Autor Tema: KUKURIKU - stižu pevci  (Posjeta: 168468 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Muha

• Jezerača
Odg: KUKURIKU - stižu pevci
« Odgovori #210 : Studeni 19, 2011, 01:32:30 poslijepodne »
Citat:
Jaguar
Ma dobro je jučer rekao Kregar, bolje voziti popit Auto nego državu, u svakom slučaju manja je šteta.

A pravog si zel za primjer, reci mi koliko se puta javio u skupštini?..koga taj zastupa osim sebe naravno??...nije li Kregar bio jedan od sudionika u aferi posmrtna pripomoć gdje si je kao član upravnog tijela omogućio kredit te na taj način prekršio ono protiv čega se kak ti bori???

Citat:
Jaguar
A gdje spadaju oni prebjegli i oni koji mijenjaju dresove ko kauboj kojne?

Ne znam točno na koga aludiraš ali u SDP-u ih ima poprilično koji su  HDZ-ove dresove zamijenili SDP-ovim..primjera radi, nije li Kotrmanović 2003 godine na Sinjskoj Alci poručio Račanu da će ga pojesti crne vrane...i jesu....eto istog u SDP-u i to nominiranog da bude ministar branitelja...Račan bi se zgroba trebal zdići da sve to vidi....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #211 : Studeni 22, 2011, 08:15:09 poslijepodne »
Samo nemojte o vožnji... danas predstavljen novi znak, koji je odmah i međunarodno prihvaćen!

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #212 : Studeni 22, 2011, 08:17:19 poslijepodne »
To ti je politička dalekovidnost!!

“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #213 : Studeni 23, 2011, 05:49:34 poslijepodne »
Pitala učiteljica Ivicu što je to katastrofa. Ivica odgovara:

- To je kad lisica zakolje kokoši!

- To nije katastrofa, Ivice. To je šteta!

Sutradan učiteljica pita isto pitanje. Ivica odgovara:

- To je kada avion u kojem se vozi naš predsjednik eksplodira i padne u more!

- Bravo Ivice, to je katastrofa!

- Ali nije šteta!.. - odgovori Ivica.

Offline Ljudevit Kaj

• Jezerača
JU-JU-KRIK-JU koalicija – vračeJU nas JU-raj kokoti
« Odgovori #214 : Studeni 25, 2011, 11:28:04 poslijepodne »
JU-JU-KRIK-JU koalicija – vračeJU nas JU-raj kokoti*

Zgovorjeni JU more se ovisno o sveto(mu)Nazoru pisati:
- YU (zlevanka),
- U    (zdesnanka),
- EU (zbriselka).

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Postavla se retoričko pitajne jel bole biti
- stoka(vec) drobnoga zuba (mali papkar)
ili pak
- glupa kokoš, teru guze kokoti (pevci) malo mejne glupi od kokoši?

Da je zebirajne oko Božiča (Bogeka) i Novoga leta, bilo bi morti leže otpovedati na ovo pitajne.
Živad je nazajna, hiče z nogami nazaj, pak se živadsko (kokošje) meso zebira oko Božiča (Bogeka) i još v staromu, othajajučomu letu.
Svine pak ruju naprovo – naprede su, ter se svinetina zebira na Novo i v novomu letu.

*
Citat:
JURAJ KOKOT (18. IV. 1901 -18. X. 1972), napredni poljoprivrednik i aktivan društveno-politički radnik, dugogodišnji sudac porotnik
http://www.forumgorica.com/povijest/turopolski-vekopisi/msg39579/#msg39579
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vide(l)o:
KUKUNKU KOALICIJA
Beli gumb – Evo vama vašega  JU-JU

Bila mama Kukunka Bio tata Taranta, 01:38

Bila mama Kukunka Bio tata Taranta

« Zadnja izmjena: Studeni 25, 2011, 11:38:59 poslijepodne Ljudevit Kaj »
Švicarsko-nemački TV i radijski modél za spâs nestandardizéranoga kajkavskoga (čakavskoga)
(kajkavska, čakavska i štokavska inačica članka):
http://www.forumgorica.com/kajkavski/hrvacki-trojezicni-pluralizem-ili-sto-jenoumle/msg23549/#msg23549

