Autor Tema: Moderiranje na starom forumu  (Posjeta: 39177 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

amarkulin

• Gost
Moderiranje na starom forumu
« Odgovori #60 : Studeni 21, 2010, 09:05:20 poslijepodne »
Hahahahahahaha  :D  :D  :D  :D  :D

Mile, ajd se ti fino vrati onamo odakle si došel, jer događaje u Gorici uopće, ALI UOPĆE ne znaš.

Evo par činjenica da demantiraju tvoj komični pamflet, pa ti reci da nije tako (ali s argumentima):
1. Ja sam predsjednik MO Velika Mlaka postao 1998. godine.
2. Forum www.gorica.hr je otvoren 2003. godine.
3. Ja sam na forumu aktivan od 2005. godine.
4. Na sljedećim "Loko izborima" postao sam tajnik Mjesnog odbora.

Dakle, sve kaj si tu nadrobil su neistine - da ne velim: laži. A ove tvoje "psihoanalize" ostavljam tvom osobnom shrinku da se njima bavi.  ;D

P.S. Ali čestitam ti kako si opet uspio izbjeći odgovor na pitanje koje raskrinkava tvoje laži. Bravo!
« Zadnja izmjena: Studeni 21, 2010, 09:23:14 poslijepodne amarkulin »

Offline Mile car

• Veteran
  • Spol: Muški
  • NEBITAN SI
« Odgovori #61 : Studeni 21, 2010, 09:22:45 poslijepodne »
Gospodine Markulin,

Vi spominjete vrijeme 1998 godine kad zakon o lokalnoj i mjesnoj samoupravi nije ni postojao.

U to vrijeme je bilo dovoljno da se skupi 10% od popisa birača i da izaberu kak ti rukovodstvo u mjesnom odboru.
Što se tiče događaja u VG mislim da sam poprilično upućeniji od tebe, jer u to vrijeme nije funkcionirala mjesna samouprava ali ni u jednom MO.
Tako da tvoja spika ne drži vode.
Kao što sam rekao a ti potvrdio na forumu si se aktivirao tek 2005 kad je HNS došao na vlast.

I otkud sam to ja došao, da bi tamo išao ?

Nažalost nekima je lakše strpati metar u guzicu nego centimetar u mozak.
Zato si izletio iz HNS-a
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

amarkulin

• Gost
« Odgovori #62 : Studeni 21, 2010, 09:32:29 poslijepodne »
Ne znam otkud si došao, ali u Gorici očito nisi bio - jer bi znao da je mjesna samouprava živjela kod nas i prije 2001. godine - prije donošenja zakona koji ju je dodatno unazadio. I znao bi da sam u mjesnoj politici bio puno prije ulaska u HSLS (a ne HNS). I tako dalje...

Ali, tebe ozbiljna rasprava vidim ne zanima - jer na sva konkretna pitanja daješ parole i podmetanja. Šteta. Nadal sam se da je ovaj forum dobil u tebi jednog ozbiljnog diskutanta, ali očito tebi neka stvar "lakše ide u guzicu nego u mozak".  :-\

I za kraj, vratimo se na početak. Još uvijek nisi objasnio kako je to politika imenovala moderatore na goričkom forumu. Ah da, odgovor ti nije po volji pa ćeš ignorirati pitanje. Ta taktika mi je poznata odnekud...  ;D

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #63 : Studeni 21, 2010, 09:52:09 poslijepodne »
Ista ona politika koja je smjenila Alena Framića, i postavila svoju rodbinu za administriranje gradskog portala.
Ista ona politika koja je pokušavala utjecati na brisanje postova.
Ista ona politika koja je u konačnici i tebe postavila na poziciju moderatora.

Spominješ ozbiljnost sugovornika a izbjegavaš pogledati istini u oči.
Nisi demantirao da si izletio iz HNS-a

amarkulin

• Gost
« Odgovori #64 : Studeni 21, 2010, 09:56:35 poslijepodne »
Da odgovorim po redu:

Ista ona politika koja je smjenila Alena Framića, i postavila svoju rodbinu za administriranje gradskog portala.
SDP

Ista ona politika koja je pokušavala utjecati na brisanje postova.
DC

Ista ona politika koja je u konačnici i tebe postavila na poziciju moderatora.
Kaj je Alen Framić = HNS?

