Anketa

Da li je po vama dogovor Pahor - Kosor pozitivan za Hrvatsku?

Da
4 (21.1%)
Ne
6 (31.6%)
Da, dugoročno
1 (5.3%)
Ne, nikako i nikada
8 (42.1%)

Ukupno Glasova: 17

Glasanje završeno: Rujan 22, 2009, 12:30:59 poslijepodne

Autor Tema: Tko laže  (Posjeta: 62593 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tur

• Gost
Odg: Tko laže
« Odgovori #45 : Rujan 18, 2009, 08:30:51 prijepodne »
Aha znači čeka se ratifikacija v HR Saboru? A glupi Slovenci odblokerali pregovore prije neg kej je Sabor prihvatil dogovor? Hmmm...

kekec

• Gost
« Odgovori #46 : Rujan 18, 2009, 08:59:05 prijepodne »
Joj, bilo bi sto put bolje da je to dala nego ovo o čemu pišu novine.
Svoje može dati kome oće, ali z našim nek se ne nahitava jer ne bu dobro  ;)

... nemoj tak, Goričanka ... dežurni žandari vrebaju ...

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #47 : Rujan 18, 2009, 09:40:13 prijepodne »
Joj, bilo bi sto put bolje da je to dala nego ovo o čemu pišu novine.
Svoje može dati kome oće, ali z našim nek se ne nahitava jer ne bu dobro  ;)

... nemoj tak, Goričanka ... dežurni žandari vrebaju ...

Kekec – meni je za razliku od vas jako jako i prejako važno da ova zemlja ostane u komadu, i da se ljudi počnu odgovorno ponašati i odgovarati za svoje „nestašluke“.

Postavila sam naslov teme u vidu pitanja tko laže, i skopirala izjave raznih čelnika koje su blago rečeno kontradiktorne, i pokušavam uz pomoć svih nas i njih, razumjeti  što je točno, o čemu se radi. Naime, ne razumijem se u teritorijalne vode, dozvolu prolaska na otvoreno more, korištenje tih voda itd.
Mogu samo pratiti tko što kaže, kojim riječima to kaže, i što ne kaže.
I po nezadovoljstvu ili zadovoljstvu pametnih ljudi zaključiti što se u tom dogovoru dogovorilo. Jako mi je bitno ne biti stranac u vlastitoj zemlji.

I zato nisam žandar. Nisam uopće tako nastrojena niti posložena, ako vama fali stega, pokušajte na nekom drugom mjestu.
A vi ste osoba koju boli k****c za ovu državu i ljude u njoj. Vama je najvažnije da je sve začinjeno sexom i tko li će dobiti koncesiju na radio i TV, te da li ju je dobio lovom, sponzorušama, sexom, dobrim vezama.

Svaki post vam miriši na seks. Za mene je to degutantno, primitivno i kak je netko napisao seljaČki, a sigurna sam, odavno ste shvatili da to - nije moj stil. Seks je za kućnu upotrebu, a ne za javnost.
To čitam iz vaših komentara, a linkove koje ste fala bogu počeli stavljati niti ne otvaram.

Napisah vam već jednom, okanite me se, kako vi tako i onaj jadničak.
Ako nemate pametnih komentara na moj račun, okanite se budalaština. Već ste odavno primijetili da je sa mnom teško izaći na kraj. S vama nije, priljepiš neke cice   :P  s neke stranice i vi ste u transu. Imam hrpe mailova koje ne stignem niti otvoriti (pozdrav njemu), ali sigurno u njima ima (uvijek je bilo) takvih sličica.

Žao mi je, nisam zlobna, ali sve ovo je moj zaključak iz vašeg pisanja, naročito kontra mene, ili mislite da ne znam pročitati vaše „dosjetke“? Ako je tako, imate veliki problem.
Odavno sam vam na privatnjaču napisala da ste daleko od svojih zaključaka glede mene, i da prestanete biti zajedljivi. Sad ste se skinuli s privatnjače, pa nastojite ovdje ocrniti mnoge moje riječi totalno neprimjerenim rečenicama.
A tamo gdje se komenitra tamo vas nema niti u tragovima.

