Ako se već bavi javnim poslom mora biti spremna i na to da će, pristrani novinari poput IPŠ i raznih Betyka kopati na razno razne načine da se nekog kompromitira.
Točno. Nije prvi puta da je se napada (čitali smo o tome ovdje na forumu), međutim ne vidim da je njoj to problem, tj nismo o tome čitali na forumu.
……….nisu pokušli da se na stup srama stavi osoba koju plaćaju građani ovog grada (Bety) reklamira HDZ koji ju ne postavio na tu funkciju i za to ne odgovara……..
Točno. Bilo je malo sitne prašinice, ali pravog pitanja ili još bolje odgovora nije bilo. No, da je ta žena kak ste rekli režimski čovjek to odavno znamo, osim valjda onih folkloraša na Lukavcu, oni i dalje budu Betiku pitali zakaj nije rekla….Kak bi rekla kad joj HDZ nije napisao kaj da reče.
No, nije kasno da se upita na aktualnom satu kaj ta žena radi, koga zastupa i kako obavještava građane o aktivnostima gradskog vijeća i gdje?
………..Barišić rekao da je primio nekoliko stotina građana i skoro sve mjesne odbore i sve ih "UREDNO SASLUŠAO", zašto nitko nije potegnuo pitanje ni na predsjedništvu ni na GO da se vijećnici SDP-a okome na gradonačelnika i upitaju ga dali je ostavio ijedan zahtjev od mjesnih odbora……..da dostavi na GV popis svih MO sa hodogramom sjednica da se vidi kako radi mjesna samouprava pod nejgovom vlasti?
Točno, vrlo točno.
samo treba iskoristiti svoje slabosti i krenuti.
S ovim se slažem i ne slažem (ovisno kak pročitam). Slabosti ima i previše, ali zašto SDP iskorištava slabosti, zašto ih ne pokuša popraviti, ukazati, glasno vikati, objaviti građanima. Zašto SDP misli da će samo na slabostima ovih dobiti (opet) povjerenje birača?
Ja bih radije da se sastavi elaborat kaj je Picula i prošlo GV ostavio u naslijeđe, kaj je od toga odrađeno, upropašteno, obećano pa neizvršeno. Pa VFK je pravnica, ima još pravnika u SDP, prosim, napravite bilancu ali s vašeg stajališta. Ili u dogovoru sa svojim koalicijskim parterima.
Ali nemojte misliti da ne treba raditi "ništa" i čekati da građani sami vide kako je sadašnja trojka vrlo rasipna, neučinkovita, kak troši novac na odvjetnike.
Čitajući tekst forumaša brzog i konačno na stranicama SDP, se „vidi“ da SDP radi. Drago mi je zbog toga. To treba donijeti pozitivan rezultat, a ne slabosti. One su tu i bez vas.

…..ali žao mi je što se nije iskoristilo da se prozove Barišića i kaže mu se u brk što ga ide glede nerada.
Pa nije kasno, To se uvijek stigne, kaj ne? Nadam se da i SDP i HNS razgovaraju na svojim predsjedništvima o tome. Ne očekujete valjda da mi forumaši znamo o tom neradu, pa da mi ukazjumo? Osim toga neke podatke sam pročitala baš ovdje na forumu.
I hvala vam zbog toga, i vama i brzom.
A Žic je sve servirao na tanjuru ali nitko da vidi šansu da se gradonačelnika rasteže ko žvakaću po medijima.
Da, ali na krivom mjestu i na krivi način. Zar ne?
Da me ne bi netko krivo shvatio, niti branim VFK, niti imam išta protiv Žica. Gledam, čitam i donosim svoje zaključke, ali ne s namjerom da se vi SDP-ovci uvrijedite.Usput - ovdje se govori o lokalnoj politici, a tema je sasvim druga. Zašto se niste vi SDP-ovci o tome raspisali, pa da čujemo kaj mislite o potpori vaše predsjednice nekom drugom kandidatu, a ne njenom dojučerašnjem kolegi vijećniku?