak ja pišem - dokaži mi da ikaj kaj sam napisao o našoj politici i EU ne stoji, da lažem, da nije istina i da ti znaš bolje, konkretnije, argumentiranije i točnije - i poslije me pošalji u materinu, i ja ću još otići sa foruma (na kojemu ionako nemaš više s kime razgovarati, od ljudi koji su pisali pitam zakaj ne pišu, pa vele - za koga? za koka ili jaguara? kaj si ti lud? Velim - dečki, imate i pravo...).
Ni ja zato nemam volju boriti se protiv tih prodanih jugonostalgičara i stranački formatiranih vojničića. Da su za ovu Hrvatsku dali koliko je pod noktom crno, ne bi se tako preseravali. Ovako samo zloupotrebljavaju pravo za koje su se izborili oni po čijim grobovima pljuju, dajući glas onima koji borbu ovog naroda za slobodu i samostalnost ne mogu prevaliti preko usana, kojima je pomirba sa onima koji istodobno za nas ne daju ni govno, i kojima se ta crvena žgadija bezočno uvlači u čmar u nado neke nove srboslavije, najvažniji životni i politički zadatak - kojeg rade gazeći po leševima i za naše novce...