Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219128 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

acer1

• Gost
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #90 : Svibanj 17, 2010, 07:09:43 poslijepodne »
Kunić je ostao na radnom mjestu, Zlata Filipović isto Zelenika u svom stanu na kojeg u pravilu ne polaže pravo, i slično.

Kaj nije Zalata Filipović izabrana na natječaju, pa su je na mjestu zadržali i HDZ i SDP i koalicije i sada ponovo HDZ jer bo im je dobro imati nekoga tko zna delati.  :-\

PA svi su izabrani na natječaju ali igrom slučaja svi iz HDZ-a i  DC-a,  Po čemu to Zlata dobro radi svoj posao? Jesmo li vidjeli nekog drugog osim nje ?
ona je političkom odlukom dobila posao isto kao i Kunić i kao svi pročelnici u gradskoj upravi. Recite mi molim Vas koliko se to poljoprivredna proizvodnja unaprijedlia otkad je ona na čelu Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu? Jel je možda pokrenula projekt Hladnjače koja je toliko nepohodna za proizvodnji voća i povrća u VG?
Recite i jedan konkretan korak kojeg je upravo Zlatav Filipović napravila a da je javnosti poznat?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #91 : Svibanj 17, 2010, 08:13:13 poslijepodne »
Dragi moji kako bilo da bilo napravljen je pritisak i na Zlatu i na Kunića, koji se ignoriraju već duže vrijeme od strane gradonačelnika, pritisci su bili veliki, s jedne strane, s druge strane VŠO je trebala riješiti svoj status i uzdizanje iz političkog mrtvila što je jedino mogla ovakvim načinom to učiniti, te spasiti svoje pozicionirane ljude koji su trenutno unutra, te vjerojatno dobiti prema najnovijim informacijama i još dva direktorska mjesta, dakle napravljena je velika trgovina i rekao bi veća od one u slučaju Brdek.

Jedina od vodećih DC-ovaca, koja ima čisti obraz je zasigurno gđ.Vesna Marijetić, najsposobnija i najčasnija DC-ovka koja je to sve osjetila i napustila i GV te svoje mjesto prepustila drugom članu DC, dakle gđ.Marijetić moj naklon Vama kao osobi i kao političaru, molim Vas samo da ne posustanete i da nastavite svoje političko djelovanje na bilo koji način jer Velika Gorica i Turopolje trebaju časne i poštene političare i ljude koji će politiku shvaćati časno.

Ako ste imali prilike gledati OTV i naručenu VŠO, s ponovno naručenim pitanjima, emisija koja treba napraviti uvod u ustoličenje VŠO na ministarsku poziciju po odlasku sadašnjeg ministra.
VŠO brani spin koji je bačen o kolapsu Grada ukoliko dođe do preuzimanja GV gradskih tvrtki, vidi čuda božjeg, nije se kolaps dogodio ni kada je gradonačelnik protuzakonito preuzeo gradske tvrtke ali će se dogoditi ukoliko GV zakonito preuzme gradske tvrtke. Čudo božje, spasioci Velike Gorice i Turopolja gdi ste Vi bili svih ovih godina dok je Grad i Turopolje bili u "kolapsu"?

Sa knedlom u grlu je VŠO govorila o zakonu kao pravnica, koji je tu jasan i neprikosnoven, a mora govoriti sada i ona o tobožnjem kolapsu, kao i o priopćenju HNS, spominjući HNS s velikom knedlom u grlu ali ne zbog HNS nego zbog toga što mora lagati i iznositi neistine a vidi se da nezna što bi kazala, muc,muc,muc.

Eto sada se i ona može hvalisati kao i naš Draž kako je imala gostovanje na OTV (čija je ono OTV kuća u čijem vlasništvu?)
Voditelj emisije je nadmašio i Vesnu Kljajić. ^-^

Mene se čini da je i poslije ove emisije na OTV sve mnogo jasnije.

Offline mrčivoje

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #92 : Svibanj 17, 2010, 08:46:18 poslijepodne »
druže joža svaka ti je na mestu. kaka su vremena došla morećemo u šumu ko 41. dosta je ovog terora.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #93 : Svibanj 17, 2010, 09:05:33 poslijepodne »
Dobrodošli mrčivoje.

Neki su u šumi izgleda stalno, pa se najenput samo pojave. Drugovi? Hm......pa ne bi baš išlo.

Offline mrčivoje

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #94 : Svibanj 17, 2010, 09:15:56 poslijepodne »
Dobrodošli mrčivoje.

