Autor Tema: Izvanredna press konferencija  (Posjeta: 13306 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Izvanredna press konferencija
« : Ožujak 09, 2011, 03:49:00 poslijepodne »
Sazvana izvanredna press konferencija za novinare u središnjici HDZ-a danas u 15.30 .

Detalji još nisu poznati ....
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
Odg: Izvanredna press konferencija
« Odgovori #1 : Ožujak 09, 2011, 05:53:39 poslijepodne »
Sazvana izvanredna press konferencija za novinare u središnjici HDZ-a danas u 15.30 .

Detalji još nisu poznati ....

Uh, mora da je nešto teško opet bubnula i ostala živa. ;D

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
« Odgovori #2 : Ožujak 09, 2011, 08:57:36 poslijepodne »
Najbezvezniji razlog da se sazove konferencija za štampu. Pola sata je hvalila samu sebe i svoju hrabrost i cijelo vrijeme je govorila ja, ja i ja.

A kad ju oporba zove u Sabor onda nema vremena za to.

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #3 : Ožujak 10, 2011, 10:24:21 poslijepodne »
Ni baš ni ta žena svemu kriva i ova vaša naslada nepriznavnja sadašnje učinjenog nema smisla.

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #4 : Ožujak 10, 2011, 10:48:14 poslijepodne »
Ma dok je tebe Vegi, i onih koji tako misle kao ti, ne treba se ona bojati ničega i nikoga.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #5 : Ožujak 10, 2011, 10:59:34 poslijepodne »
Ooo pa kaj si se već vrnula domom?  Kak je bilo pred katedralom?

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #6 : Ožujak 10, 2011, 11:00:29 poslijepodne »
Ste se kaj molili za boljitak lepe naše.?

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #7 : Ožujak 10, 2011, 11:01:24 poslijepodne »
Mislil sam da si spametneša.

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #8 : Ožujak 10, 2011, 11:26:35 poslijepodne »
Plivati u akvariju punom pirana, imati uteg prošlosti u smislu pripadnosti, poslušnosti i sudjelovanja , a istovremeno zadovoljiti sve i svakoga, usput raščišćavajući lopove med sobom, jednostavno nije moguće.

Ak se već hodočasti pred katedralu , onda se bar pomolite za to da poteze koje vuće odvuće do kraja, i njena će vladavina imati svrhu za dobrobit sviju, a i onih koji dolaze iza nje , ma kojoj god stranci pripadali.
I da, nek raščisti taj državni aparat  i službe od đabalebaroša i mortik stvarno kak veliš, po meni bu glas zaslužila. Ak ne išla do kraja , glasa ne dobila, a crveni ga neju dobili po defaultu. Treće opcije nemam, no mortik ti imaš.?
Daj me prosvletli.

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #9 : Ožujak 11, 2011, 08:39:12 prijepodne »
Ooo pa kaj si se već vrnula domom?  Kak je bilo pred katedralom?

Ste se kaj molili za boljitak lepe naše.?

Mislil sam da si spametneša.

....
Daj me prosvletli.

Baš sam te u živac pogodila, kaj ne?
Mislim, čim mi odgovaraš na jednu rečenicu u 4 posta.

Moram te razočarati - prosvetliti te ja nemrem, nemam tak visoko mišljenje o sebi, no hvala ti na komplimentu.
Ono kaj ti mogu reći je da nebum nikad shvaćala ljude, poput tebe, koji još uvijek mogu reći "nije ona svemu kriva".
Nitko nije svemu kriv, ali su neki jako dobro znali šta se i kako događa, i nisu učinili ništa da to spriječe. Propust je isto grijeh.
I svi su krivi i svi se trebaju maknuti. i mi smo krivi jer smo im to dozvoljavali toliko godina, a evo ti bi im i dalje našao opravdanje.
Ja nemam sentimenata prema nikome od te postave.
Nakon 20 godina legalne pljačke i malverzacija, ovo je društvo ne samo materjalno osiromašeno, nego je skoro u cijelosti bolesno, totalno narušenog sustava vrijednosti, poremećenih moralnih kriterija, u kojem radi takve dugogodišnje politike nepotizam ide ispred stručnosti, poslušnost ispred znanja, koverta ispred uputnice....nastavi niz!

Plivati u akvariju punom pirana, imati uteg prošlosti u smislu pripadnosti, poslušnosti i sudjelovanja , a istovremeno zadovoljiti sve i svakoga, usput raščišćavajući lopove med sobom, jednostavno nije moguće.

Ak se već hodočasti pred katedralu , onda se bar pomolite za to da poteze koje vuće odvuće do kraja, i njena će vladavina imati svrhu za dobrobit sviju, a i onih koji dolaze iza nje , ma kojoj god stranci pripadali.
I da, nek raščisti taj državni aparat  i službe od đabalebaroša i mortik stvarno kak veliš, po meni bu glas zaslužila. Ak ne išla do kraja , glasa ne dobila, a crveni ga neju dobili po defaultu. Treće opcije nemam, no mortik ti imaš.?