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #215 : Studeni 26, 2011, 06:48:17 prijepodne »
Ak si kokoš iliti pernata živina , kak već veli naš Ljudevit kad malo bolje to pogledaš, onak po domaće; kokoši će su na dvorišću tak i tak, celi bogovetni dan  zdubaju po zemli ili pak po gnoju.  :o

Se oko sebe rasitaju širom, se poprek  jena po drugoj tak dugo dok ih kokot ne rastira ili dobro ne povalja.
Onda je jeno vreme mir , tišina ali kad  znese  jajce  tak kokodaće da se čuje do nakraj sela. I onda se papk primle čeprkanja okoli sebe. 8)
I sad se ti z njemi zajdi družit!! :D :D
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Ljudevit Kaj

• Jezerača
« Odgovori #216 : Studeni 30, 2011, 11:21:22 poslijepodne »

Citat:
Postavla se retoričko pitajne jel bole biti
- stoka(vec) drobnoga zuba (mali papkar), papek
ili pak
- glupa kokoš, teru guze kokoti (pevci) malo mejne glupi od kokoši?

Jeni bi z biračkoga tela vadili mast, a drugi bi se rad doče(ru)pali negvoga «perja».

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Film crnoga vala ("kokošara", a ne košarkaša) Ace Petroviča o Cigani teri skuplaju perje (film je lanseral kak glumca Bekima Fehmiua, a poznat je i po pesme Olivere Katarine (Vučo) "Đelem đelem" (Išel sem, išel)
Skupljači perja [1967] - Đelem đelem, 01:39
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=PQD6rWRiYVk

Poznateši politički aktiven (finf)cig-an ove prostorov kak skuplač "perja":

What a mess-each time
Tisek: Mesić zametnuo (1)50 tisuća dolara iz dijaspore?

Mesič je na pitajne ot-koga mu perje za stan rekel: "Ne bih s tim zamarao javnost".
Ni vu veze zagublenoga čeka z Australije neče opterečivati javnost.

Najbolše da občenito prestane zamarati javnost.

(prema Tajne Turbarice z Globusa) 

Milozvučno kokodakajne

Družba "Per(j)e Kvržice" odn. Per(j)e i  Ljubana v "Cugu v snegu” ovak popevle:

[Pijetao kukuriče]

Kokotiček lepo poje,
lepo poje
I doziva koke svoje,
koke svoje

Ko-ko-dak! Ko-ko-dak! 

[djeca nastavljaju pjevati kanon]

Vučitel: Pazi, zadnje kokodakanje!

Ko-ko-daaaak! 

Vučitel:
Mir! Mir! Vidite, djeco, kako nas je pjesma udružila.
Bez obzira što neki imaju niske glasove, neki visoke, bez obzira što smo isprepleli melodiju stvorili smo sklad.
Gledajte, i život može biti pjesma ako ga složno i skladno uredimo.

http://movie.subtitlr.com/subtitle/show/215104#line141

Vide(l)o
od 07:57 – 09:04:  Kokotiček lepo poje
Vlak u Snijegu 1 dio, 14:03   (leto 1976.)

Vlak u Snijegu 1 dio

Švicarsko-nemački TV i radijski modél za spâs nestandardizéranoga kajkavskoga (čakavskoga)
http://www.forumgorica.com/kajkavski/hrvacki-trojezicni-pluralizem-ili-sto-jenoumle/msg23549/#msg23549

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #217 : Prosinac 06, 2011, 07:59:00 poslijepodne »
Jel' to netko, ni 2 dana nakon izbora, nemre više suzdražavati svoju pravu ćud, i odmah poništiti neke od većih obećanja iz predizborne kampanje?? Netko je bio jako glasno govorio da "neće biti političkog kadroviranja"... valjda sam glup pa ne razumijem da kritiziranje onih koje se NE SMIJE kritizirati uopće nije političko kadroviranje i direktna uspostava osvete uslijed verbalnog delikta, koji se očito na velika vrata vraća??

