Pošto toliko na široko pričate o političkom opredjeljenju forumaša, a i mene ste prozvali, pitam vas tko u životu ne naginje lijevo ili desno? Bilaj nije znao što da napiše o meni, pošto me ne poznaje, pa je izjavio da sam "lijevo orijentiran" što nije točno. Dok je on na starom forumu napisao svoje ime i prezime i time otklonio sve sumnje o njegovoj političkoj pripadnosti. Ne razumijem tko bi bio idealan moderator za vas, jer svi imaju različito mišljenje. Za idelaca je bilaj napisao da je bio jedini nezavisni, što bi značilo da nije imao svoje mišljenje, ali nije bilo baš tako, on je moderirao uglavnom dio foruma za mlade i muziku. Anđelko je bio najaktivniji i to po svim temama, tu mislim o moderiranju, a to što ima svoje mišljenje nije razlog da ga se blati za no što je dobro odradio. Domovine sin je najmanje moderirao tako da nikome nije dao niti opomenu niti ban, to je prepuštao Anđelku. Na starom forumu svi moderatori smo bili tim uključujući admina, i ako loše govorite o jednom ne možete govoriti dobro o drugom jer smo dosta komunicirali i dogovarali se, većinom su odluke bile zajedničke bez obzira tko je je objavio.
Mislim da niste shvatili što bi značilo biti moderator. Nije to političko pitanje niti biti iznad ostalih forumaša s batinom, baš naprotiv. Moderator je običan forumaš koji ima vremena volje i znanja ispravljati greške i paziti na pristojnost, jer je ipak ovo javni medij.
Dakle ako imate nešto reći protiv ili za bilo koga tko se prijavi za moderatora molim vas da ne spominjete političke podobnosti nego obratite pažnju koliko vremena provodi na forumu, koliko je pristojan ili ako ga poznajete na njegovo znanje.