Autor Tema: Izbjegavajte centar Zagreba - Prosvjedi mogu postati nasilni  (Posjeta: 20213 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Izbjegavajte centar Zagreba - Prosvjedi mogu postati nasilni
« Odgovori #15 : Travanj 15, 2011, 06:01:39 poslijepodne »
ljigo pokvarena ... i bezobrazna, obojica ... napisao sam da je presuda sramotna i nepravedna. Sleđ, azbuku uči djecu svoju kod kuće, kao što su i tebe tvoji.

Smećence, ne spominji ime gospodina Boga svoga uzalud, tj. mene.

A pogotovo ne njegovu ženu ili djecu. Da ti nebu zadnje.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #16 : Travanj 15, 2011, 06:28:21 poslijepodne »
Prijetit možeš svojima doma, meni ne. Misliš ako si drot da si faca ? Provociranje s azbukom je također tvoje maslo, kojeg možeš polizati zajedno s muhom.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

hornet34

• Gost
« Odgovori #17 : Travanj 15, 2011, 09:36:09 poslijepodne »
koko,krešimire...prvoreazredni...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #18 : Travanj 15, 2011, 10:04:27 poslijepodne »
a kaj se sad ti javljaš ?  i tebi smeta što sam napisao da je presuda SRAMOTA I NEPRAVDA ? Kad odgovorim Muhi (prpvokatoru) odmah se nađe par njih koji se dižu na zadnje noge i brane ga ... Spominjali su domaće izdajice ... hm .... izgleda da ih je pun kufer .... sramota, još jednom
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

hornet34

• Gost
« Odgovori #19 : Travanj 15, 2011, 10:51:11 poslijepodne »
koko,oprosti...ako sam još nekog uvrijedio u svojim razmišljanjima...iskreno se  isprićavam...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #20 : Travanj 16, 2011, 01:38:47 prijepodne »
Prijetit možeš svojima doma, meni ne. Misliš ako si drot da si faca ? Provociranje s azbukom je također tvoje maslo, kojeg možeš polizati zajedno s muhom.

Tata ti je drot. A polizati mi možeš... kad umiješ te čvalje...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #21 : Travanj 16, 2011, 08:17:11 prijepodne »
sleđ ... te tvoje maštarije ... to je opet tvoja stvar, zašto opterečuješ ljude oko sebe sa svojom seksualnom orjentacijom ? Ovdje je tema sasvim druga.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #22 : Travanj 17, 2011, 04:43:41 poslijepodne »
Slušaj, glupane - ovdje si samo zato jer Stjepan ne radi svoj posao na ovom forumu. Kada se prije spominjala obitelj, dobijao se ban - i to bez prijave. Sada i sa prijavom - ništa!.

Ti sada sereš unedogled, i ništa se ne događa. To me i ne čudi za tebe - jer svi znaju tko si i kakav si. No čudi od Stjepana što tako selektivno reagira - iako i to već polagano postaje normalno, pa i to čudi sve manje... pravi party subjektivnog privatluka, zamotan u celofan objektivnosti i sličnih etiketa za nadobudne. Sramota...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #23 : Travanj 17, 2011, 04:55:29 poslijepodne »
sleđ ... a kaj se dižeš na zadnje noge ?  izigravat Boga i batinu, širit dezinformacije i šepurit se  možeš doma ili u menzi,  do mile volje ...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #24 : Travanj 18, 2011, 01:35:14 poslijepodne »
Kompleksašu, daj odjebi više...

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #25 : Travanj 18, 2011, 11:12:06 poslijepodne »
Kompleksašu, daj odjebi više...

A ti se sad stvarno smiri, da se i drugi ne počinju spuštat na taj tvoj nivo i na isti način odgovarati.

A meni si išao slati opomene... I onda - ko je ovdje dvoličan?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #26 : Travanj 19, 2011, 12:56:45 poslijepodne »
A meni si išao slati opomene... I onda - ko je ovdje dvoličan?

Jesam slao opomene. I kaj ti je bilo?? NIŠ!!

Sa druge strane, sada se svaki komentar moderatora opominje i sankcionira, a dok sam ja bio mod - oni koji sada najviše glume principijelne u tom smislu - onda su sami pokretali teme glede mojeg moderiranja i komentirali. I nikome nije bilo niš. Palo par "senzacionalnih opomena" i jedan jedini bann, nakon kaj je i pes počel rugati od tolikog "masla" bezobzirnog bezobrazluka...