http://www.braniteljski-forum.com/forum/content.php?r=7515

Milanka Opačić "Svi koji su pisali prijave protiv SDP-a bit će otpušteni iz policije"

Poruka je jasna: svatko u policiji tko se ikad ubuduće usudi propitivati ima li u SDP-u kriminala će biti proglašen HDZ-ovim špijunom, kadrom zaposlenim po političkoj liniji, i otpušten. Nema labavo.
"Natječaj ministra Karamarka, koji je htio postaviti svoje profesionalce u policiju, bit će poništen, a mijenjat će se i Zakon o policiji. Nije moguće da su neki ljudi u svega godinu dana postali profesionalci. Naime, to su postali samo zbog pisanja lažnih optužnica protiv SDP-a" rekla je, prema jutarnjem koji je kasnije izmijenio citiranu izjavu, Milanka Opačić. Da je ovo rekao netko iz HDZ-a razapeli bi ga na sto strana. Policija ne smije pisati kaznene prijave protiv SDP-a, već samo protiv HDZ-a. Prijave protiv HDZ-a su u policiji pisali profesionalci poput Karamarka, a one protiv SDP-a valjda politički kadrovi... poput Karamarka. Usput, možda bi gospođi Opačić netko trebao reći da policija ne piše optužnice. Usto, ti koji su pisali prijave protiv SDP-a su tamo bili i prije Karamarka.

Već je za predizborne kampanje bilo jasno: svaka prijava za korupciju protiv članova SDP-a bit će protumačena kao predizborni spin i odbačena od strane Bajićevog državnog odvjetništva. Vjerojatno najprljaviji predizborni spin odigrao je upravo on, kad je nekoliko dana pred izbore odbacio prijavu protiv Obersnela, a podigao prijavu protiv HDZ-a kao pravne osobe. U tome, naravno, nitko nije želio prepoznati nešto prljavo, jer je HDZ već toliko bio omražen u javnosti da to nikog nije diralo, dok je svaki Karamarkov potez tumačen kao predizborni spin.

Nitko mu nije povjerovao da želi staviti ljude u policiju koji će biti profesionalci i koji će paziti da SDP ne krade. Istina je da je on taj potez nezgodno tempirao, s postavljanjem načelnika, no da ga je tempirao bilo kad to bi bilo jednako protumačeno: "HDZ postavlja svoje ljude". No kad je gospođa Opačić rekla da će SDP postaviti svoje ljude, onda to neće biti SDP-ovi politički postavljeni ljudi nego profesionalci.

Dakle, imamo Karamarka koji tvrdi da on postavlja profesionalce u policiju prije nego SDP počne politički kadrovirati i stavljati svoje ljude, i imate Milanku koja kaže da će on politički uhljebiti svoje ljude, a da će oni postaviti profesionalce. Kome vjerovati?

Karamarku. Iz dva jednostavna razloga. Prvo, iduće četiri godine na vlasti neće biti Karamarkov HDZ nego Milankin SDP. Računica je jednostavna, bili Karamarkovi ljudi samo profesionalci ili HDZ-ovci, pazit će da SDP ne krade. Budu li oni koje dovede SDP ipak politički kadar, a ne "stručni" neće biti dobro. A da je moguće da će tome tako biti svjedoči i to da svi već znamo da se u kuloarima priča da "SDP nema dovoljno ljudi za popuniti sva mjesta u stručnim službama". Oni praktički, dakle, javno priznaju da u stručne službe dovode - svoje ljude! Iako se u stručnim službama, na čelu državnih agencija itd., ljudi u demokracijama ne mijenjaju kad se promijeni vlast niti su oni stranački kadar. Nego su - gle čuda - stručni.

Bolje je dakle da na SDP-ovu vlast paze policajci koji - nisu SDP-ovi, bili oni nestranački ili HDZ-ovi. Ukoliko SDP postavi svoje ljude na čelna mjesta u policiji, jasno da oni neće pisati prijave protiv SDP-ovaca, bili oni "stručni" ili "politički". Biste li vi, ma koliko "stručni", a ne "politički" bili, pisali prijavu protiv SDP-a koji vam je to mjesto dao? I još k tome znate što se desilo vašem prethodniku koji se drznuo napisati prijavu protiv SDP-a pa je odbačena? A k tome riskirati da ako razotkrijete korupciju među svojima oni drugi dođu na vlast, pa vas maknu i stave kog svojeg? Kako god okrenete ne valja.

