jer stalno briješ po GBR, ja nisam niti njegov odvjetnik niti imam potrebe da ga branim, samo mogu konstatirati da si već dosadan sa ponavljanjem istih stvari 1000 puta
Ako nisi njegov odvjetnik i niš neznaš kako puno puta u nedostatku argumenata tvrdiš i ako si kako tvrdiš samo neovisni nekakav promatrač koga vraga onda uvlakački (vidi se iz aviona) u svim svojim postovima navijaš za HNS i GBR-a...jbg-a nisi vjerodostojan...ovaj forum služi za istinu a ne za tvoja dodvoravanja GBR-u...pa kaj ne vidiš da te isti iskorištava do kocena?...gdje si?..kaj ti je obećao kad tak zdušno skačeš da u svakom trenutku braniš čak i njegove neuspjehe ...?..nisi svjestan da si samo još jedna prolazna igračka u njegovim rukama...iskoristio te na lokalnim izborima kandidirajući te tamo gdje je znao da nebuš prešel...nije li ti to dovoljan pokazatelj?...
Ti si opako nekaj pobrkal, ja razumijem da je u tvoj glavi zbrka, da te GBR izluđuje do iznemoglosti, što se vidi u tvom pisanju,
nazivaš mene uvlakačom, ništa novoga od tebe, jer tebi tko god spomene HNS u bilo kojem kontekstu je uvlakač, moj stav i moje mišljenje je moje, pasalo to tebi ili ne, to što si ti osjetljiv na GBR i HNS, to je tvoja stvar i ne zanima me uopće.
Istina? E ti si baš pravi primjer istine.

Između ostaloga ja kako spominjem HNS tako spominjem i SDP i HDZ, samo što tebi odgovorim svaki puta, da upravo tebi koji stalno se*uckaš jedno te isto i već sam napisao da si već predosadan s svojim gnjevom i zlobom prema nekome kao što je GBR i HNS.
I samo zbog tebe takvoga spomenem i GBR i HNS, kao što možeš primjetiti u mojim postovima inače ih ne spominjem, ali tebi mi ih je gušt spomenuti, jer ti se upravo najviše pališ na njih, pa u tome uživam, kao i kad mene svrstavaš ovako, jadan neznajući i neimajući u vidu činjenicu da pokušavaš samo nagađati. Rasprava s tobom mi je pravi užitak.