Zlato moje razlika između tebe i mene je ta da se nisam tebi ni obratio a ti mi odgovaraš.

I ostavi se GBR-ovog mišljenja jer neznam i ne zanima me što on razmišlja, ovdje si se nadokrpao/la na moje razmišljanje.
To što ćeš ti misliti je tvoja stvar, naravno ali koliko god ti možeš sraćkati po nekome bez razloga ja mogu još više kontraargumentima ići, međutim vidljivo je da si ovdje po zadatku i ne odustaješ, ja ću se pridržati one narodne ipak:
"Pametniji popušta".
Samo mogu konstatirati, kad muha nema odgovor onda preuzima Mile car, kad i Mile car ostane bez odgovora preuzima dadi.
Vidi čuda, pa to je klasičan Democentrični trokut, matematika mi je bila uvijek jaka strana a posebno sam volio geometriju.

Stvarno je čudno da je Senka "stara cura", žena je lijepa, atraktivna, ima odličnu komunikaciju. Stvarno mi je čudno da se nije udala.
Ništa neobično za današnje doba kada su žene samostalne i emancipirane, pa koliko imamo žena oko nas i koje se nisu udale, žena koje čak možda i poznajemo, s druge strane umjetnici navijek imaju nešto posebno u sebi i uvijek su nekako drugačiji po nečemu od nas ostalih.
Ali ići toliko nisko i to sada Senki lijepiti kao nekakav minus je čista zloba ili ženska sukobljenost u izražavanju.
Da se razumijemo, nemam nikakvog razloga posebnog osim onog ljudskog u sebi braniti Senku, imao sam priliku i upoznati tu ženu i ponosan sam na to što sam ju upoznao. Osoba koja u sebi ima samo pozitivnu energiju za razliku od masu negativaca oko nas.
daj ne kenjakaj. ja sam u svom postu napisal da je loš čovjek, a na to se nadovezal koko! pročitaj bivše postove i ne izvrči. znam da si završil beusovu školu, al čitaj s razumijevanjem! briga me za senkin glas i stas. moje je mišljenje da nije dobar gospodar i nije dobro radila u POU!. Tvoje je suprotno i kaj sad! Ti imaš pravo na svoje, ja na svoje! koliko je tebi draga toliko je meni mrska. Koliko su ti njene predstave (izuzev dječjih) dobre toliko su meni preskupe i loše!
Dozvoli da u slobodnoj nam državi ima i drugačijeg mišljenja od GBR-ovog!