Drugi je razlog taj što je Karamarko dokazao da ne zazire od diranja u korupciju i u svom dvorištu: on je proveo istragu protiv šefa svoje stranke, Sanadera, Polančeca, i mnogih drugih HDZ-ovaca. Ujedno je pokrenuo akcije kojima je počišćena korupcija na sveučilištu, u gruntovnici, bolnicama, i mnogim drugim mjestima. Prije Karamarka na raščišćavanju korupcije u Hrvatskoj nitko nikad nije napravio baš ništa. Upravo ga je pokušaj da razotkrije kriminal i ubojstva čak i tamo gdje svi znaju da se ni u ludilu ne smije kopati - u strukturama komunističke tajne policije koje su nedirnute preživjele rat - koštala popularnosti i u dobroj mjeri pomogla izbornoj katastrofi HDZ-a. Neki ljudi su nedodirljivi, neke strukture su vječne.

SDP nije nikad pokazao političku volju za raščišćavanjem korupcije - razdoblje 2000. - 2003. bit će zapamćeno po tome što protiv korupcije nije urađeno baš ništa, pa se bez autoriteta Tuđmana koji je do tad određivao tko i koliko smije krasti još dodatno raširila. Svaku prijavu protiv SDP-ovaca SDP je u boljševičkoj maniri proglasio "političkim progonom" zanemarujući da je državna revizija ustanovila da je Zagrebački holding, kojim oni upravljaju otkad postoji, korumpiran do srži. Zanemaruju da je Bandić deset godina vladao Zagrebom kako je vladao bez da je to ikom u SDP-u smetalo, a "kriminalac i Hercegovac" je postao tek kad se suprotstavio Milanoviću na stranačkim izborima. Kasnije je isti izbacio i Željku Antunović, drugu protukandidatkinju za šefa partije koju je imao, čime je pokazao svoje shvaćanje demokracije.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #218 : Prosinac 06, 2011, 08:11:17 poslijepodne »
Citiraš braniteljski portal koji, koji ne piše istinu ...  Da si gledao bilo koje poslijepodnevne vijesti mogao si čuti kako je rekla:"Oni koji su po političkom diktatu pisali prijave protiv SDP-ovaca nisu profesionalci" i "Onaj tko je došao s politikom, s politikom će i otići te dosta je pisanja prijava i progonjenja po političkom kriteriju."

a kaj se kadroviranja u policiji tiče, i za očekivati je da se sve ovo kadroviranje koje je HDZ napravio u posljednjih mjesec dana poništi. ...   a onda može Karamarko ... Jadranku ...

(Da ti napomenem, nisam glasao ni za jednu stranku iz Kukuriku koalicije !!!)
« Zadnja izmjena: Prosinac 06, 2011, 08:14:17 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #219 : Prosinac 06, 2011, 11:10:52 poslijepodne »
Citiraš braniteljski portal koji, koji ne piše istinu ... 

Ako mogu birati tko piše istinu...

Offline Ljudevit Kaj

• Jezerača
« Odgovori #220 : Prosinac 06, 2011, 11:29:57 poslijepodne »

Zebirajne je okončano onak kak je več tera stranka zaslužila: nekem Krampusova šiba, a nekem poklon Svetoga Mikule.

JU-tarni list
(pevci kukuriču vjutro)

Ili je morti pak se odlučila (sveto)barbarska zamazana rabota JU-tarnoga lista, teri je, vuz blagoslov DIP-a omogučil neregularnu i vuverlivu pobedu Kuku-i-motiku koalicije?

Najme kaj: na cele naslovnice juternaka od 6. grudenščaka (prosinca) leta 2011., vu vreme zapovedanoga zebirajučoga mučajna iliti čkomlejna, osvanula je slika Pevcov*.

