Kad već znate koliko dobiva HNS daj nam povedajte koliko dobiva DC?

15% samostalno na izvanrednim izborima 2006. Što HNS nikad neće dostići.
Da vam nije bilo Vesne, a prije toga Brdeka, nikad vi ne bi vidjeli vlast u Gorici. Više je i nećete vidjeti.
Živijo DC !!!!!!!!!
Ajmo svi na izvanredne izbore za GV i dajte prosim vas, svoj glas DC (tko god da se tako zove). Dajte ljudima poleta da shvate da su završili i da se s njima svršilo. Ali očito spadaju u one koji čak niti na svojim gre3škama ne uče (kam tek na tuđima), pa ih ZNA SE mora još jednom pogaziti i poniziti da ne kažem ugasiti plamen.
Ovo se zove zadnji trzaj. Živijo DC i Vesna ŠO!!!!!!!!
Problemi sa živčekima?
DC nije velika stranka kao HDZ ili SDP. Ali bar ima kvalitetne, školovane ljude koji nešto znače i u politici i u svojoj struci.
Kaj ima HNS? Jednog prodavača magle sa srednjom stručnom spremom i grupicu pacijenata koji ga fanatično slijede.
Da imate pravo, samo je razlika u tome da ta skupina pacijenata živi od svoga rada i pod svojim krovom za razliku od Zelenike koja se toliko naradila i toliko je stručna da i dan danas korsiti gradski stan po mizernoj cijeni najma, koji ti pacijenti ne koriste i ne žive u njemu. Pozdrav Zeleniki, pacijenti će i dalje raditi kako bi pokrivali troškove njenog stanovanja u gradskom stanu.
A vidi čuda božjega ima Zelenika i kuću u Zagrebu u kojoj živi ćerka, pa za kaj ne bi mogla koristiti gradski stan.
E a kada govorimo o stručnosti VŠO je pravnica? Da mislim da je, pa mene zanima kako to da joj je politika važnija od struke ako pogledamo kako danas u Hrvatskoj pravnici, odvjetnici imaju posla i rade punom parom, zarađuju dobro, bi mi mogli dati odgovor a koliko je to dugo VŠO radila u svom životu kao pravnica?
Uz to mene se čini da ta skupina pacijentov može dignute glave proći goričkom šetnicom, za razliku od Zelenike i te ekipe stručno uzdignutih prodavača sebe samih i ubijanja moralnih vrijednosti, etike, odgovornosti, srozavanja vjere u politiku i javno djelovanje.
Uz to zanimljivo će mi biti videti i čuti kako će Zelenika da se sdruži sa Antišom, ak se zna da je Antiša nestašan dečko, može biti da je Zelenika toliko stručna da će da promeni Antišu, neznam, ali biti će svakako zanimljivo.