Nisi demantirao da si izletio iz HNS-a
Evo, demantiram. Nisam izletio iz HNS-a.
Dr. Pribičević iz SDP-a i ja uime HNS-a dogovorili smo zajednički izlazak na izbore u Mlaki. Gorički SDP i HNS su se posvadili i zabranili koaliranje. Meni je HNS ponudio da budem nositelj samostalne liste. Odbio sam. Nakon toga sam izišao iz stranke. Jel treba još kaj pojasniti?

A budeš ti sad objasnil kako je politika imenovala SVE moderatore, počevši od ona prva dva?
Ovo kaj si ti navel je bilo smjenjivanje ADMINISTRATORA.
Ajde, budi fer...
« Zadnja izmjena: Studeni 21, 2010, 10:00:48 poslijepodne amarkulin »

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #65 : Studeni 21, 2010, 10:03:04 poslijepodne »
Kad je odgovornost onda je SDP, a lovorike ubire i HNS
Kad je brisanje postova onda je DC a kad je TSJ pisao protiv Beusa tko mu je onda brisao postove?
da nije nezavisna lista Karasa?

I u konačnici kako je tu funkciju održavanja obavljao Framić, da te pitam jel možda bio javni natječaj za to radno mjesto ili je to dobio direktnom pogodbom?

Evo spominješ da si htio izaći samostalno na izbore a bio si član HNS-a, toliko o dosljednosti.

I daj već kad objašnjavaš objasni zašto si izletio i na koji način iz HNS-a

amarkulin

• Gost
« Odgovori #66 : Studeni 21, 2010, 10:40:16 poslijepodne »
Evo spominješ da si htio izaći samostalno na izbore a bio si član HNS-a, toliko o dosljednosti.

Sasvim si pogrešno razumio.

Ja sam vrlo jasno rekao da mi je HNS ponudio izlazak na izbore sa samostalnom listom - što nikako ne znači izlazak s mojom nezavisnom listom, nego da budem nositelj samostalne liste HNS-a (bez SDP-a). Ako to nisi uspio dobro razumjeti (ili pak kužiš, ali zločesto podmećeš), o čemu da ti onda više pričam???
« Zadnja izmjena: Studeni 21, 2010, 10:42:30 poslijepodne amarkulin »

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #67 : Studeni 21, 2010, 10:45:43 poslijepodne »
Daj jedan suvisli razlog zašto bi HNS išao u Velikoj Mlaci sa samostalnom listom a svuda smo išli zajedno?

amarkulin

• Gost
« Odgovori #68 : Studeni 21, 2010, 10:47:04 poslijepodne »
Pa to isto sam i ja rekao.  :)

Onda najbolje da pitaš svoje u centrali zašto su zabranili koaliranje s HNS-om u SVIM mjesnim odborima. I odmah te ispravljam: NIGDJE nije išla koalicija SDP-HNS zajedno na izbore. Zato je izgubljena vlast u mnogim selima, a u Mlaki za 7 (sedam!?!) glasova...

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #69 : Studeni 21, 2010, 10:56:41 poslijepodne »
Znaš ti jako dobro da smo išli zajedno i nije bilo nikakve zabrane

amarkulin

• Gost
« Odgovori #70 : Studeni 21, 2010, 11:03:08 poslijepodne »
Mile, mislim da je došlo do temeljitog nesporazuma. Ja cijelo vrijeme govorim o lokalnim izborima u svibnju 2009.:
- HNS je izišao sa samostalnom listom za Gradsko vijeće
- Beus je išao samostalno za gradonačelnika
- meni je zabranjeno da idem u koaliciji sa SDP-om u Mlaki
- ponuđeno mi je da budem nositelj samostalne liste HNS-a u Mlaki
- to sam odbio, jer ne želim sudjelovati u projektima koji su loše zamišljeni i osuđeni na propast
- HDZ je dobio gradonačelnika
- ja sam izišao iz HNS-a
- HDZ je preuzeo Vijeće
- pokazalo se da sam bio u pravu, i da je raskol SDP-HNS donio katastrofalne posljedice po obje stranke

A sad ti meni reci koji su uzroci takvom raspletu. Očito si dobro informiran.