Komentirajte temu, ako znadete, ako ne, nemojte komentirati mene kroz offtopičarenje.

kekec

• Gost
« Odgovori #48 : Rujan 18, 2009, 10:26:34 prijepodne »
... plemenitašica, sa malim slovom p ... već se sav tresem od pomisli na vas. Da li nekoga nešto boli, ne znam, mene ne. Ako vas boli ona stvar, odite doktoru. Zatim, nemojte prostačiti, jer po tom pitanju solite pamet drugima. Popijte si tabletu za smirenje i nastavite raditi dalje po starom ... vi ste mjerodavni da ocjenjujete da li je nekome stalo do ove zemlje i ljudi koji tu žive ? Ako jeste što ste učinili po tom pitanju ? Okomili ste se vi na mene a ne ja na vas. Vi ste ipak globalni moderator, ako vam smeta moje pisanje onda odglumite Šimunovića do kraja pa me blokirajte i sve će vam biti na mjestu. Nemam namjeru dalje raspravljati sa vama, osim komentara da očito radite u dobroj firmi u kojoj se ima dovoljno slobodnog vremena za net ....

neću reči do viđenja jer kao što rekoh, nemam namjeru polemizirati sa vama.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #49 : Rujan 18, 2009, 11:24:51 prijepodne »
Svaki post vam miriši na seks.
Jebemti prehladu, zakaj meni ne miriši?? A meni je to najbolji miris!! Ovih par let, dok me stanoviti dio još dobro služi (fala mu budi), meni je taj miris sve draži i draži (mada mi nikada i nije bio nimalo mrzak), a najviše u smislu da je sve manje i manje odbojnih komponenti u tom mirisu...

Imam hrpe mailova koje ne stignem niti otvoriti (pozdrav njemu), ali sigurno u njima ima (uvijek je bilo) takvih sličica.
Budem ga ja zamolio da Ti učini uslugu i ne zatrpava ti više inbox sa stvarima koje su tebi ne samo odbojne, nego i velika nepoznanica, a nepoznate stvari rađaju strah, pa... ćeš imati više vremena za pregled pametnih stvari, a ne da se ozbiljna žena mora snebivati svaki dan...

Naravno, ukoliko uopće stigne - od silna posla piskaranja vrlo pametnih stvari na sto različitih mjesta, blogova i foruma - pregledati si i e-mail...

Kekec, lijepi moj, samo za Tebe, prostaka, pozdrav od jednoj isto takvog, ako ne i još goreg - http://www.gorila.hr/go/foto-veliki-pregled-virecih-tangica_coedmagazine_com
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline domovinesin

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
    • hsp velika gorica
« Odgovori #50 : Rujan 18, 2009, 01:44:51 poslijepodne »
e, pa dragi moji spineri, tema se taman zavrti, a vi napadate plemenitašicu želeći isprovocirati neke druge spike. predlažem i moderatorima da upozore spinere da ne vrte na (za) drugu stranu.
Tu ne cede malis sed contra audentior ito

kekec

• Gost
« Odgovori #51 : Rujan 18, 2009, 05:00:25 poslijepodne »
pa da, taman se tema zavrtila i onda Netko okreće na nekaj drugo ...  Netko nam laže .... sve idem po cesti da vidim raste li kome nos kako Pinokiju, ali ništa ....

Tur

• Gost
« Odgovori #52 : Rujan 18, 2009, 10:16:43 poslijepodne »
Index.hr: Sad kad se više ne možemo vaditi na Srbe ni Slovence, Europa će vidjeti pravo lice Hrvatske

Članak: http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-kad-se-vise-ne-mozemo-vaditi-na-srbe-ni-slovence-europa-ce-vidjeti-pravo-lice-hrvatske/451107.aspx

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #53 : Rujan 18, 2009, 11:55:50 poslijepodne »
... plemenitašica, sa malim slovom p ... ..........

Vi ste ipak globalni moderator, ako vam smeta moje pisanje onda odglumite Šimunovića do kraja pa me blokirajte i sve će vam biti na mjestu. ....

neću reči do viđenja jer kao što rekoh, nemam namjeru polemizirati sa vama.

Ja s vama hoću, jer mi ne pada na pamet da me izbaci iz takta takva sirovina kao što ste vi. I kak je večeras napisala Goričanka u jednom postu, ne dam se vrijeđati.

