Kada sam vidio naslov teme, pomislio sam da će se napraviti nekakva kritička analiza konkretnih stvari koje su napravljene u VG i okolici (zato bi se forum trebao zvati "turopoljski", a ne "gorički"), a ne izdrkavanja i opet po milijunti puta spike za maloumnike "čiji politički igrač je zaslužan za kaj"... još samo fali "a-ha, vidiš da smo "MI" bolji od vas", iako to samo pokazuje da
1. ne znaju dalje od svog nosa i
2. uopće ne shvaćaju da su u krivu, obzirom da te stvari ipak ne ovise baš o osobnoj bahatoj volji nekog eksponiranog političara.
Dajte više počnite nabrajati konkretne stvari ŠTO je, GDJE i KADA napravljeno, a ne koji politički čmar je "zaslužan" za to... nije niti jedan, jer je ovaj narod za to dao lovu, i ovaj narod je tražio da se to napravi, a taj politilčar je samo više ili manje uspješno udovoljavao i radio posao za koji je plaćen.
Zato je glupo govoriti o tome TKO, jer to običnog čovjeka, koji hoda po nekom pločniku, vozi se po nekoj cesti i nešto ima ili nema - ne zanima, nije mu bitno, kolikogod vi sami sebe uvjeravali da JE bitno.
No nije bitno - ogroman postotak ljudi definitivno ne zna ime i prezime gradonačelnika, ili predsjednika seoskog odbora, ili koja je uopće stranka u većini u nekom vijeću ili poglavarstvu... zato je mentalni sklop tih ljudi puno pametniji, slobodniji i konkretniji od sklopova onih koji na sve gledaju kroz papire stranačkih knjižica...
Dajte odjebite više iz svake teme koja se pokrene sa time "čiji puleni su se uguzili gdje i tko je za što zaslužan"... njihove iskrene zasluge su tolike da bi svi trebali dobiti najmanje dvije doživotne na Golom otoku, a posebno zaslužni i posebnu milost - dva kratka u čelo u nekoj grabi u šumi, koju bi si sam iskopao... mogao bi birati hoće li graba biti pred borom, bukvom ili hrastom... i dok ne dođe netko tko će to tako i rješavati, ovdje će i obično zahodsko sranje biti teška politika...
Tolika je njihova "zasluga", a koliko je onda "pamet" zalaganja za takove "persone", ostaje lako zaključiti...