Pazite dadi, jer lupetate toliko gluposti da to ni stočna vaga nemože izvagati, idemo redom:
Prozivate nas kao HNS-ove poslušnike, nas koji komentiramo i podržavamo lijevu koaliciju, a što ste to VI? Čiji ste Vi poslušnik? Možda Vas upravo mi financiramo, da mi građani Velike Gorice.?
Po čemu je to GBR foteljaš? Ako kao trenutni predsjednik poštuje zakon, statut Grada i poslovnik GV, za razliku uo „tvojih“ koji rade „sve po zakonu“.
Drugo, tražeći nove Izbore, opravdano, neznamo niti tko će pobijediti, kao ni to tko će biti novi predsjednik GV, jel tako? Dakle lupetaš.
Moš misliti? DC-ovci su nešto trpili, VŠO koja uopće nije sudjelovala u političkom životu VG, kao što ni ne živi.
Kunić bi malo piškio malo kakio, kako bi sačuvao svoju fotelju, koju uspješno čuva godinama, kao i neki drugi na koje je vršen pritisak od strane te Vaše „većine“ da su plakali, suze lili, znaju se ti koji su to, prepoznaće se.
Zelenika bi malo zadržala još gradski stan, dok građani Velike Gorice mukotrpno rade kako bi sebi i svojojobitelji obezbijedili krov nad glavom, bez obzira što Zelenika ima kuću u Zagrebu, uživam u ljubavi Antiše i Zelenike, sapunica, fućkaj one meksičke.
jel Vi zaista milsite da smo mi, građani glupi? Građani prate, koliko je do prije odluke DC da prijeđe HDZ-u Kunić bio pritiskan i koliko je bio prisutan kao pročelnik na javnim mjestima sa Gradonačelnikom? Koliko gđ.Zlata Filipović kao resorna pročelnica? Koliko je ta ista žena suza prolila pred svjedocima?
Da , dadi to su razlozi a o VŠO neću ni trošiti tipkovnicu, nije vrijedna toga.
Da spočitavate mu stalno Diplomu, istina i bog nije je kupio kao mnogi Vaši. dadi jel Vi stvarni mislite da su pametni, pošteni i moralni ljudi samo oni koji su završili fakultet i imaju diplomu? (unaprijed se ispričavam svim ljudima koji su završili fakultet)
Vi imate Diplomu? Možete si vrit obrisati s njom, ukoliko nemate poštenja, morala, etike a nemate to je sigurno.
Trošak? Vi pričate o troškovima, skinite se sa grbače gradske blagajne, o troškovima pričaju oni koji uništavaju sve oko sebe, kao uostalom i novce koje Vam je netko drugi zaradio i ostavio, da bi Vi koncem 2009 bili u minusu, što nas tek čeka, koliko bi tek bili za još 3 godine?
Ništa novo, svi mi koji ne mislimo isto kao Vi smo Četnici, Udbaši, Boljševici, komunjare, crveni vragovi,,,,,sramotno je da se služite takvom retorikom, kad nemate argumenata onda posežete za tim, ništa čudno kad za Uzor imate Antišu, Šukera i ine HDZ-ovce kojima ni ta retorika neće više pomoći, dobro ste rekli, da dadi građani nisu glupi i oni će svoje reći na izborima kako ovim tako i parlamentarnim i pustite ih neka kažu pa kako god bilo.
Najveće gluposti koje čitam ovih dana, o vođenju SDP od strane GBR, jer nemate što pametnije kazati i napisati.