Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219108 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

shaka zulu

• Gost
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #285 : Lipanj 02, 2010, 10:27:54 poslijepodne »
kako je žurno veleštovani i nadasve čašćen predsjednik Gradskog vijeća sazvao sjednicu možete vidjeti u linku!
Sramota, GBR je teški foteljaš! nema podršku većine u gradskom vijeću a do zadnjeg dana se bori za fotelju! Toliko o poštenju, demokraciji, i svemu ostalom o čem bajaju plemenita, josip joža, kuntakinte itd....
http://www.gorica.hr/2010/06/obavijest-o-odrzavanju-9-sjednice-gradskog-vijeca-grada-velike-gorice-2/#more-4373

Kaj ne štima?
"Dejstvujem po zakonu."

Kulko je "pazaril" od svega stolca?

acer1

• Gost
« Odgovori #286 : Lipanj 02, 2010, 10:29:38 poslijepodne »
Ok u jednom postu hvalite gospođu direktoricu VG Poduzetničkoga centra, a onda ju zamjenite s Grubišićom.
Dali je to neka pogreška ili ste samo neupućeni u odluke rukovodstva stranke?

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #287 : Lipanj 02, 2010, 10:30:08 poslijepodne »
a štel bi reči dadiju da ne razmem kak vu vaše škole vam je teško navčiti pravilnike i zakone , e pa sad mi je malo bole jasnije , zato je naš gradonočelnik studeral defektologiju , nikak nemre zaklučiti kak funkcioneraju polutke vu mozgu odnosno tera prima a tera šele informacije , pa mi je sad razumlivije kak je valda njegva desna polutka kak i desnom centru zakržlala pa nikak nemreju navčiti i proučiti zakone poterima se vlast obdržava.

Ma to opče ni bitno.
Bit je f tem da ni skuplal krave po Krajine kak Picula.Zajnega je Picula Rambo!!!
Dole Picula!!!

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #288 : Lipanj 02, 2010, 10:36:36 poslijepodne »
Ponovno pitam tko si ima u ovoj zemlji uzeti za pravo da te zakone ne poštuje?

Onaj do je na vlaste.

acer1

• Gost
« Odgovori #289 : Lipanj 02, 2010, 10:38:14 poslijepodne »
Bravo Kunta to ste dobro rekli.
Kadija tuži, kadija sudi

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #290 : Lipanj 02, 2010, 10:48:11 poslijepodne »
Ok u jednom postu hvalite gospođu direktoricu VG Poduzetničkoga centra, a onda ju zamjenite s Grubišićom.
Dali je to neka pogreška ili ste samo neupućeni u odluke rukovodstva stranke?

acer da prevedm na engleski ponovno?

http://hns-vg.com/

Smijenjena nezakonito postavljena direktorica VG Poduzetničkoga centra

Jučer su održane sjednice Skupštine svih pet komunalnih poduzeća u vlasništvu Grada Velike Gorice. Samo na Skupštinu VG Poduzetničkoga centra odazvala se i nedavno imenovana direktorica Sanda Kulić Makar, koju je 20. svibnja na tu dužnost postavio velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić, nakon što je pod pritiskom smijenio dotadašnju direktoricu Mirelu Schreiber. Obzirom da je Barišić to imenovanje izvršio smišljeno nezakonito jer je znao da je Gradsko vijeće sukladno Zakonu o lokalnoj samoupravi te odlukama Ustavnoga suda i  Ministarstva uprave imenovalo zakonitu Skupštinu svih trgovačkih društava u vlasništvu Grada, protiv njega će biti podnesena kaznena prijava za zlouporabu položaja i ovlasti a Sanda Kulić Makar je smijenjena s dužnosti direktorice. Ona inače uopće nije zasnovala radni odnos u VG Poduzetničkome centru u kojemu je primopredaju izvršila prošloga petka jer je stalno zaposlena (na 4 sata, zbog porodiljskoga dopusta) u gradskoj upravi na mjestu pročelnice Upravnoga odjela za opće poslove.

Opširnije... 

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #291 : Lipanj 02, 2010, 11:00:49 poslijepodne »
Ili da je u redu da Velika Gorica bude "divlji zapad" po volji nekog "šerifa", čiji su zakoni jedini i mjerodavni kako on odluči.

