Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219076 )

0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.

plemenitashica

• Gost
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #135 : Svibanj 21, 2010, 01:45:07 poslijepodne »
...bolje bi Vam bilo da organizirate inicijativu za prikupljanje pomoći za liječenje bjesnoće ……...
Vi ste se stvarno poistovjetili sa novom „šeficom“. I ona priča takve rečenice, čitam jučer u večernjaku.
Ona se isfurava da je napadaju politički karijeristi i žmukleri? Daj me nemoj!! A ona je kaj? Politički podobna osoba od riječi, osoba kojoj se može i  treba vjerovati, naročito kad se vrijeme (klima) promijeni. A joj…. Hihihihihihihihihih

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #136 : Svibanj 21, 2010, 01:45:55 poslijepodne »

Dej mene mladomu i bedastomu napiši do je v te Drinčove skupščine...

Ovo i mene jako zanima.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #137 : Svibanj 21, 2010, 01:50:02 poslijepodne »
Ključna rečenica. Iako nije u svim slučajevima tako, ali ZNA SE kod koga je uvijek;))  i isključivo.

Da.

Kod SVIH!

Ne postoje takve stranke u Hrvatskoj koje bi odudarale od takvog načina rada i od takvog mentaliteta. Objašnjenje je vrlo jednostavno i logično.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #138 : Svibanj 21, 2010, 01:51:14 poslijepodne »

Gradsko vijeće se saziva jednom mjesečno?
Dogradonačelnik je bio u prošlom mandatu i imao je iste funkcije kao i sada……..

Želite li reći da se sjednice GV održavaju češće od 1 mj? Čak niti toliko. Htjedoh reći da to nije posao koji mu oduzima većinu dnevnog vremena, isto kao i članstvo u odborima ili povjerenstvima.

Da, znam (zamislite, čak i znam) da je bio dogradonačelnik, ali u prošlom sazivu kada nije bio predsjednik GV, a sad nije dogradonačelnik i sad je predsjednik GV. Nemate razloga mu sve to „gurati“ na leđa jer se radi o različitim vremenskim periodima. Dajte se odlučite ili je dogradonačelnik ili je predsjednik GV.
Gdje smo, najčešće u prosšlosti što se vas tiče, zar ne?  ???

Vidim da ste slični kao VFK……

Bilo je već razmišljanja da se budem išla preimenovati u Vesna. :) :) :) :)

Poznajem GBR i nemojte omaložavati njegov rad i zalagagnje…….

Kak ste prozirni. Kod vas prevladava krilatica: zavadi pa vladaj?   :P :P :P
Prevazišla (koja je hrv. riječ – preskočila?) sam te vrste omalovažavanja i destrukcije.
« Zadnja izmjena: Svibanj 21, 2010, 01:53:16 poslijepodne plemenitašica »

amarkulin

• Gost
« Odgovori #139 : Svibanj 21, 2010, 03:50:44 poslijepodne »
Prevazišla (koja je hrv. riječ – preskočila?)
Nadrasla.

sused

• Gost
« Odgovori #140 : Svibanj 21, 2010, 04:58:05 poslijepodne »
Draga plemenitašice čekam vaš odgovor koji ste mi obećali napisati vezano uz kukuriku koaliciju.
Ili i Vi obećavate, a ne izvršavate? ??? ??? ???

acer1

• Gost
« Odgovori #141 : Svibanj 21, 2010, 06:24:24 poslijepodne »
Draga plemenitašice čekam vaš odgovor koji ste mi obećali napisati vezano uz kukuriku koaliciju.

Koja je to koalicija?

sused

• Gost
« Odgovori #142 : Svibanj 22, 2010, 09:27:56 prijepodne »

Koja je to koalicija?

tzv. "KUKURIKU" koalicija nazvana je zbog, mislim restorana gdje su se našli šefovi oporbenih stranaka SDP, HNS i IDS i dogovorili koaliciju na državnoj razini.

Nitko od njih nije želio DC u toj koaliciji, a sada se bune što je DC potpisao suradnju sa HDZ-om.
Čista je glupost što se sad bune...

acer1

• Gost
« Odgovori #143 : Svibanj 22, 2010, 11:55:17 prijepodne »
DC je ionako HDZ light, a i nisu baš ali ama baš ništa korisno napravili u goričkoj politici

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #144 : Svibanj 22, 2010, 12:57:29 poslijepodne »

HDZ traži sazivanje sjednice Vijeća
21.05.2010. Aktualno 
Jesu li HNS-u i SDP-u važnije fotelje od budućnosti Velike Gorice, pita se gorički HDZ-u u priopćenju koje je stiglo u našu redakciju. Više do trećine vijećnika iz redova dosadašnje koalcije HDZ-HSS-HSP i HSU-a, kako stoji u priopćenju, te pridruženi DC, predali su zahtijev za sazivanje sjednice Gradskog vijeća, predlažući termin 2. lipnja. Naime, do sredine lipnja Vijeće mora izglasati odluke bitne za funkcioniranje Gradske uprave, kažu u HDZ-u, među kojima su i polugodišnji obračun proračuna ili pak Odluke o plaćama gradskih dužnosnika koje po zakonu moraju biti izglasane do 11 lipnja.

HDZ: Beus se bori za fotelju
HDZ se poziva na napise u medijima prema kojima, “ predsjednik Vijeća Goran Beus Richembergh, najavljuje kako će sjednica biti održana tek krajem srpnja, jer se boji gubljenja većine u Gradskom vijeću, pa ovim putem želimo upozoriti javnost na njegovu borbu za vlastitu fotelju“-kaže se u priopćenju Gradske organizacije HDZ-a.   

Beus: HDZ priča neistine

„Priopćenje HDZ-a vrvi insinuacijama i netočnostima“- odgovorio je na optužbe HDZ-a  predsjednik Gradskog vijeća, Goran Beus Richembergh. Vijeće će se, dodaje, držati pravila utvrđenih Zakonom i Poslovnikom Grada, a  krize vlasti i eventualnih izbora, kaže Beus, Goričani se ne trebaju bojati.
http://www.rvg.hr/index.php?id=2996

acer1

• Gost
« Odgovori #145 : Svibanj 22, 2010, 02:11:09 poslijepodne »
Jedna vrlo aktualna pjesmica

Sanader & Rokeri s Moravu - Svi smo dužni

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #146 : Svibanj 22, 2010, 02:23:02 poslijepodne »
I kaj sada?
Oce biti ili ne sjednica gradskog vijeca? Jel treba biti ili ne? Kaj vele ovi znalci na forumu?

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #147 : Svibanj 22, 2010, 06:12:16 poslijepodne »
HDZ-u u priopćenju koje je stiglo u našu redakciju

To si lepo primetil njubi;Janton više ne naziva presice nek samo pošele rvgu na postupajne.

acer1

• Gost
« Odgovori #148 : Svibanj 22, 2010, 11:06:59 poslijepodne »
Ako je sudit prema zakonu o lokalnoj samoupravi, mislim da to nije upitno jer gradnoačelnik može sazvati sjednicu GV ako ju ne sazove predsjednik vijeća.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #149 : Svibanj 22, 2010, 11:26:23 poslijepodne »
Ni tu više kaj za povedati,ak je večina za,a večinu imaju,saki inat je kontraproduktiven.Sad napraviti ono kaj si ti rekel i to je to.

Suzana Jovanovic - Plavusa