Lijepo, pljuni u šake , pa na posao!!! I buduće ne pričaj o nečemu o čemu očito pojma nemaš,
I opet pokazuješ svu raskoš svijeg neznanja, kao i potcjenjivanja drugih... bapska posla!
Otkuda ti znaš da ja - ne znam?? Otkud si i na temelju to zaključila,
što ti to znaš o meni da si možeš dozvoliti takve (priglupe i plitke) izjave??Neću sada o tome otkuda ja znam i otkuda ja ne znam (ali ću reći samo da sam iz prve ruke jako, ali jako dobro informiran, drito iz centra Splita, drito iz usta... ma nevažno! -
bolje reci mi otkuda ti znaš nešto o meni - ustvari, bilo što! - da si možeš dozvoliti takve ispade??A to kaj si ti odozdola, zabole me neka stvar.
To ne znači da i znaš što je konkretno i tko je konkretno Kerum, što on radi ili ne radi - te poluinformacije možeš crpiti samo od nekoga tko ti je, objektivan kao i ti, to rekao. Ti živiš ovdje, a ne dolje, i nemaš osobnih iskustava da znaš sa kime je, na koji način, o čemu i za koliko Kerum sa kime dogovarao... nekako sumnjam da je tebe zvao da te informira...

Pusti mentalitet, on je i stvorio takve nebulozne ocjene i procjene, on je i stvorio da je najvažnije tražiti izgovor da se i dalje sere i melje bezveze, umjesto da se prime posla... osim čitanja novina, drugog izvora i nemaš, a i onaj koji imaš - taj o tome zna kao i svi ostali, živjeli bilo gdje... jer
da i oni nešto znaju, opet bi znali - svi! I pisalo bi o tome... znači, i tvoji izvori su na istoj razini (ne)informiranosti kao i ja, samo ti to još trebaš i logički shvatiti - da
nije moguće da oni dolje nešto znaju a da to nije u novinama...BTW, da završim sa Kerumom; ja se i nisam osvrtao na to što on je i što on nije; ja sam se osvrtao na mentalitet ljudi koji nemaju pojma, ali se drže da znaju sve (tipična lokalna lajava bahatost, doživljena i preživljena stotine puta...),
već sam se osvrtao na principe rezoniranja naših ljudi u globalu. A taj princip je takav kakav je - nisu važna djela, važno je što tko govori... jer dolje se ionako puno više "radi" jezikom negoli rukama... o nekakvom jalu, te dišpetu utemeljenom na tome, sada nećemo... iako je i on ključ skoro svih problema iz južnih krajeva...