Autor Tema: KUKURIKU - stižu pevci  (Posjeta: 168128 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Muha

• Jezerača
Odg: KUKURIKU - stižu pevci
« Odgovori #195 : Studeni 18, 2011, 08:56:59 prijepodne »
Jadranka Kosor tvrdi da je pravi šef Kukuriku koalicije Radimir Čačić, a ne Zoran Milanović

http://danas.net.hr/servlet/anketa2?questionid=201111150652013&novote=1&code=0

Jaguar

• Gost
« Odgovori #196 : Studeni 18, 2011, 12:30:48 poslijepodne »
Bolje rečeno premijerka se njega najviše boji pa i tuče po njemu, provocira i pokušava posvaditi koalicijske partnere kukuriku koalicije, no oni nisu tako naivni i glupi kao ona, pa na to ne nasjedaju, što potvrđuju i svojom retorikom i ponašanjem u kampanji.

Doduše nije jedina! ;D

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #197 : Studeni 18, 2011, 12:49:36 poslijepodne »
Ne znam kak jadan moraš biti da se bojiš Zokija MIlanovića, jadnika koji apsolutno NIŠTA u svojoj političkoj karijeri nije zaslužio, već je sve dobio na poklon. To da se njega netko boji - priča je za malu djecu i naivce koji piju takve napitke. A to ne tvrdim jer zastupam Jadranku - to tvrdim jer stvarno i realno ne postoji apsolutno ništa što je on spreman i sposoban napraviti svojom pameću.

U tom kontekstu, da je pravi šef Čačić jasno je i malom djetetu, jer taj kriminalac u svojoj glavurdi ima ipak puno konkretnijeg sadržaja nego "lepi Zoki" - jer ima i stručnog znanja, iskustva i neke rezultate iza sebe, pa ma kakvi oni bili sa i sa kakvim predznakom. Zoki u životu nije ništa stvorio, osim kuhao kavu Račanu, koji mu se odužio guranjem Zokija u kombinacije u kojima je bio samozatajno beskoristan, i da je ta pozicija bila ne znam kako eksponirana, za Zokija se čulo nije. On je, baš kao i sada, čekao da bujica donese i odnese ono što njemu koristi, bez da sam išta sudjeluje u tome. Jebiga, čovjek je na to navikao. Tako se ponašati - odraz je velike stručnosti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #198 : Studeni 18, 2011, 12:59:08 poslijepodne »

«Nije istina da su svi ljevičari isti. Neki su isti, a neki su još i gori!»
 „Ako si sa dvadeset godina ljevičar, onda si idealist. Ako imaš šezdeset godina, a još si ljevičar, onda si budala!“…SDP-ejci koje ste vi ovce…Primjer zašto? .. podpredsjednik SDP-a Tonino Picula je gostujući ra radiju ostao zatečen konstatacijom voditeljice da, kao i vesna Škare-Ožbolt, umjesto u Velikoj Gorici, tajno živi u Zagrebu. Picula je izjavio da u stanu u Bauerovoj živi njegova supruga, a da on i dalje redovito boravi u svom stanu u Velikoj Gorici, što bi možda moglo značiti da se je Picula ne tako davno oženio samo fiktivno, kako bi se svojim biračima predstavio u lažnom svjetlu. Da još podsjetim, stan u Baureovoj Picula i njegova priležnica kupili su od Andrije Hebranga inače ljutog neprijatelja SDP-a…he…a  Milanović je stan u Krajiškoj ulici, od 127 metara četvornih, kupio povlaštenim kreditom od 290 tisuća eura uz rok otplate od 30 godina, koji inače ne mogu koristiti građani koji su stariji od 35 godina. U trenutku odobravanja kredita Milanović je imao 42 godine, a kredit od 11 tisuća kuna mjesečno će otplaćivati do svoje 72. godine. Predsjednik SDP-a stan je kupio od direktora Croatia osiguranja Hrvoja Vojkovića…. Kaj reći nego da je Milanović  proračunata hladna i opasna zmija, takve su mu oči a i potezi dosad su bez puno skrupula. Donosi krucijalne odluke kad je neki moćnik na samrti, prvo na Franjinoj samrtničkoj postelji pa onda Račanovoj se učlanio u SDP-e i objavio predsjednićku kandidaturu. Zaveo je medije ko prava zmija, potiho ih potlačio kao i neke žene, ne mislim na Željku Antunović) koje očito nemaju ukusa kada o njemu govore kao privlačnom muškarcu. Naravno čast izuzecima, jedna moja kolegica upotrijebila je za njega riječ  ROŠAV…

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #199 : Studeni 18, 2011, 01:14:43 poslijepodne »
Ni prvi ni zadnji dokaz o viđenjima "jednakosti" građana ove zemlje u režiji crvenih idiota... tako su i navikli - uvijek je bilo jednakih i jednakijih, pa je tako i sada... čak se ni ne libe odglumiti drugačije. Sramota... bude Zoki i meni sredio kredit za mlade u banci?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #200 : Studeni 18, 2011, 03:31:59 poslijepodne »
Ovo je dobro....

