Mile care, brate mili kako shvaćam aludirate na mene, bez obzira što ne citiraste, pa evo iz druge teme, da ne bi bilo zabune.
http://www.forumgorica.com/lokalna-politika/sdp-u-vg/msg23833/?topicseen#msg23833Trkeljate gluposti, uhvatila Vas je neka amnezija, a volio bi i da mi objasnite kako se ja to uvlačim Senki i Beusu, makar još uvijek ne razumijem što to znači, j**a ga žuna možda sam ja malo priglup?
Jeli to ako podržavam Kulturu i Kazalište? Ako je onda sam to što kažete.
Jeli to kad politika gura ama baš svugdje nos pa i u Kulutru i Kulturne ustanove? Ako je onda sam opet to isto.
Jeli to kad se radi politička trgovina kako bi se uhljebilo svog podobnog kadra? Ako jeste onda sam opet.
Jeli to kada jedna politička opcija uništava sve ono što je dobro napravila druga politička opcija, samo zato što je druga politička opcija? Ako jeste opet sam.
Jeli to kada se iztrguje prelazak neke političke stranke, kako bi se dobila većina i kako bi se nakon toga moglo sprovoditi sve marifetluke u svim segmentima života Grada ili Države? Ako jeste opet sam.
Jeli to kada jedna poltička opcija koja ima većinu a onda i moć apriori odbacuje svaki dobar prijedlog i poticaj samo zato što dolazi iz suprotne strane? Ako jeste opet sam.
..........................Ako jeste opet sam.