Joj, bilo bi sto put bolje da je to dala nego ovo o čemu pišu novine.
Svoje može dati kome oće, ali z našim nek se ne nahitava jer ne bu dobro 
... nemoj tak, Goričanka ... dežurni žandari vrebaju ...
Kekec – meni je za razliku od vas
jako jako i prejako važno da ova zemlja ostane u komadu, i da se ljudi počnu odgovorno ponašati i odgovarati za svoje „nestašluke“.Postavila sam naslov teme u vidu pitanja tko laže, i skopirala izjave raznih čelnika koje su blago rečeno kontradiktorne, i pokušavam uz pomoć svih nas i njih, razumjeti što je točno, o čemu se radi. Naime, ne razumijem se u teritorijalne vode, dozvolu prolaska na otvoreno more, korištenje tih voda itd.
Mogu samo pratiti tko što kaže, kojim riječima to kaže, i što ne kaže.
I po nezadovoljstvu ili zadovoljstvu pametnih ljudi zaključiti što se u tom dogovoru dogovorilo. Jako mi je bitno ne biti stranac u vlastitoj zemlji.
I zato nisam žandar. Nisam uopće tako nastrojena niti posložena, ako vama fali stega, pokušajte na nekom drugom mjestu.
A vi ste osoba koju boli k****c za ovu državu i ljude u njoj. Vama je najvažnije da je sve začinjeno sexom i tko li će dobiti koncesiju na radio i TV, te da li ju je dobio lovom, sponzorušama, sexom, dobrim vezama.
Svaki post vam miriši na seks. Za mene je to degutantno, primitivno i kak je netko napisao seljaČki, a sigurna sam, odavno ste shvatili da to - nije moj stil. Seks je za kućnu upotrebu, a ne za javnost.
To čitam iz vaših komentara, a linkove koje ste fala bogu počeli stavljati niti ne otvaram.
Napisah vam već jednom, okanite me se, kako vi tako i onaj jadničak.
Ako nemate pametnih komentara na moj račun, okanite se budalaština. Već ste odavno primijetili da je sa mnom teško izaći na kraj. S vama nije, priljepiš neke cice

s neke stranice i vi ste u transu. Imam hrpe mailova koje ne stignem niti otvoriti (pozdrav njemu), ali sigurno u njima ima (uvijek je bilo) takvih sličica.
Žao mi je, nisam zlobna, ali sve ovo je moj zaključak iz vašeg pisanja, naročito kontra mene, ili mislite da ne znam pročitati vaše „dosjetke“? Ako je tako, imate veliki problem.
Odavno sam vam na privatnjaču napisala da ste daleko od svojih zaključaka glede mene, i da prestanete biti zajedljivi. Sad ste se skinuli s privatnjače, pa nastojite ovdje ocrniti mnoge moje riječi totalno neprimjerenim rečenicama.
A tamo gdje se komenitra tamo vas nema niti u tragovima.
Komentirajte temu, ako znadete, ako ne, nemojte komentirati mene kroz offtopičarenje.