Autor Tema: Izbjegavajte centar Zagreba - Prosvjedi mogu postati nasilni  (Posjeta: 20219 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Izbjegavajte centar Zagreba - Prosvjedi mogu postati nasilni
« : Travanj 14, 2011, 09:12:59 poslijepodne »
Veleposlanstvo SAD-a pozvalo je američke državljane da u petak i subotu izbjegavaju centar Zagreba zbog najavljenih prosvjeda branitelja u povodu presude generalima u Haagu.

Veleposlanstvo upozorava kako se mirni prosvjedi mogu pretvoriti u nasilni događaj te kako nije preporučljivo približavati se prosvjednicima. Procjenjuju da bi se na demonstracijama moglo pojaviti 20 do 30 tisuća prosvjednika.

Ističu da će pratiti tijek događanja i poslati dodatna upozorenja, ako bude trebalo. Svoje državljane pozivaju da redovito prate internet i medije.

Haaški sud sutra u 11 sati objavit će presudu u predmetu protiv trojice hrvatskih generala Ante Gotovine, Ivana Čermaka i Mladena Markača.

http://www.jutarnji.hr/veleposlanstvo-sad-a-upozorava--izbjegavajte-centar-zagreba-u-petak-i-subotu-/939047/
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline koko-vg

• Jezerača
od 9 sati počinje okupljanje na Jelačić placu
« Odgovori #1 : Travanj 15, 2011, 07:43:10 prijepodne »
U DEVET sati na Trgu bana Jelačića počinje okupljanje hrvatskih branitelja, a službeni program počinje u 10 sati. Očekuje se da će se okupiti više tisuća branitelja koji će na Trgu pratiti donošenje presude hrvatskim generalima. Izricanje presude počinje u 10.30, a ona bi trebala biti objavljena između 11 i 12 sati.

Iako ga nazivaju programom za doček oslobađajućih presuda, branitelji su pripremili i "program B", u slučaju osuđujućih presuda. Tako ako presuda bude oslobađajuća, zagrebački glumac Božidar Alić recitirat će Gundulićevu "Slobodu", a ne bude li oslobađajuća, recitirat će Matoševu "1909" (stihove pročitajte na kraju teksta).

Program:

1. Početak, snimka pjesme MOJA DOMOVINA
   2. Božidar Alić – najava početka događaja
   3. Obraćanje organizatora – riječ dobrodošlice Zvonimir Trusić
   4. Božidar Alić – Najava Niko Bete
   5. Niko Bete – Ante, Ante i Vratite se iz Haga
   6. Božidar Alić – recital
   7. Božidar Alić – najava Mladena Bodaleca
   8. Mladen Bodalec – Ruža Hrvatska i Lupi petama
   9. Božidar Alić – najava video priloga
  10. Video prilog – Orkan
  11. Božidar Alić – najava molitve
  12. Molitva uoči uključenja u prijenos izricanja presuda
  13. Božidar Alić – najava uključenja u prijenos izricanja presuda
  14. Uključenje u izravni prijenos izricanja presuda hrvatskim generalima
  15. Božidar Alić – komentar presuda
          * ako presuda kako se očekuje bude oslobađajuća, govori Gundulićevu Slobodu
          * ako presude ne budu oslobađajuće, onda govori Matoševu 1909.
  16. Po izricanju presude skupu će se obratiti ratni ministar gospodin Ivan Vekić

1909.
Na vješalima. Suha kako prut.
Na uzničkome zidu. Zidu srama,
Pod njome crna zločinačka jama,
Ubistva mjesto. Tamno kao blud.

Ja vidjeh negdje ladanjski taj skut,
Jer takvo lice ima moja mama,
A slične oči neka krasna dama:
Na lijepo mjesto zaveo me put!

I mjesto nje u kobnu rupu skočih,
I krvavim si njenim znojem smočih
Moj drski obraz kao suzama.