Kak zebirajuče kokoši i nemaju bog-zna-kakvo pamčejne, to su glase dale onem teroga su zajnoga videle – pevcem iliti crlene K-drugu-Titu koalicije.

Pevec 2 kak Pevec 1, ili ....?

Projekt „Pevec 1” (Zdravka i Višne) neslavo je propal posle početnoga vuzleta
(pevec teri visoko leti, nisko pada).

Jel bu projekt „Pevec 2” vuspešneši ili pak buju crleni pevci za tero leto isto povedali kak des Zdravko i Višna: ”Si su nas ostavili, al mi, rac(k)u.r(c)iku-koalicijski pevci, imamo se rad više neg ikad”.
Bumo videli (rekli su slepci).

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* Viš-na: Zdrav(k)o, pa gotovo.

Zdravko i Višnja Pevec SAMO za NEDJELJNI:
Svi su nas napustili, ali Višnja i ja se volimo više nego ikad

http://www.jutarnji.hr/visnja-i-zdravko-pevec--svi-su-nas-napustili--najbolji-prijatelji-postali-su-najveci-neprijatelji--ali-visnja-i-ja-imamo-jedno-drugo--brak-nam-je-jaci-nego-ikad/991356/

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Videlo:
Pogledajte privođenje Pevecovih, 01:25

Pogledajte privođenje Pevecovih

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #221 : Prosinac 07, 2011, 11:58:13 prijepodne »
HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA u posljednjih je mjesec dana ostala bez puno toga, što je izravna posljedica raspada sistema koji je počeo još od kada je 1. srpnja 2009. godine Ivo Sanadera izrekao poznatu  rečenicu: Doviđenja i hvala na suradnji. Pa pogledajmo bez čega je sve ostao HDZ.

Bez vlasti - HDZ-ova 44 mandata plus 3 iz dijaspore ipak su bila premalo da i sljedeće godine slušamo o usamljenoj borbi Jadranke Kosor protiv korupcije, za blagostanje, za ulazak u EU, za ženska prava...

Bez stranice - U izbornom danu pala im je službena stranica. Dok se hrvatske hakerske skupine svađaju tko je zaslužan za virtualni pad HDZ-a do danas (srijeda) internet-HDZ se nije oporavio.

Bez odvjetnika - "Zbog nepremostivih razlika u gledanju na predmet obrane i njenim modalitetima" HDZ-u je otkazao odvjetnik Vladimir Gredelj i to nakon službene objave rezultata izbora.

Bez Luke Bebića - "Kad trebam donijeti neku odluku, ja se uvijek odmaknem od sebe 20-ak metara jer tako gledam objektivnije i sebe", samo je jedan od bisera Barba Luke kojeg će HDZ morati prežaliti

Bez zgrade - Hoće li ostati bez središnje zgrade u Zagrebu, odlučit će DORH koji za sada zabranjuje prodaje. No, treba gledati pozitivni, baraka je opet obnovljena.

Bez BMW-a - Je li ono HDZ donirao Vladi službeni BMW? Ne, ne! HDZ je poklonio tadašnjem premijeru BMW! Ne, ne! BMW je dar članstva te stranke Banskim dvorima! Ne, ne! To je Ježićev dar Vlad! Uff, Jarnjak je izmijenio stotinu verzija oko famoznog BMW-a kojeg više nema.

Bez X. izborne - Deseta izborna jedinica bila je njihova najjača snaga pa čak i u njima nesklonim anketama pa su je ipak izgubili. No, dobro. Dobili su "braca i seku".

Bez Kaptola - Platili su Papi da dođe vidjeti Hrvate, plaćali su Crkvi preko 300 milijuna kuna godišnje, plaćali su obnovu crkvi, katedrala, samostana, kapelica i velebne vile do oniksa. I ostali bez blagoslova, Bozanićeva.

Bez vazala - Nema više Đurđe Adlešič, nema više ni Ivana Čehoka, a ni Marijane Petir. S navijačima, kriminalom i homofobijom uspješno su za kratko odvraćali javnost od gluposti samog HDZ-a.