Jesam li mjerodavna? Naravno da jesam. Živim u ovoj državi, živim u ovom kraju, obavezno izlazim na izbore,  ne glasam za MI-gliste niti sam ikada bila dio te grupacije.
Glasno vičem i pišem o „nepravilnostima“ koje nas svakodnevno pogađaju.
I ovo je tema o lažima i nepravilnostima, ali od vaših omalovažavanja se gubi, a napisala sam koliko mi je bitna i da prestanete ići u oFF.
Između ostalog pišem i o vašim nepravilnostima koje ne unapređuju ovo društvo i ove građane, nego ih jasnije vraćaju i svrstavaju u sirovi Balkan.
 Ima još, ali nije za VAŠE uši.

Ja se na vas nisam okomila, uopće mi niste zanimljivi. Niste napisali niti jedan argumentirani komentar da bih se mogla nadovezati sa stilom i smislom. Osim , naravno atak na mene, ali ne kao forumaša koji piše, dakle na tekstove, nego na mene kao osobu.

To što mi u naslovu piše global moderator piše zato da me ukrasi, a ne da radim po tom modelu. Mogli ste primjetiti da javno tražim Admina da odradi neke poslove na forumu koje primjetim da su krivo postavljeni, upravo zato da takvi kao vi (a ima ih još)  danas sutra ne napišete kak sam ja nekaj vama naštetila. E, baš neću… Jer od vas se može svašta ružno očekivati.

Uspoređivati mene i Šimunovića može samo osoba bez stila, srama i sa ogromnom dozom zavisti i jala, koji nema ništa drugo za reći pa izmišlja idiotarije koje nemaju veze s pameću.  
I svatko tko je čitao do sada kaj sam pisala zna da je ovo direktna uvreda, usuđujem se reći svakome koga se dovede u vezu sa spomenutom kreaturom.

Samo zato jer sam naglas primijetila da ste bezobzirni i bezobrazni prema ženama, i to onima koje ne poznajete, ali čitate svakodnevno o njima (ovaj put i sebe svrstavam u tu grupu jer i mene pokušavate omalovažavati čak i spominjući moj rad na radnom mjestu, što nema nikakve veze niti s vama niti s forumom).
Kaj vas brine? Kolika mi je plaća. Ohohoho… velika, velika, velika.. ali čekam da postane još veća.  Porezni obveznici redovito uplaćuju prirez. A kad ih bude više u ovom gradu, meni bude još bolje.

Eh da, da ne zaboravim, moj nick ima sva slova mala i prvo i zadnje i sva slova između. :P ^-^
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2009, 12:11:38 prijepodne plemenitašica »

kekec

• Gost
« Odgovori #54 : Rujan 19, 2009, 08:37:40 prijepodne »
... kao što sam i napisao, nemam namjeru polemizirati sa vama.   ;D

Tur

• Gost
« Odgovori #55 : Rujan 19, 2009, 08:40:42 prijepodne »
Kekec način na koji vodiš raspravu ni v redu. Samo tuliko od mene.
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2009, 08:50:05 prijepodne Tur »

kekec

• Gost
« Odgovori #56 : Rujan 19, 2009, 08:59:34 prijepodne »
Tur, kako to misliš ? Tema je moja rasprava ili ono kaj gore piše ?
« Zadnja izmjena: Rujan 19, 2009, 09:03:09 prijepodne kekec »

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #57 : Rujan 19, 2009, 09:28:45 prijepodne »
Mene najviše zanima isto što i Piculu, čime smo platili deblokadu pregovora. Ako je to dio mora onda nam ne treba EU.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #58 : Rujan 19, 2009, 09:48:47 prijepodne »
Mene najviše zanima isto što i Piculu, čime smo platili deblokadu pregovora.

Mene još više zanima glasanje u Saboru.
Hoće li uopće doći do glasanja, i kak će se "koalicijski partneri" ponašati.
A treba im čini mi se 2/3 većina.

Ovo bi mogao biti veliki test i vladajućih i oporbe unutar vladajućih, a i stvarne oporbe.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #59 : Rujan 19, 2009, 10:55:06 prijepodne »
Mene je se jasno.
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!