Definiraj pirane i plivače!
I ko ju tera da s takvim "teretom pripadnosti, poslušnosti i sudjelovanja zadovoljava sve i svakoga"?
Osoba koja nekaj nije u stanju napraviti treba se maknuti, a ne tražiti da se razumije njena pozicija.
Znaš zakaj se ne miču? Jer im je slatko tam di jesu.
A ti shvaćaš nju i nalaziš joj opravdanje, ali prosvjednike buš s prstom pokazal. Njih ne razmeš  :-[
Da je '48. ja bi se tebe bojala.
Nije problem crvenih u boji nego u mentalnom sklopu, a crvenijeg mentalnog sklopa od HDZ-ovskog u Hrvatskoj trenutno nema.

I na kraju, tebi za info, nisam još dospela na prosvede, jer za razliku od ljudi koji se nalaze tamo, ja imam posel, na kojem sam od 10 do 12 sati dnevno, svetkom i petkom, pa ne stignem drugam kam bi štela, ali pem prvom prilikom.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Jaguar

• Gost
« Odgovori #10 : Ožujak 11, 2011, 08:46:57 prijepodne »
Ima vegi prav, dobra je ona, dobra....samo bi ja svejedno stavio čipove na ove ovce, za svaki slučaj.

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #11 : Ožujak 11, 2011, 09:48:26 prijepodne »

Moram te razočarati - prosvetliti te ja nemrem,......

Da, jesi baš u živac, a ovo s prosvjetljenjem nemoj shvatiti kao kompliment, nego prije kao stimulativno pitanje na koje, kak vidim trenutno nemaš odgovor, kao uostalom i većina građana.

Svi smo nezadovoljni situacijom u koju su nas političari dopelali i svima nam je već pun k.. svega, neki nezadovoljstvo iskazuju šetajući zagrebačkim ulicama, drugi pak trkeljaju po forumima i samo pljuju, a cilja i rješenja osim anarhističkog rušenja vlasti, svi skupa ne nude niti ga imaju.
E viš, u ovakvoj situaciji ja si mislim da bi bilo najpametnije pustiti Jacu da mandat odradi do kraja.
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2011, 09:53:20 prijepodne Vegi »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #12 : Ožujak 11, 2011, 10:48:27 prijepodne »

Moram te razočarati - prosvetliti te ja nemrem,......

Da, jesi baš u živac, a ovo s prosvjetljenjem nemoj shvatiti kao kompliment, nego prije kao stimulativno pitanje na koje, kak vidim trenutno nemaš odgovor, kao uostalom i većina građana.

Svi smo nezadovoljni situacijom u koju su nas političari dopelali i svima nam je već pun k.. svega, neki nezadovoljstvo iskazuju šetajući zagrebačkim ulicama, drugi pak trkeljaju po forumima i samo pljuju, a cilja i rješenja osim anarhističkog rušenja vlasti, svi skupa ne nude niti ga imaju.
E viš, u ovakvoj situaciji ja si mislim da bi bilo najpametnije pustiti Jacu da mandat odradi do kraja.

Reci ti @vegi,kaj misliš  u slućaju da netko ima pametno rješenje, zar bi ga vladajući poslušali?
Uzmi samo za primjer i jedne i druge. Niš ne slušaju ako ne dolazi iz njihove stranke.
Ili imaš primjer koji to opovrgava.

Po njima , samo su oni pametni,a svi ostali neznaju ništa.

Ne treba slijepo vjerovati ni jednima, barem po ovome kak su do sad delali.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Jaguar

• Gost
« Odgovori #13 : Ožujak 11, 2011, 12:43:11 poslijepodne »

Stvar je vrlo jednostavna, oporba je u Saboru predlagala koliko zakonskih rješnja, koliko amnadmana na zakonska rješenja koja uglavnom određuju našu situaciju i položaj, koliko od toga je valadajuća većina prihvatila? Nijedan.
Pametnom dosta, a ostali nek se dive vladajućoj većini i Jaci do boli, samo neka ne izjednačavaju da su svi isti. Nisu isti i tu tezu si mogu međusobno prodavati ali građani niti su slijepi niti glupi da ne vide što se događa i tko kako razmišlja kao i kako se ponaša.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #14 : Ožujak 12, 2011, 10:09:36 prijepodne »

Stvar je vrlo jednostavna, oporba je u Saboru predlagala koliko zakonskih rješnja, koliko amnadmana na zakonska rješenja koja uglavnom određuju našu situaciju i položaj, koliko od toga je valadajuća većina prihvatila? Nijedan.
Pametnom dosta, a ostali nek se dive vladajućoj većini i Jaci do boli, samo neka ne izjednačavaju da su svi isti. Nisu isti i tu tezu si mogu međusobno prodavati ali građani niti su slijepi niti glupi da ne vide što se događa i tko kako razmišlja kao i kako se ponaša.

Ja na žalost ipak ne vidim razlike između jednih i drugih?!

Za mene su i jedni i drugi varalice, nekad manje nekad više, kako im kada odgovara.
Još mora puno Save proteči da bi se skinula loša karizma sa SDP-a, a ona je stvarna i realna , narod doista ne zaboravlja. I SDP mora priznati i distancirati se od onih koji su činili zlo, a danas se pokazuju u sasvim drugom svjetlu.
Ovaj narod mora raščistiti sve svoje jame i grobove. Jednom se mora ,ne priznati, nego reći, da na žalost to se dogodilo i točka. A ovako dok se stvari svjesno prikrivaju, a sudionici tih događaja su i danas u, ili oko politike, nema povjerenja i ne može ga biti.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....