Autor Tema: Off topic rekacije na film Što je napravljeno 2010 god  (Posjeta: 25390 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
Off topic rekacije na film Što je napravljeno 2010 god
« : Prosinac 23, 2010, 10:08:49 prijepodne »
http://www.gorica.hr/2010/12/velika-gorica-u-2010/#more-7281

Ko nije vidio, nek pogleda. Kritilčari svega i svačega, samo naprijed:)
« Zadnja izmjena: Prosinac 25, 2010, 09:59:53 poslijepodne Stjepan »

Offline Muha

• Jezerača
Odg: Što je napravljeno 2010 god
« Odgovori #1 : Prosinac 23, 2010, 10:22:11 prijepodne »
A tko je to napravil?...Picula sa plastičnim bagerom?

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #2 : Prosinac 23, 2010, 04:55:58 poslijepodne »
A tko je to napravil?...Picula sa plastičnim bagerom?
Ma ne Muha, ovi poslje picule, sa pravim bagerima. Za razliku od Picule, ovi se nisu igrali sa plasticnim bagerima, nego sz radili sa pravima.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #3 : Prosinac 23, 2010, 05:57:23 poslijepodne »
gledam ovu HDZ reklamu pa pišem po redu ... nije točno da je gotova, sređena i pripremljena poduzetnička zona Rakitovec. Nadovezujem se odmah na Distributivni centar s hladnjačom ... prije par mjeseci su rekli da je sve sređeno, samo što nisu počeli sa kopanjem, a u filmu kaže Betika da  se tek trebaju pronaći najpovoljniji ponuđači ... nije točno da je spremna i poduzetnička zona Vukovinsko polje te da počinje sa izgradnjom cesta prema toj zoni. Gospodarska zona Kušanec ... na filmu, samo kaj nisu počeli sa zapošljavanjem radnika a u stvarnosti .... daaaaaaaaleka budučnost ... Što se tiče popisa svih stambenih zgrada, napravljeno je puno ali ... do kraja upisa svih zgrada treba još puuuuuno vremena ... Josipovićeva ulica u Kurilovcu, ne samo da nije završena do kraja, već i ovo što je napravljeno, napravljeno je katastrofalno te će se naranije u proljeće trebati sanirati. O vodovodu ne znam ništa tako neću ni komentirati ove puste milijune. Veselim se početku radova na izgradnji nove škole u Čiču (bumo videli, rekli su slepci ...) Sportaši  su dobili pun kufer penez (bar tak vele na filmu) a ostvarili su sjajne rezultate ... sve "transparentno" ... KATASTROFA ... Zajednica športskih udruga (Črnko) kojem gradonačelnik (Barišić) doznačuje sredstva za sport (a gdje je tu VG grupa ?) Prioritet je sportska dvorana ... Betika, kome mažeš oči ? Baš me zanima koliko je grad uložio u ovu "veliku" manifestaciju, prve goričke karaoke ... Na slici je stari grad Lukavec i podgutnica ... dobro je da se nisu pohvalili i s Jovičićem ... POHVALA Darku Matiću (a ne gradonačelniku) za brigu i učinjene stvari za osobe sa invaliditetom . Niste se pohvalili sa novim grobljem, sa ministrom financija, počasnim građaninom, koji broji zadnje dane u ministarskoj fotelji, sa prometnom studijom i šetnicom koju spominje i Kosorica, sa kupovinom s Demokratskim Trgovačkim Centrom ...  Film kao da je režirao Maček, u produkciji Fimi Medije, za nepoznatog naručioca (ZNA SE) kojeg ...

Muha, Newbie, vi spominjete bagerčiće ?
« Zadnja izmjena: Prosinac 23, 2010, 06:00:57 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #4 : Prosinac 23, 2010, 06:15:02 poslijepodne »
E dobro je, evo koke sa svojim poluistinama nazad:) Sam gledaj film, Piculinjo je samo plasticne bagere mogel snimati hahahah

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #5 : Prosinac 23, 2010, 06:25:51 poslijepodne »
Ne ulazim koliko je napravljeno ali mora se priznati da su majstori medijske promocije.
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #6 : Prosinac 23, 2010, 06:26:55 poslijepodne »
Newbie, žalosno je što si slijep pored zdravih očiju ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #7 : Prosinac 23, 2010, 08:20:03 poslijepodne »
Definitnivno ovo što je prikazano je full dobro.
Ovi su napravili više u godinu dana nego picula u 4 .

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #8 : Prosinac 23, 2010, 08:43:24 poslijepodne »
... Na ovakvom filmu pozavidio bi vam i Baron Münchhausen ...

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #9 : Prosinac 23, 2010, 08:57:40 poslijepodne »
Newbie, žalosno je što si slijep pored zdravih očiju ...