Ova ti je bola od one z "kaubojem"...  ;)  ;D

Moj prilog teme (i krumper je prilog)...

THE WILD BUNCH: One of the best westerns ever made!
3.45" - Picula - VŠO

acer1

• Gost
« Odgovori #292 : Lipanj 02, 2010, 11:40:03 poslijepodne »
O bože ja ga krstim on prdi.
Po čemu ste vi to shvatili da je idealan izbor baš Grubišić?

Offline ulysses

• Iskusni član
« Odgovori #293 : Lipanj 03, 2010, 06:35:23 poslijepodne »
Kad već znate koliko dobiva HNS daj nam povedajte koliko dobiva DC? ^-^ ^-^

15% samostalno na izvanrednim izborima 2006. Što HNS nikad neće dostići.

Da vam nije bilo Vesne, a prije toga Brdeka, nikad vi ne bi vidjeli vlast u Gorici. Više je i nećete vidjeti.

Živijo DC !!!!!!!!!
Ajmo svi na izvanredne izbore za GV i dajte prosim vas, svoj glas DC (tko god da se tako zove). Dajte ljudima poleta da shvate da su završili i da se s njima svršilo. Ali očito spadaju u one koji čak niti na svojim gre3škama ne uče (kam tek na tuđima), pa ih ZNA SE mora još jednom pogaziti i poniziti da ne kažem ugasiti plamen.

Ovo se zove zadnji trzaj. Živijo DC i Vesna ŠO!!!!!!!!

Problemi sa živčekima?

DC nije velika stranka kao HDZ ili SDP. Ali bar ima kvalitetne, školovane ljude koji nešto znače i u politici i u svojoj struci.

Kaj ima HNS? Jednog prodavača magle sa srednjom stručnom spremom i grupicu pacijenata koji ga fanatično slijede.

acer1

• Gost
« Odgovori #294 : Lipanj 03, 2010, 06:42:32 poslijepodne »
Bravo ulysses ovo ste vrlo dobro rekli

"Prodavač, rajo, prodavač"

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #295 : Lipanj 03, 2010, 08:22:37 poslijepodne »
Kad već znate koliko dobiva HNS daj nam povedajte koliko dobiva DC? ^-^ ^-^

15% samostalno na izvanrednim izborima 2006. Što HNS nikad neće dostići.

Da vam nije bilo Vesne, a prije toga Brdeka, nikad vi ne bi vidjeli vlast u Gorici. Više je i nećete vidjeti.

Živijo DC !!!!!!!!!
Ajmo svi na izvanredne izbore za GV i dajte prosim vas, svoj glas DC (tko god da se tako zove). Dajte ljudima poleta da shvate da su završili i da se s njima svršilo. Ali očito spadaju u one koji čak niti na svojim gre3škama ne uče (kam tek na tuđima), pa ih ZNA SE mora još jednom pogaziti i poniziti da ne kažem ugasiti plamen.

Ovo se zove zadnji trzaj. Živijo DC i Vesna ŠO!!!!!!!!

Problemi sa živčekima?

DC nije velika stranka kao HDZ ili SDP. Ali bar ima kvalitetne, školovane ljude koji nešto znače i u politici i u svojoj struci.

Kaj ima HNS? Jednog prodavača magle sa srednjom stručnom spremom i grupicu pacijenata koji ga fanatično slijede.

