Pa mislim da je svakome, tko je do sada čitao i slušao materijale i tekstove koje smo davali ovdje, dobio ne 10, nego 1110 odličnih razloga protiv EU.
Iako je pametnome dosta i jedan jedini, naravno - ako je onaj krucijalan, ako isti predstavlja zapreku samostalnosti, nezavisnosti, prosperitetu građana i države, ako isti predstavlja razlog kojim se hrvatska zemlja, imovina i građani izručuju bogatijima da od nas rade štogod požele, a tko ima oči da vidi i uši da čuje - mogao je do sada upiti jako puno toga. Nakon toga treba to još samo i shvatiti, i to je to...
Najvažniji je što same činjenice govore da to sve što nam bajaju - NIJE ISTINA!
BTW - reci ti meni samo 5 koji bi me bezuvjetno naveli da glasam za EU!!
Naravno, to moraju biti jaki razlozi, ne kompleksaški i djetinjasti sa kakvima nas svaki dan vrlo općenito opsjedaju i nagovaraju... toliko uopćenih objašnjenja koliko ih ima u reklamama za EU nema valjda ni u dječjem vrtiću!
Smatram da je dugoročno posjedovanje naših materijalnih i prirodnih resursa od strateške važnosti za opstanak ovog naroda i ove zemlje uopće, no sa EU to sve pada u vodu, i laže onaj koji veli suprotno - taj samo omalovažava krupne činjenice na kojima su se već i mnoge članice EU opekle, i koji ne želi vidjeti da je članstvo u EU za Hrvatsku jednako propasti.
BTW, EU je nasilna i umjetna tvorevina, koja ima toliko krupnih problema da ja stvarno ne vidim u čemu bismo mi mogli uopće tamo plivati i odlučivati - kada jedna Italija sada bankrotira, po prvi puta u svojoj povijesti, isključivo zahvaljujući EU i njezinim odredbama kojima čak ni jedna članica G7 nije mogla odoljeti - a mi smo apsolutno NIKAKAV faktor u cijeloj priči...