muhice, naravno da je svaki čovjek prije svega kao čovjek, član vrijedan pažnje, vjerujem da su se javili VFK i željeli snjom "normalno" razgovarati da bi ih primila i razgovarala s njima u suprotno me nemožete uvjeriti.
Što zači "normalno"?
Ovo što se činilo i čini nije po meni "normalno", takav pristup, dizanja na potenciju, medija, javnosti, javni atak na bivšu stranku, nije li to muhice manipuliranje? Kao što i ovdje javno manipulirate oko SDP, umjesto da ste otišli u stranku i riješili to tamo "u četiri oka" i ne opterećivali sve nas ovdje sa Vašim problemima.
Nekome, Vama je jako stalo da manipulirate i da pokušate oslabiti SDP, po narudžbi, nalogu, želji, nije teško ni pogoditi koga, Vi najbolje znadete, to i pokazujete cijelo vrijeme i ovdje na forumu, kada Vas se pročita između redaka.

I što ste očekivali da će u takvoj situaciji koju stalno provocirate i potičete VFK i SDP primiti Vas, pa zašto bi Vas primila, jeste li to zaslužili svojim postupcima?
Kada je i Zoran Žic u pitanju, njegov izbor, nije prošao i to je normalno, njegovo vrijeme je tek moglo doći, političar mora biti i mudar i strpljiv i smiren, je li to mladi Žic? Očito nije, a pokazao je i pravi karakter, nije prošao i sada mogu raditi protiv SDP-a.
I ne samo raditi protiv SDP, nego sada prelaziti u DC, politički mudra odluka nema što, vjerodostojna do boli, birači inače vole politčare, posebno one koji mijenjaju dres svako malo, po potrebi i osobnom interesu.
Ali u konačnici nije to moj problem nego samo moje razmišljanje.