Da imate pravo, samo je razlika u tome da ta skupina pacijenata živi od svoga rada i pod svojim krovom za razliku od Zelenike koja se toliko naradila i toliko je stručna da i dan danas korsiti gradski stan po mizernoj cijeni najma, koji ti pacijenti ne koriste i ne žive u njemu. Pozdrav Zeleniki, pacijenti će i dalje raditi kako bi pokrivali troškove njenog stanovanja u gradskom stanu.
A vidi čuda božjega ima Zelenika i kuću u Zagrebu u kojoj živi ćerka, pa za kaj ne bi mogla koristiti gradski stan.
E a kada govorimo o stručnosti VŠO je pravnica? Da mislim da je, pa mene zanima kako to da joj je politika važnija od struke ako pogledamo kako danas u Hrvatskoj pravnici, odvjetnici imaju posla i rade punom parom, zarađuju dobro, bi mi mogli dati odgovor a koliko je to dugo VŠO radila u svom životu kao pravnica?
Uz to mene se čini da ta skupina pacijentov može dignute glave proći goričkom šetnicom, za razliku od Zelenike i te ekipe stručno uzdignutih prodavača sebe samih i ubijanja moralnih vrijednosti, etike, odgovornosti, srozavanja vjere u politiku i javno djelovanje.
Uz to zanimljivo će mi biti videti i čuti kako će Zelenika da se sdruži sa Antišom, ak se zna da je Antiša nestašan dečko, može biti da je Zelenika toliko stručna da će da promeni Antišu, neznam, ali biti će svakako zanimljivo.

acer1

• Gost
« Odgovori #296 : Lipanj 03, 2010, 10:13:57 poslijepodne »
Ovo si dobro sve rekao samo što nisi počistio u svom dvorištu.
Daj ti nama reci što je Beus radio u životu?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #297 : Lipanj 03, 2010, 10:37:12 poslijepodne »
Ovo si dobro sve rekao samo što nisi počistio u svom dvorištu.
Daj ti nama reci što je Beus radio u životu?

acer moje dvorište je čisto, jedino iskreno nisam travu pokosio, ubi me ova kiša a zaželio sam se kosilice i košnje trave, uživanja u pokošenom dvorištu, mirisu pokošene trave, uz čašu pivice na terasi . ;)
a o Beusu pa uživajte:
(imate i broj telefona u Saboru, možete ga i nazvati i pitati osobno)

http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2314
http://zaklada.civilnodrustvo.hr/category/101/subcategory/115/1243

http://www.savjest.com/zivotopis.php?zivotopis=beus-richembergh-goran&s_zivotopisi_osoba_id=3413

« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2010, 10:47:50 poslijepodne JosipJoža »

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #298 : Lipanj 03, 2010, 10:47:00 poslijepodne »
dadi jel Vi to želite mene i građane Velike Gorice ubediti da ne treba poštivati zakone?
Ili da je u redu da Velika Gorica bude "divlji zapad" po volji nekog "šerifa", čiji su zakoni jedini i mjerodavni kako on odluči.
Ili da građani Velike Gorice sutra već prestanu plaćati svoje zakonske obveze?

Molim Vas da meni i građanima Velike Gorice pojasnite decidirano Vašu poruku koju ste odaslali u ovom svom zadnjem postu.

Ubediti?

Eh, te riječi odgovaraju onome čimu se vaši visokopozicionirani HNS-ovci diče - jugoslavenstvom! Mile Grubišić - neopredjeljeni, jugoslaven!

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #299 : Lipanj 03, 2010, 10:56:09 poslijepodne »
dadi jel Vi to želite mene i građane Velike Gorice ubediti da ne treba poštivati zakone?
Ili da građani Velike Gorice sutra već prestanu plaćati svoje zakonske obveze?

Molim Vas da meni i građanima Velike Gorice pojasnite decidirano Vašu poruku koju ste odaslali u ovom svom zadnjem postu.

Ne, ja samo želim reći da je ono na kaj se svela gorička politika, prepucavanje i stiskanje kaznenih prijava Tvrdim da nemate pojma za kaj ste sve podigli kaznenu prijavu. Posljednja je ona koju će VFK podići kao predsjednica skupštine trgovačkih društava protiv gradonačelnika zbog navodno nelegalno imenovane direktorice poduzetničkog centra. Jedino mi nije jasno zakaj ste onda smjenjivali nekog tko je nelegalno imenovan, tj. zakaj niste uložili žalbu na trgovački sud, koji bi ako je nelegalno imenovao, žalbu uvažio pa bi vaša mirela i dalje bila direktorica. Ovako je smješno ispada da kričite zbog sebe, jer ste smjenili nekog nelegalno imenovanog, i imenovali svog Mileta koji sigurno svojim radnim iskustvom i školom nije niti do gležnja Mireli., a ona je poslovala s minusom i bila loša.