.......Tako i zakukuljen i zamumuljen SDP u Gorici, nama je dobro, sto hocete od nas, kakve kritike?
Ah. No, čitajući Muhu, sad su i te ose rastjerane. I zakaj se sad žali za njima?
Ne stignem živjeti kak spada, a ne opet raspravljati o lanjskom snijegu, smjeni u SDP, a još manje montiranim procesima 45 kojih se trebam sjećati?? Ne, sjećam se (jedva da su mi se i roditelji tada rodili), gledam Tita na TV, pa bum se sad prisjetila kaj su me učili.
G. Rovišana poznajem skoro bi se reklo samo iz viđenja još iz mladosti, ne znam kak čovjek diše i što radi sve te godine, tako da pišem samo ono što je meni na komentare odgovarao.
Inače ne volim kad se spominju po forumu ljudi koji nisu na forumu, ili kad njihovi poznati za njih ne stanu u kakvu takvu recimo „obranu“ ako je potreba. Rovišan nije predsjednik GV, niti gradonačelnik pa da je javna osoba o kojoj je „dozvoljeno“ pisati. Zato mi je čak malo i neugodno kaj sam se raspisala o njemu, pa ne bih više, osim onoga kaj sam već rekla, tj kaj je sam pisao.
Jedino što je meni važno tada i danas, je to da se
Urbarci (i g.Rovišan s njima)
nisu smjeli uopće exponirati i davati potporu ili potpisivati nekakav PredUgovor ili kaj već,
ni sa jednim kandidatom za gradonačelnika.
Nakon izbora da, ali prije ne.
Zašto – zato jer su oni udruga građana koji mogu biti u raznim strankama kao što i govori primjer Rovišan.
Tu je g. Rovišan i ostali „Rovišani“ koji su ili članovi SDP ili HNS ili ne znam koje stranke
morali biti jači i dosljedni svojim strankama, i spriječiti Udrugu u potpisivanju potpore.Možda se to neće vama svidjeti, ali ja to tako gledam i tako bi se ponašala da sam dio stranke, naročito one koja ima kandidata kojem će ta „moja“ Udruga proturječiti, da ne velim štetiti.
Nego, ako je i bilo tako kako kažete, a ne vidim da je netko kaže da nije, treba svakako ići naprijed, učiti iz povijesti, ali ne stajati i stalno se pozivati na loše stanje.
I još nekaj, zašto se u kontekstu Rovišana i ostalih „osa“ kak Muha veli
čevap-ekipe, spominju
mladi ljudi koji su sad aktivni i koji žele raditi i dati svoj doprinos politici, stranci i na kraju krajeva svima nama. Hvalite dok su dobri, a kad to ne budu kudite. Ali već u startu kriviti nekoga samo zato što je izabran je vrlo loše, naročito jer se mnogi koji su nazočili i konvenciji i sad izboru na Forumu mladih
slažu s izborom, tj jednoglasno su glasali dizanjem ruku. Ne kužim taj dio.
Zašto napadate mladog čovjeka koji se u konačnici odvažio prihvatiti zadatak. Dežurni huškači u SDP-u, nemojte sad opet krivo shvatiti da je to napad i ruganje. Nikako. Dobronamjerna kritika građanke, birača na izborima, koja drugačije percipira problem od vas unutra, a to bi trebalo biti samo informacija da ne vješate rublje na štrik dok nije prošlo zadnje ispiranje s omekšivačem koji daje fini miris i dok nije u konačnici iscentrifugirano.

Primjećujem da se ipak može polaganije razgovarati u ovoj temi, i zato svima kaoji sudjeluju hvala. (valjda nas/vas ne budem sad urekla, ipak sam ja vještica z Lukavec grada

).