Ako nevidim ja, vidi mile... a i drugi valjda vide... ajd koko, nemoj nam sam ti oci otvarati i slati nas na pravi put. Gledaj malo i daj probaj razmisliti o tome sto se prikazuje. Probaj shvatiti i vidjeti kao sto jedan obican građanin gleda na to. Nemoj biti zadojen stranackim pripadnostima.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #10 : Prosinac 23, 2010, 09:26:44 poslijepodne »
... a sigurno vidi i muha ?  Naravno  Mile, Newbie i Muha ... pjesma samo za Vas ....

Nursery Rhymes - Three Blind Mice

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #11 : Prosinac 23, 2010, 09:33:57 poslijepodne »
... a sigurno vidi i muha ?  Naravno  Mile, Newbie i Muha ... pjesma samo za Vas ....

Nursery Rhymes - Three Blind Mice

heheheh, svidja mi se:) Neg imas kaj u pripremi ako nas bude vise koji vidimo?

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #12 : Prosinac 23, 2010, 10:47:29 poslijepodne »
Koko izvini što nitko nije vidio uspjehe Picule i Fabijančićke
Dok se prvoimenovani igrao s bagerima, drugoimenovana je zapošljavala familiju u gradske firme.
Ili se varam da je tako bilo?
Ili je netko drugi zaposlio familiju i namjestio bratu niz pozicija, a za TV Goricu još nitko nije odgovarao.

Polako Koko doći će i to na red pa će i oni kao i ovaj moj avatar laganini za doček imati Višnju Pevec  :-*

Izvini to nismo naveli u uspjehe Piculine administracije

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #13 : Prosinac 24, 2010, 04:35:23 prijepodne »
... spominješ zapošljavanje ...  Betika, Hubak, Vidović, Šimunović ... o drugima koji su uhljebljeni u Čistoču, Vodoopskrbu i Komunalac da i ne pišem ...spominješ Televiziju ... Tv Turopolje (nitko nije odgovarao iako je u sukobu interesa)  Pošto si spomenuo Piculu i Fabijančićku, ne branim ih nego samo napominjem da je ovaj film napravljen kao reklama ne njima nego ZNA SE kome.

A kod spomena Višnje Pevec ... ako je netko zgriješio, nek odgovara, ali kao što je rekao onaj doktor iz HDSSB-a prije no što su ga izbacili iz sabora, uskoro će HDZ u Remetincu (HAPSBurgu) moći održati sabor stranke jer će više-manje svi biti na broju ...
« Zadnja izmjena: Prosinac 24, 2010, 04:41:55 prijepodne koko-vg »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #14 : Prosinac 24, 2010, 09:54:15 prijepodne »
Kada sam vidio naslov teme, pomislio sam da će se napraviti nekakva kritička analiza konkretnih stvari koje su napravljene u VG i okolici (zato bi se forum trebao zvati "turopoljski", a ne "gorički"), a ne izdrkavanja i opet po milijunti puta spike za maloumnike "čiji politički igrač je zaslužan za kaj"... još samo fali "a-ha, vidiš da smo "MI" bolji od vas", iako to samo pokazuje da

1. ne znaju dalje od svog nosa i
2. uopće ne shvaćaju da su u krivu, obzirom da te stvari ipak ne ovise baš o osobnoj bahatoj volji nekog eksponiranog političara.

Dajte više počnite nabrajati konkretne stvari ŠTO je, GDJE i KADA napravljeno, a ne koji politički čmar je "zaslužan" za to... nije niti jedan, jer je ovaj narod za to dao lovu, i ovaj narod je tražio da se to napravi, a taj politilčar je samo više ili manje uspješno udovoljavao i radio posao za koji je plaćen.

Zato je glupo govoriti o tome TKO, jer to običnog čovjeka, koji hoda po nekom pločniku, vozi se po nekoj cesti i nešto ima ili nema - ne zanima, nije mu bitno, kolikogod vi sami sebe uvjeravali da JE bitno.

No nije bitno - ogroman postotak ljudi definitivno ne zna ime i prezime gradonačelnika, ili predsjednika seoskog odbora, ili koja je uopće stranka u većini u nekom vijeću ili poglavarstvu... zato je mentalni sklop tih ljudi puno pametniji, slobodniji i konkretniji od sklopova onih koji na sve gledaju kroz papire stranačkih knjižica...

Dajte odjebite više iz svake teme koja se pokrene sa time "čiji puleni su se uguzili gdje i tko je za što zaslužan"... njihove iskrene zasluge su tolike da bi svi trebali dobiti najmanje dvije doživotne na Golom otoku, a posebno zaslužni i posebnu milost - dva kratka u čelo u nekoj grabi u šumi, koju bi si sam iskopao... mogao bi birati hoće li graba biti pred borom, bukvom ili hrastom... i dok ne dođe netko tko će to tako i rješavati, ovdje će i obično zahodsko sranje biti teška politika...

Tolika je njihova "zasluga", a koliko je onda "pamet" zalaganja za takove "persone", ostaje lako zaključiti...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”