... tako je, u nečijim su glavama (ZNA SE čijim), obilaznica i blagdan Velike Gospe povezani. Točka.
To smo utvrdili. Samo u tvojoj glavi.
... a što se tiče pobačaja i umjetne oplodnje, nek o tome govori struka
Znači nek struka kaže dali je nerođeno djete živo ili ne. Baš me zanima koja to struka može reći.
Svi ostali znaju da znanost samo nalazi načine kako nešto napraviti a svi ljudi odlučuju dali je to dobro i moralno ili nije.
... a popovi (ne svi) nek paze da njihove priležnice ne završe na pobačaju. ponavljam, petljaju se tam gdje treba i ne treba.
Jednako onda kada generalno optužuješ bez konkretnih imena nek te ja generalno optužim "... pazi da sutra nekog ne ubiješ na cesti i ne postaneš ubojica."
.... a ti si se baš nabrusio na temu koju je započeo Index i to te strašno smeta .... i zaisli, baš pred Veliku Gospu .... da ni to možda kakva urota 
Da smeta me svaki put kada se crkvu otužuje ili povezuje za nešto što nema ama baš nikakve veze. Nema nikakve veze: crkveni blagdani i policijska uhičenja.
A i smeta me svako pojavljivanje natipsa o crkvi u index-u jer ja nisam ama baš nikada, ikada vidio da su išta pozitivno napisali o istoj. Npr. za vrijeme zadnjih predsjedničkih izbora bilo je puno natpisa u index-u o bandićevoj posjeti poplavljenim područjima i da daje zagrebačke novce za pomoć tim kučanstvima. A istovremeno nitko se nije sjetio napisati da je crkva odnosno caritas cijelo vrijeme prevozio hranu do odsječenih područja. I to je nešto što je van "nadležnosti" crkve.
I to je licemjerje jer namjerno takve stvari prešučuju a svakakav prljavi veš se namjerno pripisuje.