Neki su u šumi izgleda stalno, pa se najenput samo pojave. Drugovi? Hm......pa ne bi baš išlo.

hvala joža. odma se vidi kultura. svaka čas.

a svi kažu da smo mi komunisti seljačine, čobani i opančari. a ja im kažem vidite drugove beusa i jožu. po ponašanju prava gospoda al u srcu pravi drugovi.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #95 : Svibanj 17, 2010, 09:20:37 poslijepodne »
Dobrodošli mrčivoje.

hvala joža. odma se vidi kultura. svaka čas.

a svi kažu da smo mi komunisti seljačine, čobani i opančari. a ja im kažem vidite drugove beusa i jožu. po ponašanju prava gospoda al u srcu pravi drugovi.

kak zatražite, tak i dobite. ;)
Pokušaj propao, ajmo ispočetka. ^-^

« Zadnja izmjena: Svibanj 17, 2010, 09:22:14 poslijepodne JosipJoža »

Offline mrčivoje

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #96 : Svibanj 17, 2010, 09:25:25 poslijepodne »
joža vi ste opasan filosof. vidite da nisam od veliki škola pa me malo zajebajete. neka ne ljutim se.

acer1

• Gost
« Odgovori #97 : Svibanj 17, 2010, 09:35:13 poslijepodne »

Dok je bilo komunista bilo je i smijeha.
Za vrijeme našeg Tita fukara je bila u zatvorima. A danas fukara gospoda. Nekad je biti pripadnik radničke klase bila ćast a danas privilegija malobrojnih jer nema radnih mjesta.
Evo toliko o ismijavanju komunista. 

Offline mrčivoje

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #98 : Svibanj 17, 2010, 09:42:36 poslijepodne »

Dok je bilo komunista bilo je i smijeha.
Za vrijeme našeg Tita fukara je bila u zatvorima. A danas fukara gospoda. Nekad je biti pripadnik radničke klase bila ćast a danas privilegija malobrojnih jer nema radnih mjesta.
Evo toliko o ismijavanju komunista. 

ej kad se samo setim golog otoka. uzmemo tamo nekog profesora, kontrarevolucionara, fukaru... svežemo mu ruke i noge pa ga bacimo u more. pišali smo od smeha. to su bila vremena.

acer1

• Gost
« Odgovori #99 : Svibanj 17, 2010, 09:59:55 poslijepodne »
ej kad se samo setim golog otoka. uzmemo tamo nekog profesora, kontrarevolucionara, fukaru... svežemo mu ruke i noge pa ga bacimo u more. pišali smo od smeha. to su bila vremena.

Bome jesu, a kao taj isti profesor robijao je zbog nacionalnog osjećaja, a on u biti običan terorista koji je nosao bombe u tašnama, a ostalih 99% sve okorijeli kriminalci ali su se početkom 90- tih prodavali za kvazi domoljube. kao robijali za Hrvatsku a u stvarnosti okoreli kriminalci.
I danad nakon 20 godina hrvatski narod javno poziva da se goli otok opet otvori jer nismo dobro odradili posa, većina tih s goljaka učlani se u HDZ i moreš mu soli na rep stvit.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #100 : Svibanj 17, 2010, 10:34:40 poslijepodne »
Sjeća li itko više se uopće TDS-a?

Kak ne!
HSP-Brdek
TDS-Vatavuk,vodovod -Žuži/Velkom,komada 1
Ne samo sečamo nek još navek nismo sanerali posledice.
A Šuki,4 pištolja?

Inetersantno da nam gradonačelnik servira  razlog prelaska VŠO na stranu HDZ-a  kolaps komunalnog sustava Grada Velike Gorice.
Dragi moj Draž i pticama je jasno da je priča o komunalnom kolapsu servirana javnosti, koja nije tako glupa kako Vi mislite da je.

Si siguren..?
Kulko lokalnoga medijskoga prostora zauzima Medija grupa+GT+gorica.hr ?
Dej nekomu dopoveč da nekaj ni tak kak HDz veli.
"Lolek&BolekPress" su zakelili VFK takovu tiketu da je malo fali do "lude babe".

acer1

• Gost
« Odgovori #101 : Svibanj 17, 2010, 10:37:07 poslijepodne »
"Lolek&BolekPress" su zakelili VFK takovu tiketu da je malo fali do "lude babe".

Ima nekaj u tome

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #102 : Svibanj 17, 2010, 10:47:26 poslijepodne »

Slažem se Kunta, što se tiče medijske blokade u Turopolju.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #103 : Svibanj 17, 2010, 11:29:41 poslijepodne »
GRADONAČELNIK DRAŽEN BARIŠIĆ: SVE PO ZAKONU!!! NASTAVAK
Na službenim stranicama Grada i u medijima kaže gradonačelnik Dražen Barišić: „Građani su mene izabrali i ja sam Skupština trgovačkih društava!“ 
Bilo jednom davno, bio jednom jedan kralj, pa kaže: „ L etat c moi!“

Iza Luja XIV, koji je sebe smatrao božjim namjesnikom na zemlji ( Kraljem sunca ), kao simbol njegove vladavine ostala je rečenica: Država to sam ja! 
Tako i  gradonačelnik Dražen Barišić ponavlja svoju mantru: Sve po zakonu! Mene su izabrali za gradonačelnika, ja sam Skupština! A kako to izgleda po zakonu Dražena Barišića govore akti:

Gradsko vijeće Grada Velike Gorice na sjednici 17. srpnja 2009. donosi Odluke  izmjeni odluka  osnivanju trgovačkih društava i imenuje skupštine, Dražen Barišić obustavlja od primjene tu odluku, iako se radi o pojedinačnom aktu, a zakon mu je dao ovlast obustaviti od primjene samo opće akte!
Gradsko vijeće na sjednici 28. srpnja 2009. donosi Statut Grada velike Gorice. U članku 31. nabrojene su nadležnosti Gradskog vijeća, a alineja 18 kaže da Gradsko vijeće odlučuje o sastavu skupština trgovačkih društava u kojima je Grad jedini vlasnik i određuje predstavnika Grada u trgovačkim društvima u kojima Grad nema sto posto uloga.
Dražen Barišić  obustavio je od primjene navedenu odredbu Statuta, a obustavio ju je i Ured državne uprave u Zagrebačkoj županiji na čelu s predstojnicom Katarinom Belec ( bila na listama HDZ-a na izborima za skupštinu Zagrebačke županije ). Iako joj je nadređeni Ministar još u rujnu prošle godine dostavio mišljenje prema kojem su predstavnička tijela nadležna za sastav skupština trgovačkih društava, nije mijenjala svoje rješenje o obustavi.

Ustavni sud je riješio agoniju pravne nesigurnosti 17. ožujka 2010. i stavio točku na i svojim obvezujućim stajalištem da je predstavničko tijelo nadležno za to pitanje i da gradonačelnici samim izborom za gradonačelnika ne mogu biti skupštine trgovačkih društava.
Da li je to dovoljno gradonačelniku Draženu Barišiću? Nije, on je zakon, on je Ustav!
Ministar uprave donosi Odluku i ukida kao neosnovanu Odluku Ureda državne uprave od 27. kolovoza 2009. kojom se obustavlja od primjene članak 31.stavak 1. alineja 18 Statuta Grada Velike Gorice, kojeg je Gradsko vijeće Grada Velike Gorice donijelo na sjednici održanoj dana 28. srpnja 2009. godine.

DAKLE, GRADSKO VIJEĆE GRADA VELIKE GORICE JE PO USTAVU, ZAKONU I STATUTU GRADA VELIKE GORICE NADLEŽNO ODLUČIVATI O SASTAVU SKUPŠTINA TRGOVAČKIH DRUŠTAVA!
Kako će sada Dražen Barišić  primijeniti zakon, a kako to radi HDZ, vidjet ćemo u slijedećem nastavku!
http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1274110179&archive=&start_from=&ucat=&

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #104 : Svibanj 17, 2010, 11:30:39 poslijepodne »
GRADONAČELNIK DRAŽEN BARIŠIĆ: SVE PO ZAKONU!!! NASTAVAK
Gradsko vijeća Grada Velike Gorice je na svojoj sjednici održanoj dana 29. travnja 2010. donijelo je na osnovi Ustava RH, zakona i Statuta Grada Velike Gorice odluku kojom je imenovalo Skupštinu trgovačkih društava u vlasništvu Grada Velike Gorice u sastavu:

Vesna Fabijančić Križanić, predsjednica

Tinno Picula, član

Ozren Robić, član

Goran Beus-Richembergh, član

Tajana Amšel Zelenika, članica i

Željko Fadljević, član

U ingerenciji Skupštine su nadležnosti predviđene Zakonom o trgovačkim društvima.
Gradonačelnik Dražen Barišić smatra da i dalje treba ostati Skupština trgovačkih društava iako Ustavni sud RH kaže kako je Gradsko vijeće nadležno reći tko je Skupština. Gradonačelnik Gradonačelnik kao mantru ponavlja iza svake svoje rečenice: „Radim po zakonu !“  To ja po zakonu po tumačenju Dražena Barišića! Kako on radi po zakonu, pokazuju i spin doktori, koji  u medijima uzbunjuju javnost naslovima „ Gorici prijeti komunalni kolaps !“ Straše se građani da javna poduzeća neće znati tko njima upravlja, pa neće biti košena trava, neće se odvoziti smeće… Tako to radi Dražen Barišić po zakonu i na stranicama Grada uzbunjuje javnost i obavještava javnost kako to on radi po zakonu.
SDP je odgovorna stranka, za razliku HDZ-ovog gradonačelnika, SDP poštuje i Ustav i zakon i svojim djelovanjem nikada neće prouzročiti kolaps Grada!
http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1274110396&archive=&start_from=&ucat=&

Tajana Amšel Zelenika, članica
Hmmmmm...

-

Odluka o ukidanju Odluke
http://www.sdpvg.org/news.php?subaction=showcomments&id=1274110815&archive=&start_from=&ucat=&