Bez jaja - Nema više premijerskih presica i emisija kako vlada Vlada s onim: "Ja sam", "Ja ću", "Ja budem", "Da nisam ja", Ja, ja ja, ja. To je sad eskluzivitet partije u baraci.

Bez glasova obitelji - Članova je 220 tisuća, a dobili su 563.034 glasova. Jaca je matematički izračunala kako za članove HDZ-a nisu glasale ni njihove obitelji.

Bez uvreda na vlasti - "Napadaju me kao ženu jer sam na vlasti", znala je reći Kosor. Sada će je napadati kao članicu oporbene stranke. Što i nije tako loše. Sad može u "spa".

Bez dostojanstva - Pravo je pitanje kada su ga zapravo izgubili, no da se u izbornoj noći ne čestita pobjedniku to je svakako raritet za hrvatske političke prilike.

Bez barikada - Onog trenutka kada je pao HDZ na izborima i Državno izborno povjerenstvo objavilo službene rezultate predstavnici vlasti uklonili su barikade s Markova trga.

Bez broša - Nije ga bilo u izbornoj noći, a inače je bio nezaobilazan detalja na reveru Jadranke Kosor.

Bez fotelja - Teško se oprostiti od ministarskih fotelja. Tri dana nakon poraza saziva se tehnička Vlada. 

Bez rođendanskog poklona - Sanader je 1. srpnja svojoj vjernoj zapisničarki za rođendan poklonio Vladu. A sada joj je "nekakvim izborima" to oteto.

Bez kontrole javne nabave - Kako su se i kome dijelili poslove postalo je i više nego jasno nakon objave "registra". Sortirani podaci pokazali su sinergiju donacija stranci i liste dobivenih poslova na natječajima.

No, da ne bi ispalo da je HDZ ostao bez svega nakon izborne noći ipak nije tako. Imaju osam milijuna kuna kredita od izborne kampanje, a vraća im se i Ivo Sanader na slobodu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo-zasto-placu-hdzovci/587154.aspx
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #222 : Prosinac 07, 2011, 01:54:35 poslijepodne »
Citat:
No, da ne bi ispalo da je HDZ ostao bez svega nakon izborne noći ipak nije tako. Imaju osam milijuna kuna kredita od izborne kampanje, a vraća im se i Ivo Sanader na slobodu.

A tko je pustio Sanadera i po čijem nalogu?? ...ne bi se čudio da je istinit scenarij između, odnosno dogovor Milanovića i Sanadera...ipak je Sanader bio prvi šef Milanoviću, on ga je primio na posel..he...sve je ovo igrokaz za blesimetre...kad sam vidio Prodanovića kao čestitara nakon objavljenih izbornih rezultata prvo kaj sam pomislio da će Sanader biti ubrzo vani i nisam se prevario...i onda još dolazak Jude Mesića pa Manolića...Nije bitno što je netko lopov, nije bitno i ako ga uhvate ili još gore zločin je dokazan, ali se lopovu ne može ništa i dalje ostaje na poziciji, gdje može činiti zla....jednostavno, Sanader je prevelik i pretvrd zalogaj za hdz (a i mnoge druge) i sumnjam da bi na njemu i sam Milanović zelio polomiti svoje zube?!..

http://www.dnevno.hr/vijesti/izbori_2011/iz_minute_u_minutu/okorjeli_komunisti_i_branitelji_hdza_izljubili_milanovica_u_msu__/473340.html

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #223 : Prosinac 07, 2011, 06:17:21 poslijepodne »
Odlično rečeno, živa istina...

I meni je bila degutantna spika Prodanovića i Slokovićke sa šampanjcima u stožeru Kukuriku-koalicije, gdje su i dočekali izbornu pobjedu, pitavši sam sebe "Watafak"?? Kakva je to igra da dvoje Sanaderovih odvjetnika pripadaju SDPovoj vrhuški?

Ili je kupleraj preblag opisni pojam cijele priče?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #224 : Prosinac 08, 2011, 09:32:20 prijepodne »
'Budući ravnatelj' Damir Novinić zakukurikao i grubo prekršio Kodeks HRT-a