Jer Hrvatsku mi moju objesiše,
Ko lopova, dok njeno ime briše,
Za volju ne znam kome, žbir u uzama!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-iscekivanju-presude-od-9-sati-okupljanje-branitelja-na-trgu-bana-jelacica/547264.aspx
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
Odg: Izbjegavajte centar Zagreba - Prosvjedi mogu postati nasilni
« Odgovori #2 : Travanj 15, 2011, 08:52:33 prijepodne »
Koko za koga ti delaš?...za domaće izdajice?...sram te bilo...kaj će te napraviti ti i tvoji kolaboracionisti ukoliko dođe do oslobađajuće presude?...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #3 : Travanj 15, 2011, 09:09:46 prijepodne »
Radim , s muhomlatom. usput, a koji su to moji, a koji su tvoji ? Tko su domaće izdajice ? Ako napišem da si K... buš se žalil kod moderatora, a to kaj ne znaš pročitati tekst programa koji će se odvijatina Jelačić placu, ili ga ne razumiješ, to je tvoj problem.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #4 : Travanj 15, 2011, 09:24:54 prijepodne »
Reci mi zašto imam dojam da bi bio presretan ukoliko tužiteljstvo osudi Gotivinu na 27 godina?...Kako možeš biti tako ljigav?...jesu li te to učili u SDP-u?...jesu li te učili i to da moraš biti protiv svog naroda?...Sramota kako revno prenosiš i plašiš forumaše sa braniteljima... Ako je Šljivančanin mogao dobiti 5 godina za zločin počinjen na Ovčari zašto bi Gotovina trebao dobiti 27 godina ni za što! Ako Gotovina i generali dobiju 27 i više godina zatvora, a Hrvatska ostane na sve to bez javnog odgovora kako ne bi razljutila EU, za to će biti krivi takvi kao ti.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #5 : Travanj 15, 2011, 11:45:23 prijepodne »
Ljigomire pod nadimkom MUHA, opet pokušavaš obmanuti ljude ... Tko je spominjao 27 godina za Gotovinu ? Ti i tebi slični sa svojim postupcima doveli su nas na ovako niske grane. Cijelo vrijeme obmanjuješ ljude ... Kao da su ti Šeks i Hebrang u familiji ...  ne lažeš, samo tu i tamo ne govoriš istinu ...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #6 : Travanj 15, 2011, 12:07:08 poslijepodne »
Mogu samo kazati .....  S R A M O T A   i   N E P R A V D A  !!!

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #7 : Travanj 15, 2011, 12:43:26 poslijepodne »
Jel ti sad srce na mjestu?...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #8 : Travanj 15, 2011, 12:45:48 poslijepodne »
Nije mu još, ali će biti kada si čovjek malo "zasvira" mozike da se oraspoloži... prvo malo Bajage, pa Cece, pa onda po azbučnom redosledu...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #9 : Travanj 15, 2011, 01:02:08 poslijepodne »
ljigo pokvarena ... i bezobrazna, obojica ... napisao sam da je presuda sramotna i nepravedna. Sleđ, azbuku uči djecu svoju kod kuće, kao što su i tebe tvoji.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #10 : Travanj 15, 2011, 01:22:53 poslijepodne »
Citat:
ljigo pokvarena

Jel te i to uče u SDP-u?...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #11 : Travanj 15, 2011, 01:27:30 poslijepodne »
... sad sam opet u SDP-u ... čudno ...  nikad nisam bio njihov član niti nemam namjeru biti ... ali, barem me nisu naučili LAGATI kao tebe tvoji ....

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #12 : Travanj 15, 2011, 02:03:02 poslijepodne »
S Twittera:

Zagrepčanci će 2 sata žaliti za Gotovinom, a navečer idu na: 1)Karleušu u Grand Zerou 2)Acu Lukasa u Bestu 3)Šaku Polumentu u Diamondu

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #13 : Travanj 15, 2011, 02:03:22 poslijepodne »
Citat:
nikad nisam bio njihov član niti nemam namjeru biti ... ali, barem me nisu naučili LAGATI kao tebe tvoji ....

Malo jesi pa nisi...he..po potrebi..jesu te to navčili na pravnom fakultetu u Osijeku?...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #14 : Travanj 15, 2011, 03:27:23 poslijepodne »
Za tvoju informaciju, studirao sam samo u Zagrebu ... Kaj ? Sad ti opet ništa nije jasno ? Muha, opet si me s nekim zamijenio ...