Habušanti na prometnicama, narod pobjegao u skloništa

Zvjezdani nadnevak 11. studenoga Koalicija Habušanti predstavila je program sigurnosti na cestama pod krilaticom: Ako piješ - vozi Miško! Simbolično su dijelili alkoholna pića. Svi su nakon predstavljanja programa imali 1,58 promila alkohola u krvi, a potom su sjeli u službena i osobna vozila i krenuli.   

http://www.24sata.hr/politika/habusanti-na-prometnicama-narod-pobjegao-u-sklonista-242934

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #201 : Studeni 18, 2011, 04:38:46 poslijepodne »
Ni prvi ni zadnji dokaz o viđenjima "jednakosti" građana ove zemlje u režiji crvenih idiota... tako su i navikli - uvijek je bilo jednakih i jednakijih, pa je tako i sada... čak se ni ne libe odglumiti drugačije. Sramota... bude Zoki i meni sredio kredit za mlade u banci?

O kakvim to dokazima trkeljaš ? O tome kaj je muha napisal ? To zoveš dokazima ?   Pardon, zaboravio sam, ti nisi na državnim jaslama,  ti si u privatnoj miliciji, a tam se za dokaze more svašta priznati, pa i to kaj muha napiše jer je to on čul da je to negdo rekao na radiju ... 
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #202 : Studeni 18, 2011, 04:50:20 poslijepodne »
http://youtu.be/RfsiP3mMLlg
Naletih na ovo. Zanimljivo.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Jaguar

• Gost
« Odgovori #203 : Studeni 18, 2011, 05:38:13 poslijepodne »
Ne znam kak jadan moraš biti da se bojiš Zokija MIlanovića...

ti si zaista nevjerojatan, vrtiš se u krug, kritiziraš bez veze, gore smo govorili o strahu od Čačića a ne od Milanovića, malo si se pogubio u svojim serendanjima i kritiziranjima.

A što se tiče Milanovića, je*a ga miš ti si pametniji od cijelog SDP-a koji ga je izabrao za predsjednika stranke.
Daj se malo zbroji, ipak ti nisi ni blizu takav kapacitet. Osim što općenito imaš pik na ljevicu.
Nisi jedini, naj se sekirati. Ne bi bilo ni dobro da ih svi vole, ja bi se onda tek zabrinuo. ;D

Jaguar

• Gost
« Odgovori #204 : Studeni 18, 2011, 05:44:24 poslijepodne »
Ovo je dobro....

Habušanti na prometnicama, narod pobjegao u skloništa

Ma dobro je jučer rekao Kregar, bolje voziti popit Auto nego državu, u svakom slučaju manja je šteta.
Ne komentirate i ne kritizirate kako pijani Šeks vodi državu, pravosuđe, ustavni sud,......dajte malo o tome Vi "nepristrani". Iako naravno ne opravdavam vožnju pripit, nego samo malo uspoređujem.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #205 : Studeni 18, 2011, 05:47:29 poslijepodne »

«Nije istina da su svi ljevičari isti. Neki su isti, a neki su još i gori!»

A gdje spadaju oni prebjegli i oni koji mijenjaju dresove ko kauboj kojne? ;D

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #206 : Studeni 19, 2011, 01:22:35 poslijepodne »
ti si u privatnoj miliciji, a tam se za dokaze more svašta priznati,

To se moglo dok su tvoji bili na vlasti do prije 20-ak godina... onda smo imali rat, koji je trajao 37 sati, i bio je odmah gotov (kako to ZNA kokobil), a onda si ti počeo laprdati o stvarima u koje nisi upućen i na način na koji si navikao...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #207 : Studeni 19, 2011, 01:23:28 poslijepodne »
A gdje spadaju oni prebjegli i oni koji mijenjaju dresove ko kauboj kojne? ;D

Ti spadaju u ista govna i jednako smrde kao i oni koje su ostavili.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #208 : Studeni 19, 2011, 01:25:39 poslijepodne »
Ne komentirate i ne kritizirate kako pijani Šeks vodi državu, pravosuđe, ustavni sud,......dajte malo o tome Vi "nepristrani". Iako naravno ne opravdavam vožnju pripit, nego samo malo uspoređujem.

Pa ja jesam nepristran. I velim da su ta govna jednaka.

No tvoje usporedbe i ne služe ničem časnom, nego traženju opravdanja za vlastita sranja. Milsiš da će tvoja sranja biti manja ako nađeš tko se još tako kriminalno ponaša.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #209 : Studeni 19, 2011, 01:29:51 poslijepodne »
A što se tiče Milanovića, je*a ga miš ti si pametniji od cijelog SDP-a koji ga je izabrao za predsjednika stranke.

Ti stvarno misliš da su svi glupi, pa ćeš im ti malo prodavati kriterije...

Tko ga je postavio, kandidirao i predstavio kao nasljednika, uz traženje skupštine stranke da ga izabere?? Je li to mogao svaki član??

Ajd ne seri i ne pametuj, nismo ni glupi ni čoravi da ćeš nam ti govoriti kako je nešto bilo.