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #71 : Studeni 21, 2010, 11:13:00 poslijepodne »
Anđelko prvi znaci senilnosti su zaborav a kasnije u krevetu može zakazati muškost.
Govorim o izborima 2005 godine

amarkulin

• Gost
« Odgovori #72 : Studeni 21, 2010, 11:17:04 poslijepodne »
U redu je, opraštam ti. Sigurno su te godine stisle, kao i zadnji porazi na političkoj sceni. Nadam se da ti bar muškost još drži...

Ipak, ne vidim kak si mogao toliko fulati: kakve veze ima 2005. godina s mojim izlaskom iz HNS-a, kad tad još nisam ni bio u HNS-u.  :)

Kako rekoh, ja sam još početkom 2009. vidio kamo to ide, i - kad Izvršni odbor HNS-a nije prihvatio moje prijedloge - povukao sam se. Jednostavno, nemam vremena za gubljenje na propale priče. A sad ti objasni zašto je pred same izbore pukla koalicija SDP-HNS...
« Zadnja izmjena: Studeni 21, 2010, 11:46:38 poslijepodne amarkulin »

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #73 : Studeni 22, 2010, 10:33:15 prijepodne »
Pošto toliko na široko pričate o političkom opredjeljenju forumaša, a i mene ste prozvali, pitam vas tko u životu ne naginje lijevo ili desno? Bilaj nije znao što da napiše o meni, pošto me ne poznaje, pa je izjavio da sam "lijevo orijentiran" što nije točno. Dok je on na starom forumu napisao svoje ime i prezime i time otklonio sve sumnje o njegovoj političkoj pripadnosti. Ne razumijem tko bi bio idealan moderator za vas, jer svi imaju različito mišljenje. Za idelaca je bilaj napisao da je bio jedini nezavisni, što bi značilo da nije imao svoje mišljenje, ali nije bilo baš tako, on je moderirao uglavnom dio foruma za mlade i muziku. Anđelko je bio najaktivniji i to po svim temama, tu mislim o moderiranju, a to što ima svoje mišljenje nije razlog da ga se blati za no što je dobro odradio. Domovine sin je najmanje moderirao tako da nikome nije dao niti opomenu niti ban, to je prepuštao Anđelku. Na starom forumu svi moderatori smo bili tim uključujući admina, i ako loše govorite o jednom ne možete govoriti dobro o drugom jer smo dosta komunicirali i dogovarali se, većinom su odluke bile zajedničke bez obzira tko je je objavio.
Mislim da niste shvatili što bi značilo biti moderator. Nije to političko pitanje niti biti iznad ostalih forumaša s batinom, baš naprotiv. Moderator je običan forumaš koji ima vremena volje i znanja ispravljati greške i paziti na pristojnost, jer je ipak ovo javni medij.
Dakle ako imate nešto reći protiv ili za bilo koga tko se prijavi za moderatora molim vas da ne spominjete političke podobnosti nego obratite pažnju koliko vremena provodi na forumu, koliko je pristojan ili ako ga poznajete na njegovo znanje.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #74 : Studeni 22, 2010, 12:53:25 poslijepodne »
Bilaj nije znao što da napiše o meni, pošto me ne poznaje, pa je izjavio da sam "lijevo orijentiran" što nije točno.

Ruku na srce često si napadao HDZ a rijetko hvalio dok lijevi političi blok (izuzev ULJE-a) branio i ne pamtim baš neke napade.
Zato sam i napisao lijevo. Kak bi ti onda to opisao.

Citat:
... molim vas da ne spominjete političke podobnosti nego obratite pažnju koliko vremena provodi na forumu, koliko je pristojan ili ako ga poznajete na njegovo znanje.

Mislim da je politička objektivnost bitna osobina svakog moderatora.