Ja ne znam zakaj se vi ljutite.
Policija je jedna od rijetkih ustanova gdje ti naprave sljedeće. NAPIŠU NA VRATA KOJI DOKUMENTI TI TREBAJU.
Ja ne znam zašto ne mogu svi napisati koji ti dokumenti trebaju.
I ja sam mijenjao osobnu nedavno i procedura mi je bila super- odjuriš kaj do tam. Pogledaš i poslikaš kao podsjetnik- sve skupiš i to je to.
Joooj, nemoj me podsjećati. Nedavno sam i ja u Gorici prijavio promjenu adrese. Ak ideš mijenjat adresu moraš dat delat novu osobnu!!!! Koja budalaština i koja muka. I koji trošak. I to skroz bezveze! Ko da nisu mogli u kompjuter ukucati novu adresu, i to je to.
Oprosti ali Osobna ti je tvoj dokument za indentifikaciju i tamo mora pisati gdje živiš. zakaj je to čudno?
Ono što je meni bilo glupo i to su se opet službenici igrali malih bogova- Za promjenu adrese trebaš dokaz o vlasništvu nad nekretninom - što je logično- ali žena na šaleteru je tražila primopredajni zapisnik. Primopredajni zapisnik nije nikakav službeni dokument, nego da potpisuju prodavatelj i primatelji i to je to.
Kupoprodajni ugovor je važna stvar je em se moraju svi indentificirati, em moraš biti kod javnog bilježnika em mora se sa time riješavaju svi pravni dokumenti što se tiče vlasništva.
Ali to su mali bogovi- treba zapisnik o primopredaji- da joj daš otkaz.
A Classic bureaucratic procedure.....(Citizen Vs Public service employee)