Autor Tema: Završeni pregovori s EU!  (Posjeta: 343664 )

0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: Završeni pregovori s EU!
« Odgovori #90 : Lipanj 24, 2011, 01:03:41 poslijepodne »
Imam cijeli Lisabonski ugovor preveden na hrvatski jezik u pdf-u.

Budes postavio taj pdf? Ja nemam Face pa nemrem skinut ono kaj je Stjepan postavio.

Nit ne trebaš fb. Samo stisneš download i kad ti ponudi da se ulogiraš prek fb, klikneš da nemaš fb account, i nakon toga daš neke izmišljene podatke. I samo sekundu kasnije već možeš skinuti taj dokument.

Kod mene je funkcioniralo. Nis ni trebal koristiti email adersu koju sam baš u tu svrhu netom prije toga kreiral prek http://10minutemail.com

Offline GrayWolf

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #91 : Lipanj 24, 2011, 01:34:05 poslijepodne »
Imam cijeli Lisabonski ugovor preveden na hrvatski jezik u pdf-u.

Budes postavio taj pdf? Ja nemam Face pa nemrem skinut ono kaj je Stjepan postavio.

Nit ne trebaš fb. Samo stisneš download i kad ti ponudi da se ulogiraš prek fb, klikneš da nemaš fb account, i nakon toga daš neke izmišljene podatke. I samo sekundu kasnije već možeš skinuti taj dokument.

Kod mene je funkcioniralo. Nis ni trebal koristiti email adersu koju sam baš u tu svrhu netom prije toga kreiral prek http://10minutemail.com
Hvala. Znam to, ali čim krene na fb, lupam esc, stiščem x.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #92 : Lipanj 24, 2011, 01:38:52 poslijepodne »
ako nemrete tam skinuti, ima i ovdje ....

http://www.box.net/shared/umk2kgc49qilet39dvxo
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #93 : Lipanj 24, 2011, 02:30:17 poslijepodne »
Hvala. Znam to, ali čim krene na fb, lupam esc, stiščem x.

Aha? Takva ti je znači reakcija, ili kaj?

Ma ne trebaš ić ni malo na fb, zaobiđeš fb tako da kreiraš kod njih (scribd) fake account (koja sekunda posla) i skidaš. Vrlo brzo i jednostavno.

Probaj i videl buš.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #94 : Lipanj 24, 2011, 09:40:49 poslijepodne »
Ma neda mi se zajebavati sa nekakvim izmišljanjima, fake accountima, verifikacijskim linkovima i inim bullshitarijama...

Evo pokušaja da "prevarim" server i uploadam Lisabonski ugovor u pdf-u...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #95 : Lipanj 25, 2011, 04:38:24 poslijepodne »
Evo i malo informacija od insidera o tome kako se donose zakoni u EU...

Lord Christopher Monckton - EU zakone donose neizabrani birokrati u potpunoj tajnosti
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

amarkulin

• Gost
« Odgovori #96 : Srpanj 05, 2011, 06:55:12 poslijepodne »
Gnojiš bez prekida...

"Kadija te tuži, kadija te sudi" je stari naziv takove "transakcije", a "visoke moralne i karakterne vrijednosti zemlje Nizozemske" - koju svi ionako znaju po svemu drugome osim po tome - "ne smiju biti narušene nekakvim sitnim propustom ili beznačajnom tričarijom kao što je 8000 mrtvih, posebice jer su time nastupali u ime Ujedinjenih naroda, i tako još više ukaljali tu ionako jadnu i za velike igrače nevažnu organizaciju"...

Što da priznaju? Da su dvolični, nesposobni, pokvareni, potplaćeni ilegalnim krvavim novcem i legalno preplaćeni, obzirom na nikakav učinak i neizvršavanje zadaća?? To da priznaju??
Da, to su priznali:

Nizozemski sud presudio je kako je Nizozemska odgovorna za smrt triju Bošnjaka u bošnjačkoj enklavi Srebrenica, za čiju je zaštitu bio zadužen upravo nizozemski bataljun UN-a.

http://www.novilist.hr/hr/Vijesti/Svijet/Nizozemska-ipak-odgovorna-za-pokolj-u-Srebrenici

A sad slobodno gnoji dalje. Takvog negativca nema nigdje osim još - na filmu.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #97 : Srpanj 05, 2011, 07:02:39 poslijepodne »
Markulin, kaj gnoji? Istinu je rekao... Jel ova optuzba za tri presude opravdava nepresuđivanje za ostalih 7997?

amarkulin

• Gost
« Odgovori #98 : Srpanj 05, 2011, 09:05:44 poslijepodne »
Do prije ove tri nije bilo nijedne. Poslije ove tri idu sljedeće...
Navek je bilo: pravda je spora, ali dostižna.