Imaš pravo, Bob - tko je tu dvoličan?? Sad se nesme ni zucnuti - onda se moglo vrijeđati, rušiti i bombardirati, pokretati teme na račun moderatora, a Stjepan je moju obranu od toga i uzimao - meni za grijeh!!... Halal vera... BTW, sastav foruma je isti - 1 admin plus 1 mod. I jedan dojam kako se ima "objektivan pristup" svima. Jer to su činjenice - koje se nekima ne sviđaju. A ne sviđa se ni meni kada mi netko prodaje dvolična muda pod bubrege.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #27 : Travanj 12, 2012, 09:51:33 poslijepodne »
Da ne otvaram novu temu ... sutra je PETAK 13.   izbjegavajte centar grada jer stižu "turisti"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sukob-na-pomolu-desnicari-i-antifasisti-sutra-se-na-trgu-okupljaju-u-isto-vrijeme/609438.aspx

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #28 : Travanj 13, 2012, 04:32:00 poslijepodne »
"TRAŽIMO da se bez obzira na različitost svjetonazora vlasti i organizatora dozvole okupljanja takve i svakakve vrste. Mi smo za slobodu javno izgovorene riječi, slobodu mišljenja i dijaloga, slobodu medija i pisane riječi, te stoga tražimo da se ne barata sa zabranama i u javnom i političkom životu, jer se tada opravdanom može postaviti pitanje svih različitosti i okupljanja vezana uz njih", navodi se u priopćenju Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara kojeg potpisuje predsjednik Damir Jašarević u kojem su se osvrnuli na zabranu nacionalističkog skupa u Zagrebu u organizaciji HČSP-a.

Zagrebački branitelji kažu da treba pokušati sve da se spriječi talibanizacija hrvatskog političkog i društvenog života jer se na taj način, ističu branitelji, vrši higijena mišljenja.

"Naš narod je uvijek znao i zna procijeniti pojedine vrijednosti koje se nameću na političkom tržištu", smatraju zagrebački branitelji koji podsjećaju da su 1990. godine vršili demokratizaciju hrvatskog društva koja se očitovala u tri temeljne odrednice i tržišno gospodarstvo, višestranačje i demokratizacija političkog i cjelokupnog života.

"Ujedno smo sa zanimanjem pratili i šutnju hrvatske Vlade kada je bilo riječi o revitalizaciji četničkog pokreta u Srbiji, onog istog koji je nanio zlo i bili smo suočeni sa šutnjom jer je to ‘unutrašnja stvar susjedne države’. Na žalost, voljeli bismo da je hrvatska vanjska politika mnogo agresivnija kada je riječ o obnovi zločinačkih organizacija koje su nanijele zlo hrvatskom narodu, a ne samo na unutarnjem političkom planu kada se treba razračunavati sa političkim neistomišljenicima", smatraju zagrebački branitelji.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrebacki-branitelji-nacionalistima-je-trebalo-odobriti-okupljanje-/609597.aspx

Koji su to branitelji ???  Jašarević pominje talibanizaciju .... da nisu takvi čuvali HDZ na vlasti toliko godina (ZNA SE zašto) odavno bi već stvari sjele na svoje mjesto !

Najavili su dolazak i oni koji smatraju da im pripadaju dijelovi Hrvatske, poput mađara ... samo nenormalan čovjek i neprijatelj Hrvatskemože takvima poželjeti gostoprimstvo !

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #29 : Travanj 13, 2012, 07:51:50 poslijepodne »
Koji su to branitelji ???  Jašarević pominje talibanizaciju .... da nisu takvi čuvali HDZ na vlasti toliko godina (ZNA SE zašto) odavno bi već stvari sjele na svoje mjesto !

Najavili su dolazak i oni koji smatraju da im pripadaju dijelovi Hrvatske, poput mađara ... samo nenormalan čovjek i neprijatelj Hrvatskemože takvima poželjeti gostoprimstvo !

I opet - lupetaš i generaliziraš...

Tko je čuvao HDZ?? BRANITELJI?? TI si stvarno šenuo...

Pa ako si protiv dobrodošlice onima koji žele dijelove Hrvatske (a nije točno da ti i takvi Mađari trebaju doći ili su došli!), onda bi se dizao brdo puta protiv svojih pulena na vlasti koji čkome na revitalizaciju četnika, koji šeću po Hrvatskoj ruku pod ruku sa četnicima, koji nemaju muda reći tko je klao i napadao i bombardirao Hrvatsku, i koji prije dolaska u Hrvatsku odobravaju i daju pokroviteljstvo ekstremnim fašistima i zločincima u svom narodu, koji daju garancije da se četničke vojvode može puštati iz zatvora dok se hrvatskim generalima sudi i osuđuje... dokle god ti je to u redu (a je, jer se nisi oglasio niti jednom u tom smislu), nemaš kaj lajati.

Da se pita tebe i takve kao ti, Hrvatskom bi vladala Kominterna sa srspkim generalima, a ti sam bi bio visokopozicionirani rukovoditelj Golog otoka, posebice "odelenja" za političke neistomišljenike... srami se.