....zašto SDP-e vode ljudi koji su izgubili izbore....
?...
Ništa ne izbjegavam. Pa evo, pokušaj odgovora,
- SDP VG je u VG osvojio vlast 2005.
- SDP VG je isto ponovio 2006. unatoč Brdeku
- SDP VG je na parlamentarnim izborima bio najbolja stranka po dobivenim glasovim i to SAMOSTALNO sa 36,04% glasova
- SDP VG je paralelno sa parlamentarnim izborima imao ponovljene izbore u GČ Velika Mlaka i Miljenko Granić i u obje uvjerljivo bio najjača stranka - SAMOSTALNO
- SDP VG je sudjelovao u prikupljanju potpisa potpore za kandidaturu Ive Josipovića sa uvjerljivo najviše potpisa u Županiji (u tisućama, prvi ispod njega u stotinama)
- SDP VG ima članstvo od preko 440 članova, a još je 40-ak pristupnica spremno na primanje u članstvo
- SDP VG ima vjerojatno jednu od najjačih organizacija Foruma mladih u RH, u županiji im nitko nije ni blizu , a ostale stranke u VG se mogu sakrit pred njima

Mislim da nije potrebno da nabrajam dalje. Ovo su samo najistaknutije stvari, ali ima toga još!

Brzi mislim da si malo prebrz! (jezik brži od mozga) vidi se da si još «zelen» u politici
Ovaj tvoj uradak je totalno kontradiktoran...
Cijelo vrijeme braniš novo izabrane članove u tijela stranke ( predsjedništvo ,nadzorni odbor i gradski odbor), da su oni izabrani jer stara ekipa nije niš radila, a sad odjednom kada smo diskutirali o rezultatima sdp-a u zadnjih nekoliko godina hvališ rad i to jako.
Hmmm…
Hvališ SDP i ljude u ovom dijelu teksta:
- SDP VG je u VG osvojio vlast 2005.
- SDP VG je isto ponovio 2006. unatoč Brdeku
- SDP VG je na parlamentarnim izborima bio najbolja stranka po dobivenim glasovim i to SAMOSTALNO sa 36,04% glasova
- SDP VG je paralelno sa parlamentarnim izborima imao ponovljene izbore u GČ Velika Mlaka i Miljenko Granić i u obje uvjerljivo bio najjača stranka - SAMOSTALNO
- SDP VG je sudjelovao u prikupljanju potpisa potpore za kandidaturu Ive Josipovića sa uvjerljivo najviše potpisa u Županiji (u tisućama, prvi ispod njega u stotinama)
- SDP VG ima članstvo od preko 440 članova, a još je 40-ak pristupnica spremno na primanje u članstvo
- SDP VG ima vjerojatno jednu od najjačih organizacija Foruma mladih u RH
Iz kojeg se lako vidi da su te rezultate postigli
upravo ljudi koji su u stranci preko 10 godina( Pišli, Trupčević, Rapa, Vidić, Ličko, Župetić, Dijanežević, Gajić,…) koji su sada odbačeni, a zasluge i potvrde o njihovim aktivnostima si sam nabrojao.
Pa kako sad govoriš totalne suprotnosti??? Halo??!
Kad si sam sebi već dao pravo da komentiraš rad stranke SDP-a u VG reci mi zašto ti isti ljudi sa tim zaslugama, iskustvom i znanjem nisu ušli niti u jedno tijelo stranke?
A kojom su to zaslugom ušli npr. ljudi koji su tek dva mjeseca u stranci poput Anite Šikić??? Ili Dražen Meštrović koji nema nikakvo iskustvo niti zaslugu osim u što je skupljao potpise??? Ili Margić Filip koji je predsjednik ogranka stranke Velika Kosnica koji je osnovan u Travnju 2009.g.

…
Uništili ste stranačku strukturu koja se godinama gradila…