Kada su mnogi na ovom forumu pisali i ukazivali na ovo što je uslijedilo, dadi se čudio i bio svadljivac s obrambenim mišljenjem, gle čuda "kak je maca došla na vratanca". Čuda se ipak događaju. 
Nikad nije kasno da se ljubi strasno....... 
a kaj ćeš jaguar! sem i mja progledal

! kak je iše onaj vic o malom ivici i mačićima!
Uvijek sam pokušaval biti realan i sagledavati kaj bi bilo dobro za grad!
Sigurno kohabitacija nije rješenje, kak ni u zagrebu! No sad ti ispada da je barišić u kohabitaciji sa svima!
I HNS je jučer izrazil zabrinutost sa stanjem stvari! No možda ne iz pobuda da pomogne gradonačelniku nego još više istakne njegovu nesposobnost i nemoć!
No sve je to jedna ružna slika ljudi (pojedinaca) prevelikog ega pa osobnu netrpeljivost prenose na grad i gradske financije!
s druge strane aad ispada da su hdz i barišić bolje funkcionirali kad su bili u kohabitaciji jer su se držali skup!
sad kad je HDZ očito izigrao sporazum s DC-om, i njih marginalizirao dolazi u pitanje njihova međusobna suradnja!
no barišić je tu u prednosti! nemre ga smjeniti nitko osim referenduma, iako sam jutros čul da mu spominju i nekakvu financijsku odgovornost zbog koje bi navodno mogel ogovarati. noi koliko znam jedino pravomoćno osueđen gradonačelnik biva smjenjen. Primjer je čehok kojeg nisu smjenili neg je dal ostavku!
Sve skupa ne ponovilo se!
mislim da svi trebaju stat pred ogledalo i dogovorit se sami sa sobom da nisu na funkcijama zato jer su lepi, već zato što ih je narod izabral, pa zbog toga moraju uspostaviti minimum razgovora i dogovora vezanog uz političke odluke!
Niti gradsko vijeće može bez gradonačelnika, a još manje gradonačelnik može sam bez gradskog vijeća! zato kao u svakom poslu treba vrijediti Služba je služba, a družba je družba!