Pa nije gradonačelnik Supermen
He..vidim da ipak postoje nedoumice..niste sigurni je li???...HM MOŽDA I JE.....
Ma kaj da vam velim kakve me brige muče,

, sva sam u dvojbama glede MI glista, kaj to još niste skužili.
Ne znam kak da im se pridružim, bi i ja rado mislila da Supermeni postoje, kao što i vi mislite, svako malo vam je drugi.
........ nego ne potpisuješ li ti peticiju za onu famoznu AUTOBUSNU liniju kroz Goricu...??'...
Vidim da ne čitate kaj pišem. Nemate vremena?
http://www.forumgorica.com/grad-velika-gorica/(zet-hz-)-vg/msg16835/#newBus - kružna linija
......bolje bi Vam bilo da organizirate inicijativu za prikupljanje pomoći za liječenje bjesnoće Gorana Beusa Richemberga.
VŠO je nemoralno, (a to se u narodu veli kurvinski)
porekla svoju riječ i svoj potpis. Ona nije pregovarala pa se odlučila za bolje, ona je davno prije izbora potpisala da želi u Koaliciju sa SDP i HSLS. I sad je prebjegla skupa sa svoja još 2 vijećnika. Dakle, ovo nije lobiranje za nekoga kao što je to po vašim riječima činio GBR, nego je čisti prikaz nemorala.
A kaj je GBR vama nudio mjesto u NO kad to znate?
A GBR i bjesnoća – kaj vam je. Još lani sam u jednom od mojih tekstova komentirala kak je zasigurno na nekim opijatima jer ostati trezven, smiren i pristojan s ovakvom bagrom s kojom ima posla, to nemre običan čovjek.
A da ga poznajete znali bi da je nasmijan, vedar, pristojan, druželjubiv, stoji svima na pomoć, pa čak i vama.
Dodatak:
Znam i zašto je GBR takav - iza svakog uspješnog muškarca stoji još uspješnija žena.
Edit: dodatak