Svemu i svakome se može naći mana, ali ja još nisam čul nijednu lijepu riječ Sledga za bilo koga, ili bilo što. Mora da je užasan život s toliko gorčine u sebi...
« Zadnja izmjena: Srpanj 05, 2011, 09:10:32 poslijepodne amarkulin »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #99 : Srpanj 06, 2011, 09:55:31 prijepodne »
Da, to su priznali:

Nizozemski sud presudio je kako je Nizozemska odgovorna za smrt triju Bošnjaka u bošnjačkoj enklavi Srebrenica, za čiju je zaštitu bio zadužen upravo nizozemski bataljun UN-a.

Oprosti, ali ti si budala. Drugo ti i nemrem reći. Jer se loviš za neviđene slamke kako bi ispao bar malo u pravu, a nisi nimalo.

Kao prvo, od Srebrenice je prošlo 15-16 godina. Gdje su bili dosad?? I moji komentari na tu temu, sve dosad, su bili u redu. I nadasve TOČNI. Kao drugo, točni su i dalje - jer je ta presuda donijeta na sudu koji je IZVAN političkog i tribunalnog stava da se nije ništa dogodilo - obzirom je nizozemska politika i nizozemski Haaški tribunal, nadležan za zločine u sukobima na području bivše Jugoslavije, zauzeo stav da NEMA krivice u ponašanju nizozemskih trupa unutar UN jedinica... hladno, jednim administrativnim aktom, skinuli su krivicu sa sebe, i još nas pritom gledaju u oči - kao da se ništa nije desilo!! Mater im jebem svima, pokvarenu i dvoličnu!

Stoga treba vidjeti i kakav će biti daljni razvoj događaja, jer je ovo prvostupanjska presuda, koju može poništiti viši sud ili nizozemski Vrhovni sud - a Tribunal u Haagu je već dao svoj pravorijek o tome, skinuvši svaku krivicu i mogućnost pokretanja postupka protiv nizozemskih UN trupa. Čekaj da i ostale isntance demonstriraju "demokraciju i neovisnost" suda...

Žalosno je da glavne pravosudne instance i dalje tvrde da tu nije bilo zločina, krivice ili nadležnosti nizozemskih trupa u pokolju u Srebrenici, pa se to mora dokazivati kroz stvarno neovisno sudstvo - ono običnih građanskih sudova, izvan stručnih sudova stvorenih za te namjene (ukoliko uopće razumiješ kaj sam time rekao...).

To najbolje pokazuje poštenje i stručnost i njih, kao i tebe. Steram neku stvar u oboje... sramite se. I ti i ta jebena šugava ispolitzirana EU klika, kojoj se tako čoravo uvlačiš u dupe. Problem je jedini što ni ti ni oni nemate pojma kaj to sram uopće je...

A ti, gnoju jedan, slobodno gnoji i dalje...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #100 : Srpanj 14, 2011, 02:44:28 poslijepodne »
Jedan od razloga našem protivljenju ulasku u Europsku uniju jest ogroman iznos članarine (600 milijuna eura godišnje).

Savršeno je jasno da naša država nema od čega platiti tu članarinu, odnosno da će se morati zaduživati kako bi ju platila.   Jedini argu...ment koji eurofilne opcije imaju za ulazak u EU jest da će od EU dobiti cca 800 milijuna eura. Međutim, to je zabluda jer od spomenutog iznosa treba odbiti iznos članarine.   Na kraju ukupna dobit u toj 'trampi' se procjenjuje na 200 milijuna eura. Što je zapravo ništa u usporedbi sa iznosom kojeg strane korporacije i financijske institucije (banke) izvlače iz naše zemlje. Samo vlasnici  Plive I T-coma godišnje izvuku svaki po milijardu kuna (270 milijuna eura) iz naše zemlje. Banke i ostala profitna poduzeća u stranom vlasništvu nisu ovdje niti spomenuta.   Ono što je ključno jest da ulaskom u EU nećemo moći zaustaviti odljev kapitala iz zemlje, odnosno u zamjenu za realno gledano malen novac izgubiti ćemo državni suverenitet i mogućnost da ta poduzeća i banke ikada vratimo nazad u vlasništvo naše države i njenih građana.   Cilj Europske unije zapravno je vrlo jednostavan, razvlastiti našu zemlju od svog profitnog kapitala i natovariti našu zemlju dugom. Biti ćemo pretvoreni u sluge i strance u našoj vlastitoj zemlji, a naša država će postati kolonija u kojoj stvarnu vlast imaju strane financijske institucije i korporacije, a ne naš narod.   Put u Europsku uniju je put bez povratka. To je početak kraja našeg naroda i sna o vlastitoj državi za kojom smo čeznuli 1000 godina. Prljavi posao koji su korumpirane političke elite trebale odraditi sada je dovršen. Zemlja je opljačkana i razvlaštena od imovine, stranci su preuzeli sav profitni kapital, a naš narod pretvoren je u dužničko roblje stranih banaka. Sada su ispunjeni svi uvjeti, spremni smo za ulazak u EU.   Domovinski rat, rat za slobodu i nezavisnost, proglašen je zločinačkim pothvatom, a heroji koji su branili našu zemlju proglašeni su ratnim zločincima.   Srce svakog domoljuba prelomilo se onog trenutka kada je kada je sudac izustio riječi: “Kriv je”. Presuda generalima u Haagu, bila je presuda i nama. Sada je trenutak da mi presudimo njima i kažemo jasno i glasno. Ne hvala, ne želimo biti vaše sluge i robovi, ne želimo biti taoci sluganske politike koju provode HDZ, SDP, HNS, HSS i ostale stranke kojima su stranački interesi ispred interesa vlastitog naroda i države.

Preuzeh od prijatelja sa Facebooka, Ivana Pernara. I svaka čast na članku.

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #101 : Srpanj 15, 2011, 12:58:06 poslijepodne »
Bilo bi lijepo od svih onih koji su protiv EU da ponude bolju alternativu. Npr. ja sam neodlučan, nisam ni za ni protiv. Dajte mi 10 dobrih razloga zbog kojih bi trebao izaći na referendum i dati svoj glas protiv ulaska u EU.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #102 : Srpanj 15, 2011, 06:54:19 poslijepodne »
Pa mislim da je svakome, tko je do sada čitao i slušao materijale i tekstove koje smo davali ovdje, dobio ne 10, nego 1110 odličnih razloga protiv EU.

Iako je pametnome dosta i jedan jedini, naravno - ako je onaj krucijalan, ako isti predstavlja zapreku samostalnosti, nezavisnosti, prosperitetu građana i države, ako isti predstavlja razlog kojim se hrvatska zemlja, imovina i građani izručuju bogatijima da od nas rade štogod požele, a tko ima oči da vidi i uši da čuje - mogao je do sada upiti jako puno toga. Nakon toga treba to još samo i shvatiti, i to je to...

Najvažniji je što same činjenice govore da to sve što nam bajaju - NIJE ISTINA!

BTW - reci ti meni samo 5 koji bi me bezuvjetno naveli da glasam za EU!!

Naravno, to moraju biti jaki razlozi, ne kompleksaški i djetinjasti sa kakvima nas svaki dan vrlo općenito opsjedaju i nagovaraju... toliko uopćenih objašnjenja koliko ih ima u reklamama za EU nema valjda ni u dječjem vrtiću!

Smatram da je dugoročno posjedovanje naših materijalnih i prirodnih resursa od strateške važnosti za opstanak ovog naroda i ove zemlje uopće, no sa EU to sve pada u vodu, i laže onaj koji veli suprotno - taj samo omalovažava krupne činjenice na kojima su se već i mnoge članice EU opekle, i koji ne želi vidjeti da je članstvo u EU za Hrvatsku jednako propasti.

BTW, EU je nasilna i umjetna tvorevina, koja ima toliko krupnih problema da ja stvarno ne vidim u čemu bismo mi mogli uopće tamo plivati i odlučivati - kada jedna Italija sada bankrotira, po prvi puta u svojoj povijesti, isključivo zahvaljujući EU i njezinim odredbama kojima čak ni jedna članica G7 nije mogla odoljeti - a mi smo apsolutno NIKAKAV faktor u cijeloj priči...

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #103 : Srpanj 15, 2011, 10:33:54 poslijepodne »
BTW - reci ti meni samo 5 koji bi me bezuvjetno naveli da glasam za EU!!

Ja se ne želim prepirati i ne želim navijati za EU. Želim znati razloga ZA, a ne razloge PROTIV.

Npr. posjedovanje materijalnih i prirodnih resursa ne ovisi samo o EU. Kao što vidimo naši političari su uspjeli dosta toga rasprodati i bez EU. Tko ti garantira da se to neće dogoditi ako ne uđemo u EU?

amarkulin

• Gost
« Odgovori #104 : Srpanj 16, 2011, 12:19:38 poslijepodne »
kada jedna Italija sada bankrotira, po prvi puta u svojoj povijesti, isključivo zahvaljujući EU i njezinim odredbama
Jel bi ti bilo teško reći zbog kojih to odredbi EU se Italija nalazi pred bankrotom? Stvarno me zanima, jer sam ja sve dosad mislil da je Italija propala zbog loše ekonomije i rastuće javne potrošnje, baš kao i Hrvatska. Valjda Židovi znaju:

“Many years of weak growth and mountains of government debt are potential time bombs waiting to explode,” Bootle wrote in his research paper for Capital Economics.

http://www.worldofjudaica.com/jewish-news/business/european-bankruptcy-italy-next/365/29/

Ali nemoj opet pribjeći vrijeđanju svih i svakoga, kako bi izbjegao precizan odgovor.
« Zadnja izmjena: Srpanj 16, 2011, 12:21:10 poslijepodne amarkulin »